Юлски Бебета 2021

• 44 326
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Ива,пиша на ли лично 😊
Анна, ако си ок, дали можеш да споделиш инфо за Пренатест (оставам с впечатление, че имаш) и в групата? Сигурна съм, ще ще има много заинтересовани Simple Smile

# 286
  • Варна
Кари,с най-голямо удоволствие,но си нямам на идея 😁
Писах с едно момиче,което се казва Иванина във ФБ групата. Коментирахме коронавируса и акто цяло вирус в ранната бременност. Та писах на Ива на лично,ако е тя това момиче,да питам дали заради това я е посъветвала док за пренатест.

# 287
Разбрах - благодаря ти все пак! Simple Smile Все някой ще се включи с инфо си мисля!

# 288
Момичета ,бях на преглед в 7+1 ,видяхме пулса на бебчето,  а аз толкова се развълнувах че АГ едва ме успокои .

# 289
Девойки, аз ще правя пренатест в 10 г.с. и 2 дни ми е часът. На мен ми е препоръчан заради възрастта ми, слава Богу нямам фамилна обремененост. Записах си допълнителен час за ранна ФМ в 12 седмица, явно съм луда и се презастраховам. Иначе аз слабея, но това не ме тревожи особено, нямам апетит и не ям, нормално за бременността.
В сряда влизам в 10 седмица и вече броя дните до 12 г.с. Ние с моя лекар в 12 г.с. освен ехограф ще правим и онкопревенция за бременни. За пренатест понеже ще го правя през клиниката, в която се следя, просто ме информираха, че струва 1900 лв, но аз държа на разширения вариант, който в сайта на пренатест е 1999 и сега се чудя да не ми продадат някой от малките пакети за голяма цена, но ще си изискам документите и така. Не съм малка. Но има време, чак другия четвъртък Simple Smile

# 290
При нас нещата не са добре. Днес и аз бях на преглед. Ембриончето не се развива добре. Другата седмица пак ще ходя ако до тогава не се появи кървене. Според лекаря надеждата е много малка.

# 291
Ти можеш и да не отбиваш, малка е още. Виж в "дългокърмещи майки". Там имаше навремето с по две наведнъж. Можеш да питаш за съвет.

Не ми се иска да кърмя тандемно честно казано. Ще изчакам да мина първия преглед и ако дай Боже всичко е наред, ще видя как ще процедирам. Може би докато имам кърма ще я кърмя, като намаля броя кърмения до 1-2 на денонощие и като спре кърмата и премине в коластра ще я отбия напълно. Не си давах сметка, че съм толкова привързана към кърменето.

Момичета, на вас кога ви се появиха симптоми? Изобщо не се чувствам бременна. Спомням си, че първата бременност първата седмица след положителния тест не се чувствах изобщо различно, после една сутрин малко ми се гадеше и на следващата се започна с почти ежедневно повръщане. Тогава обаче гърдите ми бяха напрегнати, а сега изобщо не чувствам разлика - дали има значение, че вече кърмя и не се налага да се изглаждат тепърва млечните канали?

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 16:50 от s.mircheva

# 292
При нас нещата не са добре. Днес и аз бях на преглед. Ембриончето не се развива добре. Другата седмица пак ще ходя ако до тогава не се появи кървене. Според лекаря надеждата е много малка.

Съжалявам да го чуя Confused Все пак има някаква надежда, както е казал лекарят! Да се надяваме да имаш по-добри новини Hug

# 293
не се отказвай ,мисли положително и всичко ще е наред ! Стискам палци за хубави новини

# 294
Какво точно ти казаха, върви назад или? В коя седмица си, какви са им доводите и очакванията?
Дано да не са прави  + винаги можеш да идеш за второ мнение?

# 295
Mateya Zoe, стискам палци всичко да се нареди, не губи надежда! Може да е малък шанса, но винаги има такъв! Дано всичко е наред! Стискам силно палци! Flowers Four Leaf Clover

Аз днес бях на първи преглед за потвърждаване на бремеността, всичко е наред, видя се плодно сакче 1.09см и ембрионче с размер 0.22см! Единственото, което ме озадачи е, че според ехографа съм 6 г.с. + 1, а пък по моите изчисления съм около 5 г.с. + 1, тоест върви с цяла седмица напред. Супер много се обърквам с тези седмици. Аз съм на 99 % сигурна кога ми е била овулацията и това е на 1.11. Имах и доста високо ЧХГ за 2ри ден закъснение, беше близо 900. Но лекарката каза, че всичко е наред, така че ще гледам да не се притеснявам.

Иначе аз също нямам кой знае какви симптоми, освен чувствителни гърди, но не много, малко краткотрайни болки и това е. Отслабнала съм и нямам много апетит, днес като че ли усетих малко гадене, но като цяло не усещам кой знае какво, а се вглеждам доста повече от обикновено Simple Smile
Имах няколко дни зацапване, много леко и бледо, лекарката каза, че е нормално и не е притеснително около и след цикъла да има такова.

# 296
Cherry, на мен ми се струва, че 0.22см е мъничко за шеста седмица ембрионче. По-скоро нещо не е бил настроен ехографа с датите.

На моят първи ехограф днес се видя 6.6мм ембрионче и чухме сърчице в шеста седмица + няколко дни.

# 297
Нашето мъниче в 6седмица беше 3.30мм. В сряда пак сме на преглед, ще видим колко е пораснало. Момичета има ли и други шматки като мен, които забравят да си пият фолиевата киселина, не ми се случва често, но се е случвало да я забравя сутрин 2 пъти вече... Има ли голям проблем, че пропускам по 1 ден... Направо съвсем изключвам, толкова съм разсеяна...

# 298
Изостава развитието и то много. Първия преглед беше преди 2 седмици. Тогава по първи ден от цикъла бях в 7+3. Ехографа показа 6+1 и се чи и видя е сърце. Тогава каза, че закъснението миже да е заради късна овулация, да ида след 2 седмици. И днес отидох. Забавянето е още по голямо, почти няма напредък от предния път.
Ще изчакам още седмица и ще видим.

# 299
Единственото, което ме озадачи е, че според ехографа съм 6 г.с. + 1, а пък по моите изчисления съм около 5 г.с. + 1, тоест върви с цяла седмица напред. Супер много се обърквам с тези седмици.
На мен също ми се стори странно, но когато попитах АГ, каза че има разлика в седмиците на самия ембрион и на плодния сак (или поне аз така разбрах) и че никога не може да се каже на 100 процента коя седмица е.

Mateya Zoe, желая ти на следващия преглед да с окаже, че всичко е наред с бебчето. Не губи надежда, стискам силно палци!

Общи условия

Активация на акаунт