Паническо разстройство - 47

• 34 806
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Хора днес искам да ме няма. Снощи имахме гости до късно. Изпуших 1 кутия за вечерта и изпих около 100гр водка. За последно пих водка на нова година. От тогава до сега съм изпила 4 чаши розе и 50гр бейлис - в различни дни всяко. И снощи твърдото. Мисля че нямаше сто, около 70, 80гр. Стнах около 10.30ч пих кафе, нямаше проблем. Гонеше ме глад, хапнах бая, вода яко пих. След н-тата чаша вода, преди час толкова зле ми стана, безсилие, гади ми се, направо нз къде съм. Сл час съм на интервю за работа, нз как ще ида като не мога да стана от леглото. Мъж ми вика "а да видиш кво ми е на мен всеки път, ама ти не - убаво ти е." Може ли да е от водката, не съм пила много и кога ще премине. Как да се запътя към интервюто, помагайте с някакви изпитани рецепти.

# 76
  • София
Хора днес искам да ме няма. Снощи имахме гости до късно. Изпуших 1 кутия за вечерта и изпих около 100гр водка. За последно пих водка на нова година. От тогава до сега съм изпила 4 чаши розе и 50гр бейлис - в различни дни всяко. И снощи твърдото. Мисля че нямаше сто, около 70, 80гр. Стнах около 10.30ч пих кафе, нямаше проблем. Гонеше ме глад, хапнах бая, вода яко пих. След н-тата чаша вода, преди час толкова зле ми стана, безсилие, гади ми се, направо нз къде съм. Сл час съм на интервю за работа, нз как ще ида като не мога да стана от леглото. Мъж ми вика "а да видиш кво ми е на мен всеки път, ама ти не - убаво ти е." Може ли да е от водката, не съм пила много и кога ще премине. Как да се запътя към интервюто, помагайте с някакви изпитани рецепти.
Паднала ти е кръвната захар. Хапни пак преди да отидеш на интервю.
Не си пила изобщо много алкохол, че да ти трябват специалните рецепти.

# 77
Мога ли да пия дианксит със Золофт?
Абсолютно не. Ще се вкараш в болница по експресна пътека.

Благодаря, Георги! Изписан ми е атаракс, но не го пия, защото и половинка ме прави като парцал.

# 78

Смятам, че е от цигарите. Преди пушех и съм се чувствала точно така, въпреки че съм изпивала също малко количество алкохол, но докато не се наспя, не се оправях. Успех на интервюто!

# 79
Аз,изглежда, от днес вече съм по-добре.
Тревожността отшумя,но вчера следобяд направих друга  криза.Бяхме на разходка с децата и ме тресна в мускулите.Не можех да си вдигна ръката и краката сякаш ми отказаха да се движат.И се дереализирах за кратко. Преди да ме тресне това се сдухах,имах тревожни мисли и паника.Но отшумя бързо цялото състояние,за около 30 мин.
Тази вечер спах неспокойно,но не се събуждах със свит стомах. Само сутринта леко ме разтресе нервата и си пих ментичка. Диазепам не взех,защото чувствам,че нямам нужда в момента.За 3 дни изпих само едно хапче,разделено.
 И гаденето спря.И позивите за  дрискане отшумяха..Връща ми се желанието да си хапвам повечко...обаче за една седмица отслабнах с 3 кг Sad Чудех се дали не е анорексия или нещо по-страшно.С това повръщане от страх и страх да се храня,че да не ме боли стомаха...
То всъщност май като отшуми тревожността и целият организъм се успокоява,най-вече стомаха...
Ама пак се запрозявах.
Имам чувството, че симптомите се въртят-сърце,пулс, кръвно, стомах,гърло, дишане,прозяване...

А това с внушението за коронавируса го играх преди 5м.Понеже имах симптоми и се изпотявах обилно,всичко под мен беше мокро и имах Т37.5 и кашлях и повръщах,мислех,че съм го лепнала,че имам пневмония и понеже също трудно дишах,мислех,че ми остават броени дни.Преживях кошмар!
Обаче ПСР тестът излезе отрицателен и така разбрах,че това се вика ПР.И беше следствие на хипохондрията.Щото масово раздухваха,че ако го лепнеш,едва ли не си пътник...Това сега дето го минах,също беше следствие на хипохондрия,заради смъртта на приятелка-умря от рак на стомаха.Предишните кризи също са били с хипохондричен оттенък ...някой писал за МС,хоп,чета в нета,сравнявам и после-олеле мале 1 седмица..Майка ми е диабетичка.Като бяха ми почнали едни изпотявания,често уриниране и суха уста...е,мерих си КЗ 10 пъти,докато се уверя,че е нормална и досадих на ендокриноложката с въпроси...
Изобщо...циркът е пълен,ама всеки път с различен сценарий...И главният проблем е-страх да не умреш.

Как се лекуваш? Какво пиеш?

# 80
Даниелита, а възможно ли е да е от напрежение заради интервюто? Пий нещо успокоително и отивай. Ще се справиш.

# 81
Даниелита, а възможно ли е да е от напрежение заради интервюто? Пий нещо успокоително и отивай. Ще се справиш.
Не, нямах тревожност, реално зле си ми беше. Но мина. Интервюто мина добре, спокойна бях. ще се обадят др седмица, ако са се спрели на мен.

# 82
Желая ти успех. Хубаво е че има фирми които търсят хора, че в тая Ковид криза е трудно. 😘

# 83
Аз пия Деанксит със Сероксат. Изписано ми е от лекар. Какъв е проблема да се пие Деанксит заедно с друг  антидепресант?

# 84
Аз пия Деанксит със Сероксат. Изписано ми е от лекар. Какъв е проблема да се пие Деанксит заедно с друг  антидепресант?
Защото са 2 АД + Антипсихотик и са от една група. Сероксат и Деанксид донякъде са допустими, но ако единия не е в максимална доза и е времево с разлика от 6 часа. Но като цяло не е ОК.

# 85
Мислех че никой не пише, пък то нова тема имало. Нещо ви изтървах тия дни.
Аз съм добре, вземам си химията чета си книжките, фитнесчето, аеробиката и така я карам. Имам сърцебиене понякога, само ако се притесня или ядосвам, иначе не.

# 86
Някои Димитринка, Митко, Димитър, нещо нямаме ли в темата!?
Да имаме повод!
Георги, аааа, бе взимай малко лубрикант накрая де! Аз само глайтгелент ползвам, и за други места, че съм малко алергична!

И стига с този деанксит! Какво, две съставки има флуанксол и мелитрацен. От едната да не си намериш място, от другата да те тропяса привечер. Трицикличен е!
А, ако са ти ги изписали заедно да ги почваш, отпиши 10 дни от себе си!
Хора, стига с този деанксит! Има много по-нови и пречистени АД. Вие се хвърляте на познатото.
Как пък на мен един психиатър не ми го изписа!
Само веднъж, като слизах от Ботев, си бях враснала главата на Паниците в едно дърво. Та ми се губиха някои моменти във влака. И се прибирам, на пазара в Студентски град и се засичаме с приятеля ми и той казва - цялата шия ти е в кръв.
Та тогава невролог ми го изписа!

Та да питам, ако делите деанксит, как!? Наподобява на ксалола, лъскав, без разделителна линия!

# 87
Здравейте приятел, имам два бързи въпроса

1. След като поболедивах последните 1-2 седмици, сега уж точно се пооправих. но днес ми се гади и повръща и се чудя вече втълпявам ли си. вирус нов ли е, може ли да е от някакво притеснение или ПА случвало ли ви се е да ви се гади без причина

2. Преди няколко дни за сън ЛЛ ми изписа Тритико. Мислех, че е за спане, но се оказа, че е било антидепресант мисял. Пих го треи дни по 75-150мг, но мисля че от него ми става лошо ( мога и да бъркам)
Вие как мисите

Възможно ли е това гадене да е от притеснение или от АД-то

Много благодаря предварително. Поздрави и бъдете здрави:)

# 88
Опелче, а от къде си? Питам, защото  споменаваш градове от моя роден край🥰
От Горна оряховица съм.

# 89
То какво е преболедувано не може да гадаем. И какви ефекти дават новите вируси!
При мен ПР почна с гадене, виене на свят!
Гаденето беше силно изразено. Пила съм атаракс да ходя да спя следобед. После ривотрил, ксанак!
Ние тук, сме твърдо против трикото.  То естествено е АД, успива, но като всеки АД ще си чакаш 20 дни.
Ако искаш за сън вземи по 1 2/3 от този с еднократното действие. Не от този с постепенното отделяне!
Ремиртата е една идея по-добра!

Общи условия

Активация на акаунт