Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 137
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 135
  • München, Deutschland
Блек кет 6, тъкмо тези гледах предните дни в Алиекспрес. Simple Smile В крайна сметка се спрях на други, де, но пак коледни.

Давам ви моите идеи за тазгодишния календар, като още не съм завършила всичко. Някъде ще добавя коледни филми в 2 от вечерите или пък Мастършеф (следим го). Нещата ще са опаковани в отделни кутийки или пликчета и ще са надписани красиво. Ако се зародят още идеи, ще заменя сладките неща или бирите. Ще открадна идеята от тази темичка да подредя нещата под елхата и всеки ден да се отваря по едно, много ми допадна.

По-времеотнемащите неща от типа на коледен филм или да се наслаждаваш на готина бутилка вино ще сложа в петък и събота вечер, пазаруване и украсяване на елхата правим през седмицата, защото уикендите е такъв фраш, че хич не ми се завира по магазините. Чорапите ще са когато дойдат... Възможно тук да не са в правилния ред.

Скрит текст:
Идеи за коледен календар:

1.   Украси елхата!
2.   Нещо сладко
3.   Украси външната туя
4.   Отпечатай ми формичките за сладки
5.   А
6.   Weihnachtsmarkt
7.   Нещо сладко
8.   Направи и хапни захаросани бадеми (прикачи рецепта и пакетче бадеми)
9.   Коледен концерт на китара
10.   Нов сорт бира за проба / готина бутилка вино (виното с някакво сирене)
11.   А
12.   Вечер за домашен глювайн
13.   Направи вечеря (тук ще има торбичка с ориз, защото много хубаво прави всякакви тип китайски оризи на тиган, а аз много обичам, но търпи вариации, естествено Wink )
14.   Весели чорапи

От тези 3 места поръчвах аз:

https://www.aliexpress.com/item/4000271436267.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/1005001448264782.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/1005001386646037.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

15.   Нов сорт бира за проба / готина бутилка вино (виното с някакво сирене)
16.   Коледен пазар в Метро
17.   Весели чорапи
18.   Горещ шоколад на клечка
19.   А
20.   Весели чорапи
21.   Нещо сладко
22.   Нов сорт бира за проба / готина бутилка вино (виното с някакво сирене)
23.   А
24.   Направи питка за Бъдни вечер!

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 11:15 от chrissy

# 136
Идеята на илайза много ми хареса сигурно всяка жена с бебе ще и се зарадва.Hug

# 137
Ние ще подарим на бабите и дядовците календар с нас тримата-всеки месец с различна снимка от нас тримата,плюс новогодишна картичка с нас тримата .

Може ли да споделите от къде ги поръчвате такъв вид календари Blush

# 138
Извън Бг сме.Но всики снимки си правим ние в нас и след това отиваме в някой магазин и си избираме дизайн и си ги правим.

# 139
Ние ще подарим на бабите и дядовците календар с нас тримата-всеки месец с различна снимка от нас тримата,плюс новогодишна картичка с нас тримата .

Може ли да споделите от къде ги поръчвате такъв вид календари Blush
Последните години са модерни коледни, есенни и др. фотосесии. Та, всяко фото прави календари със снимки по избор от сесията. Виждала съм джобни, настолни, стенни календари, картички, дори и коледни топки за елха.

# 140
Hope17, даа, ние също правихме миналата година, но на повечето места календарът е 1 снимка с късащи се месеци отдолу, аз попитах за конкретния вид на който на всяка страница има различна снимка, понеже не съм срещала в масовото предлагане на фотостудиата Blush

# 141
  • Пловдив
Ето това е първият сайт, който ми излезе. Ако се разрови човек, ще има много.
https://www.printcenter.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8

# 142
Ето това е първият сайт, който ми излезе. Ако се разрови човек, ще има много.
https://www.printcenter.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8

Ние от тук вече трета година ще си направим календар. Поръчвам календар-пирамида. Има си снимка на корицата и после на всеки следващ месец. Доволна съм много. На бабите и дядовците всяка Коледа пък подаряваме стенен календар, само че от снимките.ви.

Много съм се надъхала за адвент календар на детето. Вече е на 4 и мисля, че ще му хареса. Реших като за първа година да взема готов и видях, че в Лидл има, та днес взех от там. Трябва само да измисля с какво да го напълня. Ще има дребни подаръчета, лакомства и задачки.  Ще се радвам някой да сподели идеи.

Иначе още нищо конкретно не съм измислила за Коледа. Малкият е на тема супер герои ( Спайдърмен, Батман...) и сигурно нещо в тази посока ще мисля.
И за мъжа ми още не знам.

# 143
И на мен ми е любима темата Simple Smile
Най много се затруднявам в избора на подарък за свекъра и свекървата ....като се има предвид,че тя има рд ноември голямо мислене ще пада ...веднъж им купих шалове ...така и не видях да ги слагат ...айде той работи в чужбина може да го е взел....ама.... Wink

# 144
За свекърите ще направим кошници - календар със снимка на децата, джинджифилов чай (свекървата много обича), ликьор от вишни (аз го правя), кутия със сладки (с децата ги печем), още няколко дреболии ще сложим и сме готови. Тук видях идея за гравирана дъска, много ми допадна. За моите родители пак кошница, но с дребни разлики в съдържанието, според това какво харесват.
Поръчах раницата на ММ, вече пътува към България.

# 145
  • София
За свекърите ще направим кошници - календар със снимка на децата, джинджифилов чай (свекървата много обича), ликьор от вишни (аз го правя), кутия със сладки (с децата ги печем), още няколко дреболии ще сложим и сме готови. Тук видях идея за гравирана дъска, много ми допадна. За моите родители пак кошница, но с дребни разлики в съдържанието, според това какво харесват.
Поръчах раницата на ММ, вече пътува към България.

Много добра идея!

# 146
  • München, Deutschland
Кайлис, много бих се зарадвала да получа твоята кошница Heart. С вишневия ликьор направо ме жегна в сърцето Simple Smile, оплаквала съм се в други теми как от години търся да купя вишни, но когото и да попитам, никъде не е виждал.

Аз лично много харесвам подаръци в кошница, но майка ми все казва колко е непрактично и какво да я правела самата кошница после. В България, поне в моето обкръжение, много често апартаментите не са големи и са натъпкани до дупка с разни неща, та място за такива красотички не остава, още повече, че хората не аранжират тематично през сезоните, не е типично, та съвсем няма какво да я правят после. Затова да ви попитам - вие в кошници ли подарявате или по друг начин оформяте такива подаръци?

Миналата година бях взела кашони/кутии, които облицовах в опаковъчна хартия, напълних с предпочитани от получателите неща, след което увих в целофан и вързах панделка. По този начин можеха да изхвърлят кутиите след като си хапнат подаръка. Отворена съм обаче за други идеи за поднасяне.

# 147
Chrissy,с удоволствие бих ти изпратила и на теб, съвсем сериозно Simple Smile
Мислех да купя кошници, но това с по-големите кутии също е много идейно, децата могат да се включат в украсата.

# 148
Кошниците биха могли да се ползват за кашпи и фуктиери, не е задължително да са единствено за украса. Ако са по-малки де.
Като идея вместо кошница може някакъв тип касетка/щайга. От темата за кухните съм виждала хора, които в такива си слагат олио, оцет и т.н. и си ги държат на плота или вадят когато готвят.
Кошниците/кутиите (не съм сигурна как точно се наричат) за баня също са добър вариант, както и кашпи за цветя. Почти всяко домакинство има някакви саксии вкъщи. Зависи от съдържанието на "кошницата", но с добра украса дори мрежестата торба за пране би свършила работа Simple Smile с картонена подложка примерно. Огледайте се какво ползвате вкъщи, много неща биха били подходящи.

Аз още съм в чудене за нашите, брат ми и свеки. Децата са лесни - дървени играчи според възрастта. Страшно много ми харесаха нещата в сайта с дървената къщичка.
С ММ ще си подарим коледна фотосесия. В процес на избиране на студио съм, та ако имате отзиви за такива ще съм благодарна (за София става дума).

# 149
Аз измислих за приятелката си. Ще й взема кожена кутия за бижута, защото тя има такива в изобилие и няма как да не й хареса.

Относно опаковките - аз съм творческа личност и се снабдявам със всякаква хартия, панделки, ленти и т.н. На мината Коледа всички подаръци бяха опаковани с червена хартия, панделка от зелена лента и за самата лента бях привързала по една коледна играчка, която след това могат да поставят на елхата си. Тази година пак ще е нещо такова. Като стигнем до там, ще снимам. Simple Smile)

P.S.
Вчера бях в Джъмбо, за да взема хартия и си викам - дай да ида по-рано и декември да не се бутам. Леле, то направо Джъмбо щеше да се спука от хора! Всички пазаруват - елхи, играчки, лампички, хартия, стикери....

Общи условия

Активация на акаунт