Паническо разстройство - 47

• 34 821
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Напълно възможно е гаденето да е от нерви. Но не ви познаваме. Случвало ли се е друг път? При мен стресът и напрежението винаги най-напред удрят в стомаха. Гаденето и повръщането са ми стари познайници. Особено сутрин. Колко тестове за бременност съм изкупила в годините, идея си нямате. 😀 Докато разбера какво ми е. Човек някак си сам се усеща.

# 91
Искате ли да си направим една среща за тия дет сме от София. Пък и тези дето не са, ако имат желание?

# 92
И аз имам тежко гадене и дори повръщам симптоми са категорично, спирам и да ям.

# 93
  • Цюрих
И аз както писах,повръщам,гади ми се,спирам да ям и започва много да ме боли стомах.И ми се свива на топка.Вас боли ли ви?Даже си записах час за гастро,но вече съм по-добре.Изтресе ме паниката,като ми се обадиха за прегледа.И изобщо се чудя дали да си го причинявам.Хем ме тресе хипохондрията в момента,хем ме е страх да ида на лекар.

# 94
Искате ли да си направим една среща за тия дет сме от София. Пък и тези дето не са, ако имат желание?
Защо не, подкрепям. Ще си говорим за паник атаки, ще си разменяме рецепти за антидепресанти, много весело ще си изкараме Simple Smile Simple Smile Данжелита ти си добра организаторка, казвай къде и кога Simple Smile

# 95
Здравейте! Някой приемал ли е тази комбинация лексотан и ципралекс? Ходих на психиатър, изписа ми ги, но четох за страничните ефекти и се уплаших. От 2 дни пия чай кантарион и се чувствам значително по-добре.
Моля за съвет... Да ги пия или да ги оставя за момент, в който изпадна в криза. Единственото, което не ме напуска е чувството да нереалност, но не мисля, че е нещо страшно.

# 96
Да напомним, че жълт кантарион с антидепресанти не бива да се комбинира.

# 97
Защо не, подкрепям. Ще си говорим за паник атаки, ще си разменяме рецепти за антидепресанти, много весело ще си изкараме Simple Smile Simple Smile Данжелита ти си добра организаторка, казвай къде и кога
Защо реши че съм добра организаторка. Нали не го казваш с ирония, че ще си изкараме весело

# 98
Защо не, подкрепям. Ще си говорим за паник атаки, ще си разменяме рецепти за антидепресанти, много весело ще си изкараме Simple Smile Simple Smile Данжелита ти си добра организаторка, казвай къде и кога Simple Smile
Абе аз съм за срещи, ама много ми е натегнат графика. Иначе лошо няма.

# 99
Защо не, подкрепям. Ще си говорим за паник атаки, ще си разменяме рецепти за антидепресанти, много весело ще си изкараме Simple Smile Simple Smile Данжелита ти си добра организаторка, казвай къде и кога
Защо реши че съм добра организаторка. Нали не го казваш с ирония, че ще си изкараме весело
Не, не го казвам с ирония. Наистина мисля че ще се получи добре. Никаква ирония.
Реших че си добра организаторка, защото си казвала че работиш в офис и организираш работата във фирмата. Затова реших че си добра организаторка, не за друго.

# 100
Не, не го казвам с ирония. Наистина мисля че ще се получи добре. Никаква ирония.
Реших че си добра организаторка, защото си казвала че работиш в офис и организираш работата във фирмата. Затова реших че си добра организаторка, не за друго.
Хаха. Добре тогава. До тук сме трима. Казвайте и други и ще се организираме. Ще запазя някое кръчме за банда паникьори.

# 101
Хаха. Добре тогава. До тук сме трима. Казвайте и други и ще се организираме. Ще запазя някое кръчме за банда паникьори.
Кофата с ксанакса кой ще носи Grinning

# 102
Кажи на собственика да приготви апарат за кръвно, да си мерим кръвното или направо да вика линейка да стои пред кръчмата, ако на някой му стане лошо Simple Smile Simple Smile Шегувам се Simple Smile

# 103
Ееев
Аз съм от Пловдив
Щях да дойда
Цъцъ
И апарат щях да нося и пулсомер
😂😂

# 104
  • София
Ако се организира такова събиране, бих дошла и аз. С апарата за кръвно, разбира се. И с хапчетата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт