Паническо разстройство - 47

• 35 546
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Поне чувство за хумор не ни липсва. Мисля, че ще си изкараме супер. Казвайте дата и да се броим да знам за колко човека да кажа. Зала фестивална ми хрумна в момента - бар и грил суиит

# 106
Докато работех редовно пътувах до София, обаче сега не. Иначе съм ЗА. Ще е интересно и мисля че бихме си изкарали супер.😀 Само дето съм на 2 часа път.

# 107
Чета и нищо по същество!
За 2 часа ще стигна до центъра на София.
А, кръчмата!
Аз съм софиянка, но едно е да отидеш в Горна Баня, друго в Младост 4 и то в петък.
Няма да станат нещата, е така ще си се залъгваме кой, къде, кога, защо!
В София съм!
Айде, ако някой организира да знам дали да се върна за някой ден или да съм още два дни тук.
Аз мога, в Студентски град!
Но кажете нещо!

# 108
Най добре ще е в "лобито" на някоя бърза помощ. Хем така ще са спокойни всички. Аз в момента избягвам да пътувам , че имаме забрани от вчера във фирмата да щъкаме по лични и служебни цели из държавата, за чужбина е ясно.

# 109
  • София
Леле, добре че Георги каза, нямаше да се сетя да спомена.
Ние в офиса имаме Ковид и сме изпратени да работим хоум.

# 110
Поне чувство за хумор не ни липсва. Мисля, че ще си изкараме супер. Казвайте дата и да се броим да знам за колко човека да кажа. Зала фестивална ми хрумна в момента - бар и грил суиит
Зала Фестивална мен ме устройва, близо ми е до вкъщи долу-горе, ама нека и другите кажат.

# 111
Има предложение за ст.град

# 112
Още като стана и не се чувствам добре. Езно ми е светло, едно ми е гадно.... Объркано. Изписа ми психиатъра лексотан и циплалекс, но няма да ги пия. Мъча се сама да се справя. Просто трябва да се нормализират тия невротрансмитери. Не се отказвайте, борете се. Това е адски трудно и гадно, обаче после ще се гордеете със себе си.

# 113
Още като стана и не се чувствам добре. Езно ми е светло, едно ми е гадно.... Объркано. Изписа ми психиатъра лексотан и циплалекс, но няма да ги пия. Мъча се сама да се справя. Просто трябва да се нормализират тия невротрансмитери. Не се отказвайте, борете се. Това е адски трудно и гадно, обаче после ще се гордеете със себе си.
Когато вече е настъпило патологично изменение в невротрансмитерите и хаотичното реагиране на мозъка, без хапчета не става. Трябва някакъв ЦНС депресант да бъде прилаган.

# 114
Когато вече е настъпило патологично изменение в невротрансмитерите и хаотичното реагиране на мозъка, без хапчета не става. Трябва някакъв ЦНС депресант да бъде прилаган.
Минава ли някога това състояние.

# 115
Значи това с лобито е страашна идея. Посмях се доста. Бях на дерматолог, нямам васкулит и правя тези обриви на нервна почва. Пращат ме при доц. Стоянова - психиатър в Александровска. Някой ходил ли е при нея?

# 116
Значи това с лобито е страашна идея. Посмях се доста.
Близо до Пирогов има доста барове и пицарии Simple Smile

# 117
Бих казал не. На 95% не минава, просто се адаптира организма към това. Мисля, че и да има физическа причина, медицината все още не е открила какво е.

# 118
Бих казал не. На 95% не минава, просто се адаптира организма към това. Мисля, че и да има физическа причина, медицината все още не е открила какво е.
Значи цял живот ще сме така, ще пием хапчета и ще ни е страх! Благодаря Георги!

# 119
Значи цял живот ще сме така, ще пием хапчета и ще ни е страх! Благодаря Георги!
[/quote]
😅😅😅😅 Звучи супер нали. Страшно оптимистично, нещо от сорта "сега ли да са фъргам от блока или довечера". Абе аз все си мисля, че няма да е все така

Общи условия

Активация на акаунт