Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 913
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 200
  • München, Deutschland
А имате ли поялник, който работи на пропан бутан? Joy За мое огромно учудване, се оказа много полезен. Особено добре било като искаш да запоиш нещо някъде, където нямаш ток - напр нещо по колата....

Нещо, което ми е в списъка, но още не съм подарявала, е мини пистолет за боядисване, забравих думата как беше.

Едит: дали не беше аерограф?

Също дремел с накрайници е идея, ползва се и той, както и мини отвертка с битове, но електрическа. Не, не било същото като винтоверта, по-леко и удобно било. 😃

# 1 201
Имаме половин стая с инструменти, които не се ползват, забранила съм да се взимат още Grinning Иначе съм минала и от там, като беше във фаза
 инструменти. Мисля че само електрожен нямаме Joy иначе аерограф е идея, благодаря !!

# 1 202
А настолна лупа с осветление и няколко различни увеличения, имате ли? Друга идея - инструменти за финна механика( тип часовникарски, за "жичкаджии" и компютърни манияци) в малко куфарче.

# 1 203
  • Countryside
За Нервен Хамстер: за колата може видеорегистратор, ако няма. Много полезна джажда. Електрическа стъргалка за лед за 100лв ми се вижда безумно, за примерно 5-6 ползвания, особено ако колата стои в гараж. Но пък ако ще се хареса и ползва защо пък не Simple Smile

А линк за расберито ще може ли да постнеш? Стана ми любопитно и искам да го разгледам.

Дифузери съм поръчвала оттук.  Някой беше писал, че слага 5-6 капки на 100мл, според мен е доста ,аз слагам 3-4 капки на 500мл и е есктра, свежо без да е натрапчиво. Напоследък съм се запалила по маслата на Pranarom.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 10:29 от Г-жа Букет

# 1 204
  • софия
За Нервен Хамстер: за колата може видеорегистратор ако няма. Много полезна джажда. Електрическа стъргалка за лед за 100лв ми се вижда безумно, за примерно 5-6 ползвания, особено ако колата стои в гараж. Но пък ако ще се хареса и ползва защо пък не Simple Smile
Аз ще купя стъргалка с добавка летен комплект, а той ще се "изненада". Питах. Заинтригува се.
Какво се гледа за видеорегистратор? Нямаме и е хубава идея. На това със сигурност ще се изненада. Гледам по цена, защото единствено по това мога да избера - VVCAR D530 Car DVR Camera 4K&1080P Video Recorder WIFI Speed N GPS Dashcam Dash Cam Car registrar Spuer Night Vision?

# 1 205
Нямам линк за расберито за жалост, беше преди 6-7 години и вече нямам никакъв спомен дали въобще от бг съм го взимала... Но отворих гугъл, за "расбери пи"  излизат различни сайтове, че даже и в олх има Grinning

А какво прави летният комплект на стъргалката?

# 1 206
  • софия
А какво прави летният комплект на стъргалката?
https://karcher-cleanteh.com/bg/product/892.html
До нас има автомивка на самообслужване и в редки пристъпи на ентусиазъм половинът ходи там. Последено си е напоръчал някакви мнооого специални течности и кърпи, та това може да го подпомогне малко. Миналата седмица седях и го гледах как търка, бърше, полира.

# 1 207
  • Countryside
Звънче, най общо се гледа разделителна способност на камерата, качество и големина на дисплея, в какъв формат записва. Ако ти е интересно прочети тук, има и класация на устройства.

# 1 208
  • софия
Букет, хамстер, жестоки сте Hug

# 1 209
Някой питаше за ароматизатор,

# 1 210
В кой магазин се предлага дифузера?

# 1 211
# 1 212
Да се включа и аз в тази полезна тема Hug Донякъде съм готова с идеите, остана само да пазарувам. За свекърва ми измислих прахосмукачка робот, защото има проблеми с гърба и ще ѝ бъде от полза. Някой пробвал ли е на Виледа робота или този, който пускат в Лидл? Обмислям е за моите родители да вземем робот, но не е узряла идеята още. За ММ съм взела засега калъф за лаптопа, неговият е много изстрадал. Ще ме взема и колан. За леля ми и семействата на братовчедите ми ще направя по една кошница с домашни бисквити, бутилка вино и свещ. Дъщеря ми на 5 г. си е поръчала машина за захарен памук и играчка хамстер, на която се правят прическа. Ще ѝ взема няколко нови книжки и игра Монополи за деца. Някой беше дал идея за гравирана дъска. Преди вземе мм ми подари такава, поръчана от тук 
https://instagram.com/zedesignembroidery?utm_medium=copy_link
Поръчвали сме и бродирани кърпи и халати, много сме доволни. Имат и фейсбук, но аз нямам и не мога да сложа линк. Ето това е моята дъска

# 1 213
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой питаше за ароматизатор,
Скрит текст:

Благодаря много, намерих един в магазина и се зарадвах, че е като моя от миналата година. Готова съм с един от подаръците.

# 1 214
  • София
Какво бихте препоръчали за дама, почитателка на кафето (харесва "Старбъкс", но търся нещо по-луксозно) и "Зара" (не знам какъв размер дрехи носи, фен е и на тяхните парфюми, но не знам, кои точно)?

Общи условия

Активация на акаунт