Юлски Бебета 2021

• 44 235
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Не съм имала проблеми до момента. Вика ме отново след 2 седмици (не зная как ще издържа). Не са ми предписани никакви медикаменти. Надявам се всичко да е наред.. размера е около 2 мм.

# 496
Значи на първия преглед, ако сме в 6 г.с. може да се види дали ембриони е жив? Защото, ако е жив е разбира се, че ще има пулс. Защо не е измерила пулса? Прекалено ли е малко?

Аз, на мястото на berezinna нямаше да я оставя без да ми отговори.

# 497
Здравейте момичета, връщам се от преглед с малко смесени чувства.. Думите на АГ бяха, че има сакче с жив ембрион, но още нищо не било сигурно и имало време. 6г.с.+ 3 дни съм, как ви звучи това?

На мен ми звучи като обикновен лекарски ценизъм. Лекарката, при която ходих първата бременност беше казала на моя приятелка “чакай да го видим живо ли е първо”. Ами живо е било, вече е на година и половина. Иначе лекарката е прекрасна и аз съм много доволна от нея. Просто лекарите виждат толкова много пациенти и бременности, че се отнасят различно от нас към всеки отделен случай.

Anna93 - аз имах 1-2 пъти някакви отклонения в урината при първата бременност, не почня дали точно бактерия е било. Пих от тези хранителни добавки с червена боровинка. АГ-то ще ти каже какво да правиш като се видите/чуете. Аз на моята й пращах по имейл резултатите и тя ми отговаряше какво да правя.

Аз нямам търпение вече за първия преглед, който ще е в 9та седмица - днес ни звъняха от РЗИ и съм под карантина 10 дни, няма мърдане.

# 498
Аз също искам да попитам някой дали има мнение за д-р Красина Личева, болница Надежда Simple Smile

Здравей! Аз имам наблюдения. Следях първата си бременност при нея и сега ще започвам да следя и втората си Simple Smile изключително съм доволна, голям професионалист е. Случвало се е да не е в настроение,  но е било 1-2 пъти и съм гледала да проявя разбиране.  Все пак са ужасно натоварени. Иначе в работата си за мен няма равна,  затова и ще повторя пак при нея и с второто бебе 😁

# 499
Отчитам се с втори преглед в 9г.с+1д., чухме пулс, видяхме и крачета и ръчички 😍 Изписа ми едни близалки и хапчета против гадене, утре ще ги взема и дано ми помогнат ,че едвам ходя на работа и ям насила за да не припадна. Пусна ми изследванията, които са по ЖК и преди празниците съм на БХС.

# 500
Понякога сърчицето се чува по-късно, понякога лекарите си говорят професионално и не се замислят как ние изживяваме със страх всяко съмнение.

Бременната жена е кълбо от нерви и хормони, лекарите рядко могат да влязат в нашата емоция...
Моля се всичко да е наред с всички бебчета.
Ани, може да ти погледнат бъбреците, но може креатининът да е по- нисък от самата бременност, ако си слаба, със слаба изразена мускулатура, при чести диети се среща или при веганство и вегетарианство. Натрият е важен за водно солевия баланс, да не би да ядеш много безсолно?
Като цяло не се тревожи излишно, просто го коментирайте с лекаря и обърни внимание на храната и водата. 

Healthy, супер новини 😍

# 501
Какви са близалките?

Отчитам се с втори преглед в 9г.с+1д., чухме пулс, видяхме и крачета и ръчички 😍 Изписа ми едни близалки и хапчета против гадене, утре ще ги взема и дано ми помогнат ,че едвам ходя на работа и ям насила за да не припадна. Пусна ми изследванията, които са по ЖК и преди празниците съм на БХС.

# 502
Здравейте момичета,

отчитам се и аз с не много положителен преглед днес. Извикаха ме по-рано, защото докторката е в отпуска. Аз съм от София, но ще съм тук до Януари.

Исках да попитам, знаете ли във Варна къде апаратурата е хубава?

И друго да попитам, спомняте ли си какво видяхте на уз 5 г.с? Simple Smile Не всеки ходи толкова рано на преглед, но заради поликистозата и предния мисед ме посъветеваха да изключа извънматочна.

Лека Simple Smile

# 503
  • Варна
Янчето,само това се притеснявам да не са бъбреци... Преди  (10тина год ,около 12клас) имах проблеми с бъбреците,но от тогава не са се обаждали. Иначе си хапвам доста солено.

Момичета случвало ли ви се е да се протегнете неволно и да ви заболи моментно само  😁. Току що го направих,но явно неволно се протегнах повече.

ScienceMom, Сега ходих в 5г.с. (апаратурата не е от най-старите,не е от новите също). Нищо не ми видяха,само удебелени маточни стени. Всичко ще е наред ❤️ Във ДКЦ Чайка е хубава апаратурата (там се следях). Предлагам в майчин дом същи би трябвало да е хубава (не съм ходила там,само Предполагам).
Да не се местите във Варна ❤️

# 504
Здравейте ❤
Момичета пусках кръвните (които са по ЖК)
Имам някои несъответстващи. Попринцип в понеделник съм на преглед. Някой имал ли е бактерия в урината,какво се оказа? (В урината имам ,,Еденични бактерии,, и левкоцити в урината)
В кръвта имам понижени Натрий и Креативни 🙄
Някой запознат ли е,че до Понеделник само ще го мисля 😁

Аз имах сега единични бактерии, единични леквоцити и кристали.

За единитчните бактерии пуснах урокултура - има опция да ти е замърсена урината, но и да почваш да въдиш нещо. Ако нямаш предистория може би няма да обърнат внимание дори, аз просто реших да се презастраховам и пуснах пак.

Предполагам знаеш: много вода, без стискане Simple Smile Това са най-важните стъпки за профилактика от УТИ.

# 505
Момичета случвало ли ви се е да се протегнете неволно и да ви заболи моментно само  😁. Току що го направих,но явно неволно се протегнах повече.

Всяка сутрин като се събудя не знам как се протягам и какво правя, но ме стяга яко корема. Все едно само той ми се е схванал... един път кихнах легнала и много силна болка ме преряза ниско долу.

Ходих на преглед около 5с + 2д.и тогава се видя малък плоден сак само. Апаратурата не е от най-новите.

# 506
Аз бях на преглед в четвъртък в Стара Загора на 4Д , видяхме сърчице и всичко е наред. В 6г.с съм. Записах си час за БХС и морфология януари месец , живот и здраве. С термин 30 юли съм.

Много страдам от това гадене , просто съм на предела на силите си.

# 507
Здравейте момичета,

отчитам се и аз с не много положителен преглед днес. Извикаха ме по-рано, защото докторката е в отпуска. Аз съм от София, но ще съм тук до Януари.

И друго да попитам, спомняте ли си какво видяхте на уз 5 г.с? Simple Smile Не всеки ходи толкова рано на преглед, но заради поликистозата и предния мисед ме посъветеваха да изключа извънматочна.

Лека Simple Smile

Защо с не-положителен преглед? Какво ти казаха?
Точно в 5с3д ходих и аз, видя се само сакче, сега си погледнах документите 0.65см. Тогава е нормално да е само сакче - при теб мисля точно това се вижда? Не се притеснявай! Кога е следващият преглед?

# 508
Бърборанче, опитай да пийваш нещо газирано, прави си лимонади, на мен много, много ми помага. Пий чай от джинджифил.
Анна, точно това изпитах вчера вечерта като ставах от леглото, явно се изпънах и така ме сряза в ляво, силно, но за секунда-две. Стреснах се, но мисля, че е нормално, щом веднага спря. Другото е при кихане се хващам за корема, защото малко ме стяга. Абе тепърва ще изпитваме интересни болежки 🤣.
ScienceMom, тази малка точица като сянка не е ли ембриончето? Ако не е добра апаратурата, наистина е трудно да се види.
Аз в 5 г.с имах точица ето снимка

# 509
Здравейте момичета,

Лека Simple Smile

Майчин дом Варна,за апаратура там са добри

Общи условия

Активация на акаунт