Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 676
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
В АГ Варна , за доктор все още се колебая зависи дали ще се стигне до нормално или секцио ☺

# 646
  • East Coast
....Въпреки, че медицината вече е достатъчно напреднала да не разчитат на подобни методи на диагностика. ...

Това е и моето мнение. Защо една болница в 21век ще разчита на цвета на ноктите, за да установи дали нещо не е наред?! Dizzy Face Наистина не мога да разбера.... В домашни условия - Да, но в болница... при специалисти...

Видима Хич, не се чуствай виновна. Най-важното е ти да се чустваш в сигурни ръце и да разчиташ на лекаря си.

Аз вчера си получих количката Blue Heart много си я харесвам! Много лека и маневрена с прекрасно матраче. ( ще кача снимка по-късно)
Мале момичета спекох се направо. Времето наближава. Особенно сега по празниците ще мине толкова бързо

# 647
Да, Скарлет, наближава, а моя бебо още е седалищно и няма намерение да се обръща. А се надявах на естествено, хвана ме страх за секцио.
Вчера ходихме на последна фетална. Доктора каза, че бебо е супер симетричен и разномерно развит, малко е малък сякаш 1490 грама, но добре охранен, плацентата е с първо ниво на зрялост.
Вечерта на прибиране имах доста силна болка за около 5 минути в гърба и ниско в корема. Това дали е било контракция. Увеличиха ми магнезия на 3 + 2 алерак.

# 648
  • East Coast
Скрит текст:

И три облачета от Икея 🥰

Аз се чудя. В бебешка стая е от стена до стена с мокет. Нов е. Все ми се иска да го махна и да сложа дървен под. Струва ми се че кучето ще прави бели, ще се събират косми, прах, по-бързо ще се зацапа... Пък от друга стана изглежда като бебешка стая и е топличко и уютно. 🤷‍♀️
Какво имате вие в детските стаи? Пътечки, килим, мокет, само паркет 🥴🤯

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 10:01 от AnMary

# 649
При нас пода навсякъде е теракота,  по натам мисля да да го покрия с гумените детски пъзели, да е лесно за почистване

# 650
Спряхме се ние на мокет, а беше балатум. Ламиниран паркет- повече никъде... а за дървен, реден - няма бюджет в момента... количката изглежда много добре!

# 651
Защо паркет не ?
Не е ли голям не ФМД остатък на мокета че няма сваляне и задържа много прах ?
Спряхме се ние на мокет, а беше балатум. Ламиниран паркет- повече никъде... а за дървен, реден - няма бюджет в момента... количката изглежда много добре!

# 652
Хей, здравейте, момичета 😊
Доста теми сте подхванали в последните дни, та бързам да се включа.
Маникюр - аз вече махнах гела, за да свикна, но доста ми липсва. При първата бременност ме бяха предупредили. Сега не съм питала, но едва ли има промяна.
Раждане - ще повторя "безценното" изживяване в Майчин дом, само защото вярвам на лекарите и най-вече на неонатологията там. Пък дано условията и отношението да са се подобрили.
Позиция на бебето - седалищно, но има време да се обърне. Бебетата се обръщат до 36, а някой и в 39 седмица. Не бързайте да си правите заключения за финалната позиция 😉
Все още не сме обсъждали с АГ дали ще се пробваме за естествено раждане (първото е секцио).

# 653
  • Велико Търново
Защо сте против ламинирания паркет?
Ние сме в настоящето жилище с такъв, а в бъдещото в спалните с ламинат и плодово навсякъде, т. Е.  Варианта за мокет или килими не е приложим. Аз много харесвам дебели монети, но не и да ги чистя.

# 654
Ние също сега в квартирата сме с ламинат. В новия ни апартамент сложихме гранитогрес във всекидневната и коридора с подово, в спалните предстои да сложим ламинат.
Защо сте против ламинирания паркет?
Ние сме в настоящето жилище с такъв, а в бъдещото в спалните с ламинат и плодово навсякъде, т. Е.  Варианта за мокет или килими не е приложим. Аз много харесвам дебели монети, но не и да ги чистя.

# 655
  • East Coast
Петя защо мокет? Не събира ли много прах? Аз като бях няколко месеца с ужасна алергия и преди да направя кръвен тест, алерголожката първо ме пита: имате ли мазе и имате ли мокет

Аз също харесвам ламинат. Особенно този, който е по-широкия и изглежда като сурово дърво

# 656
В детската стая е ламинат и килим с къса нишка от Икеа. В нашата спалня ламинат, имаме един красив рошав килим, но в комбинация с котка трудно се чисти и тази зима изобщо няма да го слагаме(иначе лятото махам всички килими). Обичам да ми е топло и в къщи температурите са добри, килим трябва ако детето играе предимно на земята.
Моят бебо беше с главата на долу, но днес голямо разпъване пада, много е активен, цял ден гимнастики някакви. По едно време беше съвсем хоризонтално, направо ми разказа играта.... И май се врътна с главата на горе. Уф! И съответно цял ден контракции, ама то нормално при такова буйнстване.
Утре съм на преглед, ще видим какво е положението (ако гинеколожката изобщо нещо каже, че не е от приказливите)

# 657
Ние сме с естествен паркет, без килими. Преди 4 години като избирахме настилката имах извесни колебания, но сега не съжалявам. Засега бебето ще е при нас в спалнята. Имаме проект да обособим детска стая, но ще е след 2 години може би. Евентуално ако се налага тогава само ще се изцикли и лакира/омасли наново паркета. Аз не съм фен на мокети и килими като цяло, нито ми създават уют, нито са ми красиви, а и чистенето им не ми е никак лесно. Ламиниран паркет не съм ползвала досега. Сложих наскоро в жилище, което отдавам под наем и докато разглеждах ми направи впечатление, че има много добре изглеждащи, особено от по-високите класове, а и те са по-износоустойчиви уж.
Бебка не знам в каква позиция е, в четвъртък съм на преглед и ще видим, но ме рита и подбутва от всички посоки и непрекъснато се сменя мястото. Започвам да се притеснявам, че й е тясно.

# 658
Аз съм живяла на места с различни настилки и съм за естествен паркет/дървено дюшеме. Гранитогреса го изключвам за стаи като хол, дневна и спалня - не ми придава уют, студено е, а и постоянно трябва да си с чехли. А докато децата са малки (поне моето), много обичат да играят и да се въргалят по килима и пода. Между ламинат и паркет, въпреки по-голямото разнообразие на цветове при ламината, естественият паркет внася повече топлина (и в преносния и буквалния смисъл) поне аз имам усещането, че подът е по-топъл с пакета.

# 659
Като споменахте ритане по колко ритат вашите бебоци. При мен има някакво затишие, после се раздвижва, после пак затишие. Има дни с доста малко движение.
При мен където ще сме първоначално е теракот. Нямаме един килим. В апартамента на ММ е с ламинат и няколко килима.

Общи условия

Активация на акаунт