Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да си намеря любовник с дете, без да ме видят с количка и никой да не ме сваля?
Увеличава ли пандемията вашите хипохондрични страхове?
Как мога да преодолея тревожността и страха, които ме възпират или парализират?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да си намеря любовник с дете, без да ме видят с количка и никой да не ме сваля?
-
Увеличава ли пандемията вашите хипохондрични страхове?
-
Как мога да преодолея тревожността и страха, които ме възпират или парализират?
-
Какво мога да пия, за да облекча тревожността и страха?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от комбинирането на лексотан и ципралекс?
Принципно съм много тревожна, постоянно нещо ми има. От филм във филм съм...Имам колит или Синдром на раздразненото дебело черво, което ме мъчи и е много упорито, ту се оправя, ту е зле. Сега освен него от 10-15 дни почна един учестен пулс, сега и разни странни болки в сърдечната област и отзад в гърба. Викам да не е прословутият ковид и да ми е засегнал сърцето или белия дроб...Принципно в тази ситуация не съм се паникьосала и не ме е било страх да си бачкам, но постоянно си мисля, че ми има нещо...Взимам малко бета-блокер за пулса, имам и екстрасистоли. Понякога се паникьосвам сериозно и хуквам по лекари, но е много мъчително това състояние, хипохондрията яко ме тресе, общо взето всеки ден без разни болки е празник. Взимах деанксит до скоро, чудя се сега дали да не пробвам Релаксофитол, дали нещо ще попречи на взимането с бетаблокера ? Абе, с две думи, писна ми.
Ама то не е и смешно, човек да си мисли постоянно, че нещо му има или ще стане...Първо викам сигурно нещо на сърцето...после с тия болки и бодежи в гърба викам си пуша сигурно е белият дроб. Не знам, снимка ли да правя, антидепресанти ли да пия