Объркана

• 11 078
  • 260
  •   1
Отговори
# 165
Аз не разбрах авторката дали е учила нещо след гимназията?
На твое място, авторке, записвам нещо задочно, има шанс за по-платена работа и вдигам цирка.

# 166
Това звучи ужасно и говори нелицеприятни неща за познатите ти, а и за теб.

Не разбирам подобно поведение.
Втори брак и дете от него какво точно лошо говорят за жената, че и за приятелките й?

# 167
  • София
Тя каза "на всеки" раждат. По принцип говори гадни неща за "приятелките" си. Аз имам две деца и не смятам да раждам повече. Вече и съм на възраст де, може би ако съм на 30 бих се навила.

# 168
Аз те разбрах, добре е да се върнеш към поста на Кристина и да го прочетеш пак, ще го разбереш.

# 169
Всеки си преценява. Имам познати с по три-четири деца от различни връзки. Не им ги гледам аз и не ме интересува. На мен лично би ми било трудно да жонглирам между всички.
Авторката пита какво мислим и аз и казвам, че за мен не е разумно да се търси нов мъж, а по-скоро да оправи отношенията с настоящия. Сега тя си знае. Според мен лично, така като я чета, проблемите тя ги прави.

# 170
  • София
Кристина, къде са тези жени с по над 3 деца и то от различни мъже? Все пак и аз съм в София и живея там от години. Нямам наблщдение над подобни връзки.

# 171
Аз имам широк кръг познати. Разбира се не са всички така. Повечето жени имат един неуспешен брак / връзка с едно дете, намират нов мъж , раждат му на него и после си го търпят, защото трети път не им се рискува.
Реюнион, освен да се заяждаш, което не разбирам с каква цел го правиш или да покажеш нагледно на форума, как стават скандалите, това с какво ще помогне на авторката.

# 172
  • София
Кристина, къде видя заяждане? Просто ми е чудно, защо непрекъснато говориш за някакви приятелки с по 3-4 деца. Сега станаха с едно-две. Ти с какво помагаш?

# 173
Имам три познати с три деца от двама мъже и една позната с четири деца от трима мъже. Във форума съм чела няколко истории на жени с по няколко деца от различни мъже / обикновено двама/ Смятам,че на авторката ще и е трудно да гледа повече деца отколкото има, но характерът и е като моя / тоест не иска да живее сама и ще си намери друг/ за това и може да положи усилия да се разбира с този мъж. Не мисля обаче, че и помагам. Тя е много по-млада от мен и няма как да разбере моята гледна точка, на нейните години и аз бях друг човек.

# 174
Информацията е на час по лъжичка. На 28 години, с две деца от двама мъже, бих успокоила малко топката. Щото като намери следващия мъж ще стане както казва Christina. Не че е лошо де, ако човек има потенциал.

# 175
Информацията е на час по лъжичка. На 28 години, с две деца от двама мъже, бих успокоила малко топката. Щото като намери следващия мъж ще стане както казва Christina. Не че е лошо де, ако човек има потенциал.
Някъде да прочетохте, че ск търся нов мъж? И Толмова грозни писаници, за шамари и раждане на трето дете от друг мъж. Направо нямам думи, какво пиша аз канво разбират хората. То така и приназкоте за този и о зи тръгват. Станчо казал на Пенка, че на Ваня и закъснява, Пена казала, че Ваня е бременна от комшията Гошо.

# 176
Виж сега, това за "раздутите топки" са митове и легенди. Реално няма такова нещо. Но, от друга страна, започвам да се чудя мъжът ти как те търпи още. Това да съм под един покрив с една жена, да спим в едно легло и тя да ми откаже секс?!? Пълен абсурд! Първо, че изобщо не я питам иска ли, просто я награбвам. А ако се случи някоя да ми откаже и чак да почне да се съпротивлява не на шега - ако съм у тях, ставам, събирам си багажа и се изнасям. Ако е у нас - давам и един час тя да се изнесе! И прекратявам всякакви контакти с нея.

Струва ми се, че с подобно поведение авторката цели точно това. Хем иска да се разделят, хем не и се ще да поема отговорността за раздялата. Затова се опитва да накара мъжа си той да си тръгне по свое решение. Но пък и той е някаква много странна порода, щом не го прави...
Приятел.Мишо ли си, Пещо ли си, ама много си зле, братче.

# 177
Шамари не знам дали ще има, ама ако изгони този мъж, аз лично виждам трето дете от трети мъж. Авторке повярвай ми, не ти трябва. Ти кога ще живееш от деца и мъже?
И аз усещам, че така ще стане. А не бива, това ще бъде голяма грешка.

# 178
Виж сега, това за "раздутите топки" са митове и легенди. Реално няма такова нещо. Но, от друга страна, започвам да се чудя мъжът ти как те търпи още. Това да съм под един покрив с една жена, да спим в едно легло и тя да ми откаже секс?!? Пълен абсурд! Първо, че изобщо не я питам иска ли, просто я награбвам. А ако се случи някоя да ми откаже и чак да почне да се съпротивлява не на шега - ако съм у тях, ставам, събирам си багажа и се изнасям. Ако е у нас - давам и един час тя да се изнесе! И прекратявам всякакви контакти с нея.

Струва ми се, че с подобно поведение авторката цели точно това. Хем иска да се разделят, хем не и се ще да поема отговорността за раздялата. Затова се опитва да накара мъжа си той да си тръгне по свое решение. Но пък и той е някаква много странна порода, щом не го прави...
Приятел.Мишо ли си, Пещо ли си, ама много си зле, братче.
Зле е я. Аз никъде не съм писала, че секс не ми се прави. Писах, че си иска в най-неподхидящия момент. Все пак не живеем сами и през деня може да влезе всеки, айде и да не влезне няклк, то стога като се разтропат или децата да се разпищят. На мен например ми е хубаво да се отпусна и секса да си е нормален а не като зайците набързо колкото да се изпразним щото ей сега детето ще тропме на вратата. Това ми беше мисълта на мен.

# 179
Шамари не знам дали ще има, ама ако изгони този мъж, аз лично виждам трето дете от трети мъж. Авторке повярвай ми, не ти трябва. Ти кога ще живееш от деца и мъже?
И аз усещам, че така ще стане. А не бива, това ще бъде голяма грешка.
Голямо усещане голямо нещо. Значи ако не бях казала, че детето гомямото не е от него такова усещане нямаше да имате. И веднага мнението за мен ви се промени, изведнъж щото имам извънбрачно дете, започнах и шамари да заслужавам и който ме хване хоп о деца раждам. Аз съм ходещ инкубатор, който ражда на всеки на поразия.

Общи условия

Активация на акаунт