Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 711
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, сега се връщаме пр ФМ и нещата не са добре, шийката ми вече е 0.5 см, въпреки че съм със серклаж се скъсява не знам вече какво да правя, дават ми вероятност от преждевременно раждане преди 28.г.с. 90%,
Съжалявам много. Не ти ли дадоха насоки какво може да се направи да се задържи бебо?
утре ще ме приемат в тина киркова, ако може да се сложи още един конец над серклажния надявам се да има възможност, моя гинеколог казва че няма как да се направи такъв тъй като след конизацията почти не е останала шийка

# 166
Пинитос, късмет утре. Дано всичко се развие добре и ни дръж в течение. Hug

# 167
Много благодаря, дано да може да се направи нещо

# 168
Стискам палци  да могат да направят нещо. ❤
Здравейте, сега се връщаме пр ФМ и нещата не са добре, шийката ми вече е 0.5 см, въпреки че съм със серклаж се скъсява не знам вече какво да правя, дават ми вероятност от преждевременно раждане преди 28.г.с. 90%,
Съжалявам много. Не ти ли дадоха насоки какво може да се направи да се задържи бебо?
утре ще ме приемат в тина киркова, ако може да се сложи още един конец над серклажния надявам се да има възможност, моя гинеколог казва че няма как да се направи такъв тъй като след конизацията почти не е останала шийка

# 169
Късмет! Стискаме палци всичко да мине благополучно 🍀 около мен има две-три дечица родени в 6ти месец, вече са пораснали живи и здрави диванета, нямат здравословни проблеми, нито изоставане в развитието. Довери се на лекарите и си наложи да си спокойна, защото малкият човек те усеща и не му влияе добре.

# 170
  • Велико Търново
Успех! Надявам се всичко да е наред и още доста седмици да си бременна!
Доколкото е възможно, запази спокойствие и се старай да не мърдаш изобщо и за нищо. Добре са те насочили към Тина Киркова, ще бъдеш в ръцете на специалисти!

# 171
Много ви благодаря на всички за подкрепата, наистина се надявам да може нещо да се направи и да мога да го износя поне до 7 месец:blue_heart:

# 172
  • София
Много ви благодаря на всички за подкрепата, наистина се надявам да може нещо да се направи и да мога да го износя поне до 7 месец:blue_heart:

Аз също стискам силно палци за вас с бебето! Представям си как се чувстваш, но се надявам да намериш сили да си спокойна. Лежи и не мърдай за нищо на света, надявам се има кой да те обгрижва.

# 173
Стискам палци всичко да е наред! Дръж ни в течение! Hug

# 174
Стискам палци всичко да е наред! Дръж ни в течение 🤗❤️

# 175
Не може ли да те оставят в болницата за задържане и постоянен медицински контрол?

# 176
За къса или скъсяваща се шийка не са ли ви изписвали утрогестан вагинално ?  Той се почва от ранните седмици, но и в нашите също може.

# 177
За къса или скъсяваща се шийка не са ли ви изписвали утрогестан вагинално ?  Той се почва от ранните седмици, но и в нашите също може.
от самото начало слагам утрогестан вагинално 3х2, след серклажа ми го намалиха на 1х2, утре ще остана в тина киркова но не знам колко време, доколкото разбрах ще остана за да видят дали може да ми сложат втори конец над серклажния

# 178
Здравейте, не съм писала отдавна. Накратко - 25г.с., момченце, всичко е наред🙂 и аз да питам как сте с ЕмоциЙте, че при мен е ужас. По принцип съм желязна, трудно се трогвам от каквото и да било, стоически понасям болките в гърба, кръста и киселините, но напоследък ще се побъркам. Рева за щяло и нещяло и мога да се разрева навсякъде, а как да обясня на колегите и нормалните хора защо са ми насълзени очите (от дългото гледане в монитора, разбира се). Сещам се за стари неща и се сърдя и за тях. Вчера се разплаках, защото се скарах на кучето и той се скри под креслото ...
Пинитос и аз стискам палци 💓

# 179
Стискам палци всичко да е наред ! ♥️

Общи условия

Активация на акаунт