Паническо разстройство - 47

• 34 838
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • Цюрих
А искам да питам Георги или някой друг препатил.Аз тия дни като ме болеше стомах си пия пробиотик.Ама от ден-два имам кисел вкус в устата и бели точици.Все едно съм яла кисело мляко.Опасявам се,че съм го предозирала.Възможно ли е да се получи от това?Може би трябва да го спра?Да не съм си докарала някаква дисбактериоза? Или по-скоро свръхрастеж ...пия го от 5м.

Не пия антидепресанти.Ходих тук на разни психиатри и никой нищо не ми изписа.Освен диазепам,щото не знаех и сама си го поисках,та поне да спя.Обаче досега само на Алора и мента-глог-валериан си карах.Чудя се дали пак да ходя на психиатър,вече ще е 5-ти подред...защото аз си мисля,че съм за антидепресанти,ама ми казват,че мога да се справя с психотерапия.При мен е на периоди.Два месеца бях китка панагюрска и те тая седмица изтрещях кат пушка...панагюрска..

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 23:54 от Шоколад

# 31
Шоко , ама ти да не си от Панагюрище? Шегувам се😊 Ти си много емоционална, като всички тук де. Явно още те държи от лошата новина за смъртта на твоята близка. Помни всичко е временно. Кофти период е, ще мине. И го спри малко тоя пробиотик. 5 месеца са много време. Аз се шегувам с моя проблем с неяденето и повръщането при стрес, че никога няма да стана дебела. Някои хора от стрес много се хранят. А при такива като нас с теб Шоко,  като ни се случват такива периоди на неядене, ако сме се били отпуснали малко преди това, всичко си идва на мястото. Все едно сме на диета. Знам, неприятно е, но се опитвам да ти вдигна духа.

# 32
  • Цюрих
Ох,Сали,от Перник съм Simple Smile
Или поне от там се броя,иначе съм живяла къде ли не.
Благодаря за подкрепата!Имам нужда от нея,че още съм на черешата.Егати и ...състоянието на ума е това Sad !

# 33
Ох,Сали,от Перник съм Simple Smile
Или поне от там се броя,иначе съм живяла къде ли не.
Благодаря за подкрепата!Имам нужда от нея,че още съм на черешата.Егати и ...състоянието на ума е това Sad !
Я, перничанки и тях ги хващало това състояние Grinning Вероятно няма връзка пробиотика с това. Може да е някое временно от храна състояние. Или някоя друга дреболия.

# 34
Аз пък съм лапнала, нещастно. Е, не е нещастно е****м се от време на време. Много женен, голям бизнес!
Няма ли да ме тресне някоя хипохондрия да се извадя от този моментен свят на безнадеждност!
Ох, един се моли за едно, друг за обратното!

Шоко, бе не се вглеждай толкова, давай по-свободно. Не се задълбавай за всичко! Кой на кого го казва Simple Smile

Добро утро и прекрасен петък!

# 35
  • София
И аз да се наредя с температурите, снощи 37.2, половин час по-късно 36.5. Иначе съм и аз на черешата, невралгични стягания в гърдите, стомах ме прерязва, трепери ми онова нещо, стрелкащи болки насам натам и това непрекъснато пищене на ушите. Сърцето ме пристяга и то. Мен ме избива на ядене, много лошо. Едвам сборих 9 кг., а за нула време си върнах 4 от тях. Ама се стягам де.

# 36
Вижте какво намерих във FB днес. Е, не можах да го копирам. С няколко думи. Сутрин веднага след събуждане да казваме силно и ясно "днес ще ми се случат три чудеса" примерно. Щракваме с пръсти и казваме "позволявам" след това пак щракваме с пръсти и казваме "отменям всички препятствия" Става дума за силата на думите "позволявам" и "отменям". И без да се отегчаваме , да правим това всяка сутрин. А също и да се научим да виждаме всяко чудо колкото и малко да е то. Така ще привличаме повече чудеса в живота си , защото вселената ще ни чува и ще ни отвръща. Нека да повярваме малко в чудесата, а ? Прекрасен петък и от мен♥️

# 37
Здравейте,отдавна не съм се включвала,някой има ли мнения за Мая Михайлова-Петкова(психолог) от imago association

# 38
  • Цюрих
Пих 2.5мг диазепам. Отпусна ме и сега се чувствам като едноклетъчно.
Как да го пия,че да не се пристрастя?Питах личната,вика-"пий си го"!Ама как?Има ли схема?
Странното е,че ме отпусна и стомаха.Иначе цяла вечер се будех няколко пъти,на пресекулки, с вибрираща тревожност и свит стомах. Сега още ми е леко дискомфортно, но поне не повръщам от нерви. Минах на диета, без захар и на по-лека храна.То не че ми се яде, де, ама се насилвам...
Четох в предишната тема,Георги е писал,че има бури тези дни?
Иначе установих,че киселият вкус е от пробиотика...предозирала съм го бая...спрях го от снощи и днес изчезна.

# 39
Права е личната. Попий го седмица . В момента имаш силна нужда да ти се отпусне нервната система. Няма да се пристрастиш. Ама никаква опастност няма. Спокойно, не се мъчи. И никакъв алкохол.

# 40
  • Цюрих
Благодаря,Сали!Ще го пия,няма какво друго да правя.Повтаря се същият цирк като преди 5м,но сега поне не е толкова силно изразен. Алкохол не пия хич,освен бира и то 1-2 годишно. Ама сега с тоя стомашен дискомфорт внимавам и какво ям.
На вас като ви се смота стомаха колко време ви държи и как се оправяте?

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 18:48 от Шоколад

# 41
Как да го пия,че да не се пристрастя?Питах личната,вика-"пий си го"!Ама как?Има ли схема?
Странното е,че ме отпусна и стомаха.Иначе цяла вечер се будех няколко пъти,на пресекулки, с вибрираща тревожност и свит стомах. Сега още ми е леко дискомфортно, но поне не повръщам от нерви. Минах на диета, без захар и на по-лека храна.То не че ми се яде, де, ама се насилвам...
Шоколад, недей го пи този диазепам. Това е бензодиазепин от началото на миналия век. Много е стар. Вземи си някой от по-новите - клонарекс, ривотрил. Освен това не става за постоянно пиене това нещо. Ще привикнеш към него и после няма спиране.

# 42
Шоколад, недей го пи този диазепам. Това е бензодиазепин от началото на миналия век. Много е стар. Вземи си някой от по-новите - клонарекс, ривотрил. Освен това не става за постоянно пиене това нещо. Ще привикнеш към него и после няма спиране.

Шоколад,  и аз бих те посъветвала същото.  Ако имаш възможност вземи ривотрил, при него е по-бавно пристрастяването а и ефекта е по-добър. Диазепам е най-тежкия и най-трудно се спира.

# 43
Вярно че е стар бензо този Диазепам. И друг път тук сме говорили че е по-добре ксанакс или клонарекс. НО ШОКО ДРУГО НЯМА. А и тя не е в Бг. Не я шашкайте, няма да се пристрасти. Седмица не пречи да го пие, нека й се успокои стомаха. То ако ставаше пристрастяване за една седмица всички да сме наркомани. Освен това точно Ривотрил е най-коварният бензодиазепин. С отлично действие, вдига настроението даже, мноого е добър наистина, обаче точно той може да доведе до тежка зависимист.
Шоколад на мен такива стомашни разтройства ми минават за две-три седмици. Лека полека ще се оправиш. Ако толкова те е страх пий го веднъж на ден. За няколко дни, после разреди и го спри. При липса на друг бензо и този ще свърши работа. Споко.

# 44
  • Цюрих
Нямам друго,бе,хора!В Швейцария съм!Тука са девет дена осем часа.Два пъти ходих на психиатър и ми даде валериан конска доза.Един ми беше изписал някакъв кветиапин,но каза,че може и да не ми действа и че по-добре да ходя на психотерапевт.Четох листовката пише,че е за шизофрения и предизвиква пристрастяване.Не го взех и мина давност на рецептата.Пък и бях добре.Записах се на терапевт,по лекарския съвет.
От България може да ми изпратят нещо чак началото или средата на ноември. А ми е тревожно,не спя и спрях да се храня нормално.От страх повръщах два поредни дни по веднъж и ми се разстрои стомаха.Не ми е добре тази седмица,повтаря ме кризата,а не искам да се развихря.Имам само мента-глог-валериан,валидол и Алора-сироп.И диазепам .Какво да пия?Търсих днес контакт на психиатър,ама тука не работят уикенда,рядко.И ако не си спешен,отсвирват те като бърз влак -малка гара.И да ми насрочи някой час,ще е за след два месеца.Тука е най-най-най-тегавата и мързелива здравна система!
Ако знаете нещо алтернатива,дето да си купя от Германия,казвайте!?
П.П.Сали,извинявай,не видях,че си писала. Cry За момент се шашнах!

Общи условия

Активация на акаунт