Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 757
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
Здравейте момичета, знаете ли личния ми доктор дали може да ми даде болнични за две седмици примерно, или трябва да си взема от доктора който ми следи ЖК (до сега не съм взимала болничен) ?
Може! Отивай при лл

# 256
Здравейте момичета , имате ли болки в краката?

# 257
Аз имам в ръцете и то много късно през нощта до ставането от сън. Изтръпнали ги чувствам, четох, че след раждането изчезва болката от самосебе си. Било характерно за жени работещи с ръцете си. Може и от липса на магнезий, но аз пия и ми е към горна граница.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 23:04 от -INA-73

# 258
И аз имам последните нощи - изтръпване и мравучкане по ръцете. Сутрин и болки в кръста.

# 259
От около 2-3 седмици имам доста големи проблеми с краката 😔 болят ме ходилата и глезените ми оттичат не мога да се разхождам както преди 😢.Дори ежедневното почистване,готвене и т.н. ме напряга вече налага ми се да почивам.Пия по 4 таблетки Магнерот на ден ще питам док. дали да ги вдигнем на 6 пак (макар,че не ми се иска).Така или иначе съм при него чак на 24-ти ще видим как ще съм  до тогава.В петък съм на Боуен терапия надявам се да ми помогне както винаги до сега.
Утре съм на преглед при местният ми док. по жк нямам търпение да видя бебчо😁

# 260
Пробвайте дали ще има промяна ако увеличите приема на вода през деня. Също така ако суприн се събудите и краката са без оток е добре, ако има трябва на доктор и  да се правят изследвания.

# 261
Краката ми отичаха ,но вече са добре. Явно солта ми е била в доста повече.. Ноооо ръцетее ... Там няма оправия за момента 😂 понадути са, вечер ме болят жестоко и изтръпват и дори и през деня са ми проблемни. Преди месец на ЖК питах акушерката и тя каза, че при доста жени се случва проблема да е в ръцете, а не в краката. Не са ми изписвали магнезий. Явно така ще си карам до края 😂

# 262
Здравейте, искам да попитам имате ли представа дали ако си взема болничен за поне 2 седмици от началото на декември, това ще се отрази в майчинството, което ще взимам след това? Около 26 декември ще трябва да изляза в задължителния 45 дневен болничен и искам от началото на декември да не ходя на работа, но пък ако това се отрази на майчинството се колебая?

# 263
  • Велико Търново
Няма да се отрази кой знае колко, най много лев надолу да е среднодневното обезщетение. Дори не съм сигурна дали изобщо ще има и левче.

# 264
Как го изчислихте ?
Няма да се отрази кой знае колко, най много лев надолу да е среднодневното обезщетение. Дори не съм сигурна дали изобщо ще има и левче.

# 265
Майчинството се избислява 24 месеца назад, така че един болничен няма да повлияе кой знае колко. Иначе има и калкулатори в нета. Друг вариант е ако има останала платена отпуска да се ползва.

# 266
Здравейте, мили момичета!
Някоя бъдеща мама приема ли Коринфар, поради контракции?
Благодаря! 🍀

# 267
  • Велико Търново
С калкулатора в НОИ. Използвах моите данни и въведох двуседмичния период като 0 ( тъй като не се споменава осигурителен доход, и заложих на най-кофти сженарии Simple Smile).

# 268
Здравейте, мили момичета!
Някоя бъдеща мама приема ли Коринфар, поради контракции?
Благодаря! 🍀

С първата бременност го приемах, магнезия не ми действаше изобщо и с Коринфара пак си имах контракции... изобщо не трябва да си пипаш корема и да не се натоварваш...

# 269
Здравейте,
Някоя да има болки в ребрата. От около седмица имам адска болка отдясно под гърдата... Предимно беше в седнало положение, но последните дни ме боли и вечер като спя... Не знам как да се справя генеголога ми каза с но шпа или спазмалгон, но нищо не помага болката е все едно от натъртване, удар ...

Общи условия

Активация на акаунт