Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 688
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Аз последно реших Шейново, че са противоречиви отзивите за Токуда

# 631
Аз се следя в Щерев и също много си харесвам лекаря, но очакваме малкия доста по-рано и реших да се насоча към Токуда заради неонатологията. Другото, което ми казаха е, че в Щерев израждат след 36 г.с. Незнам дали е вярно, но не ми се рискува да ида и да ме отпратят в друга болница.

# 632
  • София
Да, Щерев, Зебрите, клиниката на Мазнейкова си казват, че при тях се води раждане след 36 гс заради неонатологията.
С най-високо ниво на неонатология (III ниво) в София са Майчин дом, Надежда, Токуда, Шейново. Не знам за други болници. Като цяло раждането се води от акушерка и дали вашият лекар ще е там или не не е така определящо освен ако няма рискове за спешно секцио.

# 633
Момичета, имате ли идея кога се пуска контролна стерилна урина след лечение с антибиотици?
Имам блед спомен, че лекарката ми каза седмица след последното хапче, но нещо не съм сигурна правилно ли съм разбрала.

# 634
Момичета, имате ли идея кога се пуска контролна стерилна урина след лечение с антибиотици?
Имам блед спомен, че лекарката ми каза седмица след последното хапче, но нещо не съм сигурна правилно ли съм разбрала.
5-7 дни след края на лечението.

# 635
Благодаря, *Penny* !

# 636
Мамите във Варна, къде мислят да раждат?

# 637
Аз се следя в Щерев и също много си харесвам лекаря, но очакваме малкия доста по-рано и реших да се насоча към Токуда заради неонатологията. Другото, което ми казаха е, че в Щерев израждат след 36 г.с. Незнам дали е вярно, но не ми се рискува да ида и да ме отпратят в друга болница.
Да, така е. Реално можеш да родиш там, но те транспортират бебето до Токуда или Майчин дом. Което не е вариант за никой. Ако недай си боже тръгне раждане по-рано директно отивам в Майчин дом или Токуда. Няма смисъл да се минава през Щерев.

# 638
Живот и здраве в Майчин дом.

# 639
За Варна, а и в цяла североизточна България май, единствената болница, чието неонатологично отделение отговаря напълно на ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени е АГ Стаматов.

# 640
Така е. Това е вярно.
За Варна, а и в цяла североизточна България май, единствената болница, чието неонатологично отделение отговаря напълно на ІІІ ниво на компетентност за интензивно лечение, специални грижи и първична реанимация за рискови новородени е АГ Стаматов.

# 641
  • Варна
В Окръжна болница,при д-р Славчев,живот и здраве Simple Smile

# 642
Майчин дом при д-р Яков ☺️

# 643
АГ др Танев

# 644
Майчин дом- д-р Анна Атанасова

Общи условия

Активация на акаунт