ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 571
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
По-скоро е от менюто. Някъде трябва да има актуализация. Може би във версия.
Нямам Школо и не мога да погледна, ако пуснете скрийншот с менюто мога да опитам да отгатна Simple Smile

# 166
  • Между гори и планини
А къде я намерихте тази актуализация на школо (дайте жокер за по-неграмотните, като мен) Simple Smile

Как учи...Прибира се 13.30. Обядва. Отива на тренировка - от 14.30 до 16.30 е. Прибира се - къпи се и най-късно в 17 засяда над учебниците. Приключва към 23 часа, като почивката му е да вечеря по някое време за половин час.

Предполагам в Гугъл плей

Стана! Благодаря!!! Намерих го в Гугъл плей, дадох актуализация и за 2 секунди се оправи.

# 167
Не, Звънче, няма такова меню. Аз го направих през гугъл плей и си работи.

# 168
Точно през гугъл плей стана. Аз рових навсякъде в телефона и никъде нямаше актуализация. Вчера с детето дори и в гугъл плей проверихме, но нямаше. Затова реших, че съм тъпа и не я намирам Simple Smile Днес имаше актуализация и стана.

# 169
  • София
Моето пък се е самоактуализирало някак.

# 170
И при мен Школо тръгна след актуализация от Гугъл плей. Благодаря, че споделихте!

# 171
Абе и аз през Google Pkay актуализирах, ама още не ще да тръгне при мен. Продължава да си върти на празни обороти и да дава грешка при свързване. Това последното след като излязох от профила и се опитвам да се логна.
Ще тръгне. И друг път ми се е случвало да забие за ден-два.

# 172
googlish, не обвинявам напълно училището. Смятам, че вината, по-голямата част, е на сина ми. Не знам защо загуби интерес към учебната част. Но явно и нещо друго куца. Учителите не успяват да ги мотивират. Доста деца в класа са на това ниво. Дори в класацията на Школо не е бил последен никога, поне 3-4 деца са с по-слаб успех. И това след като са влезли с изпит в едно от високобаловите училища. С риск да прозвуча като онази учителка по бел от 32-ро, на който му се учи си учи, има и такава част от класа.

# 173
  • у дома
На моето му отнема време писането на думите и упр по ае-около час максимум-и това е...По друго не съм го висяла да учи-само по матем преди контролно решава за осоло час задачи.
По информатика не беше разбпал делението в двоичната система та се включих и има 6 на контролното.

# 174
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм на работа през деня, така че какво учи и прави, нямам представа. Но съм я оставила сама да се оправя. Някак ми е странно да карам гимназист да учи. Е, питам всеки ден как е минало, нещо интересно, справя ли се, но не я проверявам писала ли е думи и прочие. Тя е с В 2 ниво, не ме притеснява дори да има някоя 5-ца по АЕ. Плюс това тя никога не е писала думи по езика, сега ли ще започва? По-добре да чете книга на английски или да гледа филм в Нетфликс с английски субтитри, по-смислено ми се струва. Това с писането на думи е за малки деца, които тепърва се учат изобщо да четат. Малката примерно я карам да ги пише, не че има wow ефект на този етап. Трябват й няколко години натрупване. Но нямам бърза работа. Не държа за С1 ниво още в 7 клас. Това ниво спокойно може да се постигне до 12 клас, имат време достатъчно. Единствено държа по МАТ да не се натрупват неразбрани неща, взела съм й на Веди сборника и я карам да го прави, паралелно с материала в у-ще. На теста по комбинаторика има 5-ца, но аз съм доволна. Днес взимат последния урок от вектори и вероятно пак ще правят тест, което значи, че трябва да направи преди това тестовете по този раздел във Веди.

# 175
В нашия случай класната специално помоли родителите за съдействие да контролират децата, защото според нея осмокласниците не учат.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 12:13 от Amanda.D

# 176
  • Отвъд алеята зад шкафа
Все пак има значение какъв език се учи и дали е за първи път. Ако моята госпожица беше започнала сега японски, френски, сигурна съм, че щеше да отделя много повече време, да пише думи и прочие.

# 177
  • Варна
О, според класната ако родителите упражняват контрол децата да залягат плътно 3 часа на ден по езика, в края на годината ще имат едно базово ниво.
Ако и да е права у дома това няма да се случи. Учи около час, който се разтяяяга от чести прекъсвания по всевъзможни причини, та с това неучене изкарва петици по нов език. Затова искам да понапъне сили, може! И са ми важни оценките, щото влизат в дипломата, нали? Ако греша, кажете, да не мърморя поне тая година на детето. И четворка по физкултура? Айде стига, след месеци обездвижване се изисква покриване на норматив?!

# 178
  • Между гори и планини
Има деца които учат бързо, други бавно. В гимназията, аз учех лесно в час, защото записвах почти всичко което учителката каже, освен това ми беше интересно. Нарочно сядах на първия или втория чин.
Синковеца, гледам пише ту много, ту два реда. Понякога не чува какво говори учителката, подредени са по номера повечето случаи и той с неговото С е към последните чинове.
Има деца които се концентират по-добре, има такива които учат на пълна тишина и такива които слушат музика и гледат телевизия докато учат.... Така, че радвайте се, че имате деца които с малко време успяват да имат добър успех. При моя син си трябва повече , и винаги допълнителни упражнения. Писането на думи на английски не е за да ги научи какво означават, а за правопис - в един момент ръката без да се замисляш пише. Пък и не си оправиха куция правопис тия англичани ,😂

# 179
Аз да си помрънкам пак...ама хич не ми харесват тези насилствени методи на учене. Изобщо не виждам какво значение има колко бързо учи детето, при условие, че времето не стига да НАПИШЕ всичко което се иска...Как да пише по-бързо от това?
Помрънках си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт