Паническо разстройство - 47

• 34 796
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Само се успокой. Пак ти казвам, стомашните разтройства са неприятни , но приеми от добрата страна , колкото  можеш разбира се. Ето Елдорадо се чуди как да свали кг. А такива като нас с теб отслабваме. Всеки с номера си😀 Голяма си. Можеш да прецениш как ти действа. Пий,  ако видиш че не е добре, спирай, няма да пиеш цяла шепа я. За едни хапче става дума. Надявам се Георги да се включи, сигурно е зает. Или Джери, тя е спец по бензодиазепини.

# 46
Шоколад, мента-глог и валериан в големи дози не ти ли помага

# 47
  • Цюрих
Шоколад, мента-глог и валериан в големи дози не ти ли помага
Помага ми,но не при толкова силна тревожност.Това го пия,за да спя.Донесоха ми го на капки(МГВ). Препоръчително е от 20-60капки на ден. Аз вечер пия по 5! и заспивам след 15мин. Като пия 10 ми пада кръвното много.Днес ми беше 140/90 и пулс 90 и затова пих диазепам.Защото наред с това имах непрестанна тревога.
Досега такива силни НК като преди 5м и отпреди седмица съм нямала никога.И никога толкова дълго не съм пила ни билки ни нищо.Не ми е пречело състоянието толкова,минавало е от самосебе си.
Забравих,имам и Валидол.Ама той забавя много пулса.Пък на мен ми е около 60-58 нормално и ниско кръвно.
И както вика Сали,няма да предозирам.Искам да вляза в релси,за да мога да озаптя тревожността и страха,който ме парализира.После пак ще си карам на билки.
То при мен всичко е от главата...

# 48
Шоколад много време се мъчиш, валерианът вече няма да ти помогне.
Иначе аз два дни бях зле. Предната нощ много, такъв як световъртеж и пропадане в леглото, усещах че припадам в леглото. Не посмях да стана лежах после през деня тежко главоболие. Днес още бях зле. Но по обяд някак ми светна, дано вече ми е по-ок. Уж нищо чак така сериозно но мъжът ми закрива фирмата и някак ми тежи и ми е мъчно и за него абе трудна година но пък в такива човек се усеща жив.

# 49
Не съм зает, но няма какво да кажа с случая. И аз днес не съм ОК, вечерта нещо съм със 140/100 и ми е криво. Половин ксанакс съм пил и малко водка. Но тази седмица ми дойде в повече и като работа с чужденци онлайн.

# 50
Приятелчета и аз след 2-3 години пауза с ПА май пак се върнах на старта
Въпросите са ми два
Как успявате да не се побъркате с Ковид - имам страх баба ми да не и се случи нещо - откачам, както и за най-близките ми
И второто..
Второто е че вчера не мигнах от нерви - явно заради антибиотика който пия, имах киселини, те предивзикаха тревожност и цяла вечер не мигнах. Това пък ме върна преди 3 години когато бях с ПА и депресия и някак си сама извиках кофти мислите.

Та въпроса ми е случва ли ви се с ПА да имате и тревожни мисли, като това , че нищо не ви носи удовлетворение, че няма как да сте щасливи повече и други мрачни мисли
Много благодаря предварително , вие сте сила Simple SmileHeart

# 51
Аз днес изпадам в дупка, депресия и тъжни мисли за миналото и отчаяние за бъдещето.
Много шибано.
Станах на 34г и ме е на легнала депресията, че повече няма да мога да правя кариера и нещо не си подредих нещата в живота.
Имам дете като слънце и вместо да му се радвам си мисля тъжни работи за бъдещето и си меря пулса 🙄

# 52
Аз не си позволявам кофти мисли. От опит знам че като зацикли мозъка в нещо дълбая само надолу. Особено през нощта. Усетя ли че цикля в мисли и не мога да заспя хващам книгата веднага. Много ми помага. Каквато и да е, връщам се , повтарям прочетеното ако не съм успяла да се съсредоточа. Важното е да си изместя мислите. Не мислете за бъдещето , а само за този момент, сега. Незнам дали ви препоръчвах преди време една книга. Съжалявам ако се повтарям - Екхарт Толе "Силата на настоящето".

# 53
Аз днес изпадам в дупка, депресия и тъжни мисли за миналото и отчаяние за бъдещето.
Много шибано.
Станах на 34г и ме е на легнала депресията, че повече няма да мога да правя кариера и нещо не си подредих нещата в живота.
Имам дете като слънце и вместо да му се радвам си мисля тъжни работи за бъдещето и си меря пулса 🙄
Аз съм на 35. Стар съм вече Simple Smile Ама щом пък непознати жени ме заглеждат, значи бива. Или съм смешен, или интересен. И двете биват. Дефинирай кариера? Аз бях международен финансов контролер, голяма клечка, изобщо не се говореше с мен. Теглих една майна на всичко и съм много по добре сега.

# 54
Да коварен е диазепамът, по едно време хем почва да не действа, хем си пристрастен.
От България вече може да се изпрати само клонарекс и ксанакс. Ксанаксът има ли го по аптеките, че на черно изчезна и за това съм на ксалол.
Към ривотрила/клонарекса  се пристрастяваш по-тежко!
Ривотрил няма. В Сърбия има само но Галеника, но трябват тестове за ковид на границата и рецепта, бяла.
А, и лексотан. Също стар.

Аз сега бях с двама 29 годишни, екстра са ми! Е, с единия се знаем от 3 години! Бивам и аз значи Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 22:29 от Jerry F

# 55
Много шибано.
Аз съм на 35. Стар съм вече Simple Smile Ама щом пък непознати жени ме заглеждат, значи бива. Или съм смешен, или интересен. И двете биват. Дефинирай кариера? Аз бях международен финансов контролер, голяма клечка, изобщо не се говореше с мен. Теглих една майна на всичко и съм много по добре сега.
Изобщо не си стар. Напротив,още си доста млад всъщност. Мъжете добиват зрялост, мъдрост и чар на повече години. Силата и мускулите не са всичко. Сега се радвай на младостта, след години ше се радваш на други неща. За мен няма по-красив мъж от улегналия, с прошарени коси, но разбира се добре поддържан 50-годишен мъж. Направо ми омекват коленете😊 Приятни почивни дни милички. Горе главите.😘

# 56
Здравейте, аз пак с моя страх от пътуване, това най-много ме мъчи... Исках да попитам, ако някой е запознат, имам клонарекс, видях, че доста сте го споменавали, по колко мога да пия от него тези 2 дни, че не съм на себе си. Също влияе ли по някакъв начин на кръвното, че аз съм с ниско попринцип и от там ми идват и повечето страхове, да не припадна.

# 57
Здравейте, аз пак с моя страх от пътуване, това най-много ме мъчи... Исках да попитам, ако някой е запознат, имам клонарекс, видях, че доста сте го споменавали, по колко мога да пия от него тези 2 дни, че не съм на себе си. Също влияе ли по някакъв начин на кръвното, че аз съм с ниско попринцип и от там ми идват и повечето страхове, да не припадна.
Пробваш с 0.25 2 пъти на ден. Ако не стане пиеш 3 пъти на ден. Ако и така не си ок, 0.5 2 пъти на ден. В краен случай 3, ама това вече си е сериозно седиране.

# 58
  • София
Да споделя и аз, вече два дни на момент губя звук и картина. Става ми едно такова все едно ще падна или припадна. Случвало ли ви се е? Аз съм на 40г., значи вече съм престаряла. Знаех си и аз, ама все не ми се вярваше.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 15:31 от Елдорадо

# 59
Пробваш с 0.25 2 пъти на ден. Ако не стане пиеш 3 пъти на ден. Ако и така не си ок, 0.5 2 пъти на ден. В краен случай 3, ама това вече си е сериозно седиране.

Георги, а запознат ли си влияе ли по някакъв начин на кръвното, че не ми се иска да припаткам пред хората

Общи условия

Активация на акаунт