С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 422
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • на брега на Дунав
Оф, emsy забравох да ти отговоря мила за Рицина. Ами да ти кажа първо какво беше положението при мен. Два дни въобще не ми се напрягаха гърдите, ама хич, меки като мекички дори на сутринта, а млякото което излизаше едно такова прозрачно( аз винаги съм имала хубаво мляко макар и малко). Почнах Рицина в неделя и може би след около два дни забелязах, че сутрин започнаха да се напрягат по малко, а цвета да се променя. Това бе знак за мен, че нещо става. Следващия ден малко повече, но през деня пак никой. Пък и днес забелязах, че рефлекса н потичане ми се задейства много по-бързо в сравнение с предишните няколко дни. А при мен той доста беше се забавил дори Сами се изнервяше да дърпа напразно. Дано съм ти била полезна. А снощи попаднах на един постинг за хомеопатията Рицина го дават за некачествена кърма  newsm78, а за увеличаване нещо друго беше. Чакай да видя линка. Ето го: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68171.msg1215758#msg1215758 цялата статия е много интересна и мисля доста полезна. До скоро.

# 181
  • София
Здравейте, момичета!

Честит първи учебен ден на учениците!

emsy, искрено се надявам проблемите при вас да си отидат. Кръщенето ще помогне, не заради самия ритуал, а заради положителните и добри мисли, които близките влагат! То това му е хубавото! Затова ти пожелавам и повече светли мисли и вяра, че нещата ще са ок!   bouquet

korneliia_h, много полезна статия, благодаря! Simple Smile

# 182
Здравейте и от нас!  bouquet
НИЕ ДНЕС СМЕ УЧЕНИЦИ/2 КЛАС/ И ВИ ЧЕРПИМ КОЙ С КАКВОТО ПОЖЕЛАЕ cook beer  party023 Misc Baby Bottle,А НА ОСТАНАЛИТЕ КАТО НАС МНОООООООГО ШЕСТИЦИ В УЧИЛИЩЕ И  smile3529
POLIMOLI, newsm59  Party Time,БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООГО ОБИЧАНА Hug
По-късно ще се включа пак ,сега отивам да нацелувам бебка че я бях оставила при свекърва ми и ми домъчня за нея! newsm51

# 183
Mama Sasi, това за кръговете е от преумора. И аз съм така, но можеш да направиш следното: Взимаш чай от лайка на пакетчета, вариш и като изстинат слагаш на очите и така поне 20 минути си лежиш и мислиш положителни неща  Simple Smile Друго нещо: купуваш си лимонов крем за лице. По принцип той изсветлява пигментацията по кожата. Има такъв на Арома и струва стотинки, но мисля, че чая е най-доброто, защото съвсем скоро гледах по пълна промяна как дерматоложката лекуваше една от участничките така. успех  bouquet

Честит празник на Полимоли newsm59 Много да си здрава и щастлива!
Поздрави и на всички ученици, дето тръгват от днес на Училище-мъчилище Laughing

# 184
Привет от мен и мойте принчипеси!

Честит рожден ден на polimoli! Да си жива и здрава и много обичана жена!

Честит първи учебен ден на всички ученици и да носят само шестици!

Аз пък ви черпя виртуално за третата месечинка на Миа!

Tatalina , доколкото разбрах атопичен дерматит се нарича защото е с неизяснен произход за сега. Мажа я с Линола Фет, Нахтхерцен балсам на Др.Тайс, Колд крем на Авен и Локалид крем на Ямакаши, но този последния съм я мазала само веднъж, защото е кортикостероиден. Като отмине обрива, напълно, ще мина на Мустела Стелатопиа. Къпя я през ден само с вода, а на следващият ден с бръснарски сапун или Мустела. Всички казват, че ще отмине, нужно е само упорство и съобразяване с храни и козметика...

# 185
Оф, emsy забравох да ти отговоря мила за Рицина. Ами да ти кажа първо какво беше положението при мен. Два дни въобще не ми се напрягаха гърдите, ама хич, меки като мекички дори на сутринта, а млякото което излизаше едно такова прозрачно( аз винаги съм имала хубаво мляко макар и малко). Почнах Рицина в неделя и може би след около два дни забелязах, че сутрин започнаха да се напрягат по малко, а цвета да се променя. Това бе знак за мен, че нещо става. Следващия ден малко повече, но през деня пак никой. Пък и днес забелязах, че рефлекса н потичане ми се задейства много по-бързо в сравнение с предишните няколко дни. А при мен той доста беше се забавил дори Сами се изнервяше да дърпа напразно. Дано съм ти била полезна. А снощи попаднах на един постинг за хомеопатията Рицина го дават за некачествена кърма  newsm78, а за увеличаване нещо друго беше. Чакай да видя линка. Ето го: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68171.msg1215758#msg1215758 цялата статия е много интересна и мисля доста полезна. До скоро.
Благодаря ти Корнелия!  Hug Ще се разтърся в аптеките за рицина, защото другото май по-не е ползвано. Както пише в статията, на всеки помага различно, но аз какво ли не пробвах, така че и това.
Желая ви бързо възстановяване!  bouquet

# 186
  • Канада
Здравейте и от мен!
Вчера писах,писах....и накрая нищо-не можах да си постна постинга!Надявам се днес да успея.
Първо поздравления за всички празнуващи smile3525тези,които пропуснах вчера и на тези,които празнуват днес!Желая ви много здраве,щастие и късмет  Hug  love001
Сега да ви попитам първо нещо-от около седмица Ванко взе да повръща Rolling EyesНе веднага след ядене,но...като го изправя и почна да го разнасям за да се оригне.....и връща,понякога и по повечко.Мислите ли че може да е от преяждане(доста сме лакоми) или е нещо за което трябва да се притеснявам и да потърся лекарско мнение newsm78.А и още нещо,то сигурно е нормално,ама аз да попитам Embarassed-от лежането на бебо косичката отзад на главичката съвсем я няма,останал е с едно голямо кръгче само кожа,при вас така ли е?
Вчера четох,че обсъждахте половинките-аз да се похваля,както клазва един приятел, уцелила съм 7 от тотото Mr. GreenАко знаете само как готви,даже да си призная,мен хич ме нямаше в началото в тази сфера,та той ме научи EmbarassedС Ванко също много се занимава,понякога когато след няколко часов рев,бебо все още не е заспал,а аз нямам вече сили,той като го вземе за минути Ваньо е приспан smile3524-как го прави-не знам.А свекървата(все още се познаваме само задочно Mr. Green-по телефона),всеки път го насърчава"Да помагаш мамо,че само Даниела знае колко и е труно" Mr. Green JoyЯвно го е възпитавала да издига жената в култ newsm10
kambanska,давай го Сами насам-с удоволствие ще се занимавам с него!  girluu!!От такива енергични и буйни деца стават най добрите спортисти.А още малко като поотрасне можеш да гоо запишеш сп.гимнастика,в Пловдив имат добра школа.За съжаление клуб по батут няма(или поне нямаше)
26,нямам представа какви противозачатъчни да ти препоръчам.Аз лично никога не съм взимала такива,а и съм скептично настроена към тях.Според мен всички имат някакви странични ефекти.Ще попитам една приятелка,тя е по на "ти" с тези неща.Моя гинеколог ми препоръча да използваме презервативи и гел,двойно да се подсигурим,за да няма изненада preggo newsm32
Това е за сега от мен,че май доста пописах.Сега остава и да успея да го пусна Laughing
Честит първи учебен ден на всички ученици-мнго отлични оценки и приятно да минава времето в училище! thumbsup
Приятна вечер и целувки на всички от нас  :love001

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 17:56 от dany_ip

# 187
  • Канада
Здравейте и от мен!
Вчера писах,писах....и накрая нищо-не можах да си постна постинга!Надявам се днес да успея.
Първо поздравления за всички празнуващи smile3525тези,които пропуснах вчера и на тези,които празнуват днес!Желая ви много здраве,щастие и късмет  Hug  love001
Сега да ви попитам първо нещо-от около седмица Ванко взе да повръща Rolling EyesНе веднага след ядене,но...като го изправя и почна да го разнасям за да се оригне.....и връща,понякога и по повечко.Мислите ли че може да е от преяждане(доста сме лакоми) или е нещо за което трябва да се притеснявам и да потарся лекарско мнение newsm78.А и още нещо,то сигурно е нормално,ама аз да попитам Embarassed-от лежането на бебо косичката отзад на главичката съвсем я няма,останал е с едно голямо кръгче само кожа,при вас така ли е?
Вчера четох,че обсъждахте половинките-аз да се похваля,както клазва един приятел, уцелила съм 7 от тотото Mr. GreenАко знаете само как готви,даже да си призная,мен хич ме нямаше в началото в тази сфера,та той ме научи EmbarassedС Ванко също много се занимава,понякога когато след няколко часов рев,бебо все още не е заспал,а аз нямам вече сили,той като го вземе за минути Ваньо е приспан smile3524-как го прави-не знам.А свекървата(все още се познаваме само задочно Mr. Green-по телефона),всеки път го насърчава"Да помагаш мамо,че само Даниела знае колко и е труно" Mr. Green JoyЯвно го е възпитавала да издига жената в култ newsm10
kambanska,давай го Сами насам-с удоволствие ще се занимавам с него!  girluu!!От такива енергични и буйни деца стават най добрите спортисти.А още малко като поотрасне можеш да гоо запишеш сп.гимнастика,в Пловдив имат добра школа.За съжаление клуб по батут няма(или поне нямаше)
26,нямам представа какви противозачатъчни да ти препоръчам.Аз лично никога не съм взимала такива,а и съм скептично настроена към тях.Според мен всички имат някакви странични ефекти.Ще попитам една приятелка,тя е по на "ти" с тези неща.Моя гинеколог ми препоръча да използваме презервативи и гел,двойно да се подсигурим,за да няма изненада preggo newsm32
Това е за сега от мен,че май доста пописах.Сега остава и да успея да го пусна Laughing
Честит първи учебен ден на всички ученици-мнго отлични оценки и приатно да минава времето в училище! thumbsup
Приятна вечер и целувки на всички от нас  :love001

# 188
  • Канада
Моми4ета,съжелявам че два пъти съм го пуснала,но не знам какво става.Компа зацикля и.................тоя постинг го пускам вече един час и накрая два пъти.Sorry още веднъж,че заех толкова място Embarassed

# 189
dany_ip,мерси за предложението,но въпреки ,че в Пловдив има мног добра школа по спортна гимнастика/аз и през нея съм минала навремето ,но ме насочиха към атлетиката,че мног взех да се източвам/,но като го гледам диването,май най-добре е да го насоча към нещо по уморително/поне маратон,триатлон или нещо от сорта/,че то няма  спирка,бе...днес от въртене на обиколко около количките в парка,коленете му са като рендосвани...пък главата ми е като балон от артистичния рев след падането...Иначе всеки ден го водя на доста голяма разходка,после,като се наспи ходим в парка до нас да се навилнее...и въпреки това вечер/докъм полунощ/пак препускаме като изтървани/а сме на дюшеме и кънти.. Mr. Green/
Мишелка,това за бръснарския сапун и аз съм го чувала,като решение...Стискам палци да го израстете...
Емси-смело пробвай с Рицина,ако не помогне,поне няма да навреди...

# 190
  • Варна
Здравейте мамчета!
Моите мъже се гушнаха на спалнята и вече са заспали. А аз имам малко време за себе си  Simple Smile Много мъчно ми става като чета за болни бебчета, дано всичко отминава бързо - Мишел, Корнелия и Емси, стискам палци  newsm10

# 191
  • Варна
Здравейте и от нас!
Първо да честетя на всички празнуващи. Да са живи и здрави и много хубави моменти с бебешоците.  bouquet
Много нещо сте изписали и докато ви прочета мина 1 час newsm62
Нямам никакво време за нищо, да не говоря за компа. Малкия не ще да спи вкъщи. Спи само навън. Вкъщи мрънка, плаче и се криви, а докато излезем е заспал. Незнам какво ще правя като стане студено.
Днес най-накрая ни биха първо ДТК и детето се държа мъжки Simple Smile изобщо не плака и даже не издаде звук и после ми се хили smile3503
Ние също се кърмим само вечер Weary мама няма кърма. Стискам палци на Мишел, Корнелия и Емси всичко да се оправи.
Целуффки от нас, че детето гладно  love001

# 192
  • на брега на Дунав
Здравейте пак момичета, тъкмо от разходка се връщаме. Направо незнам как ще спим тази нощ с този сополив нос, ама каквото стане няма как.
dany_ip относно повръщането. Незнам дали е проблем. При нас се получи същото. Понеже известно време беше само на АМ аз му правих по 150. Ама от 4-5 дни явно това му идва много и доста повръщаме. Намалих дозата и сега е по-поносимо. Аз предполагам следното: Ние скоро бяхме в период на криза на растежа и тогава ядеше по много и често, аз продължих със същата доза, но този период отмина и сега му идва много това количесто. За косичката и нашата пада. Нормално е от търкането на главичката във възглавницата. Дъщеря ми нямаше изразен такъв проблем, ама при Сами е. Няма място за притеснение според мен. Тя ще израсте после и ще се уеднакви дължината.

# 193
Здравейте Бърборани!

Много се кефя , като не влизам един ден и после си чета цял час.

Ние сме ОК. Бебата днес цял ден беше на разходка и преди малко като я изкъпах и нахраних сложих я в люлката и само я лашна 2 пъти и вече беше заспала. След малко ще я местя в краватчето. И на нея и пада косата на тила и има петно и понеже и беше пораснала на вратлето и висяха едни такива опашки като на футболистите едно време hahaha хванах ножицата и я окръцках ама дърварската и сега е като дъвкана в главата. Абе направо я направих на нищо и утре ще я водя на фризьор да я оправят с машинката.
Девойката вече само дето кебапчета не е прояла. Всичко си папка от заленчуково плодовата гама, а другия месец почваме кашички. Всичко лапа с биберона, че още не го владее упражнението с лъжицата.

Отивам да пийна една биричка на терасата с цигарка. Не можах да ги откажа трайно, докато бях бременна и кърмех ня пуших, но .... след това ги захапах пак. Нищо де ... със следващата бременност ще ги откажа.

Лека вечер от нас двечките

# 194
dany_ip и ние си имаме петно без косица. Но интересното е, че Бобко спи само на дясната страна и от време на време по гръб, а петното е от ляво. Предполагам, че няма място за притеснение, но все се чудя. Все пак тая косица пада, нали така? newsm78

Благодаря ви момичета за подкрепата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт