ОСМИ клас 2020/2021 - Тестове, контролни и диктовки, в паузата пък снимки по пантофки!

• 24 575
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам дали този успех влиза в дипломата и след 5 години как ще изглежда самата диплома, нали са 2 етапа? Не се знае и университетите какво ще изискват за кандидатстване.

# 181
Дипломата за средно образование е с оценки от втори гимназиален етап и дзи. Но към нея се издава притурка с оценките от първи гимназиален етап, ако случайно някой унивеситет ги поиска.

# 182
  • Между гори и планини
Моя се прибра. Има 5 по информатика и ИТ, по английски са играли бесеница 🙄 , домашно няма. Имат заместничка, която май щяла да замества 2 месеца, учителката им била болна.
Изхвърча с колелото към града, времето е прекрасно! На връщане ще събира листа и жълъди, да рисува някакъв натюрморт с тях и едни дюли и горски печурки. Това за домашното по ИИ.

# 183
  • София
Изчетох ви, че много се беше натрупало, но вкъщи караме някакъв ентеровирус. Аз вече съм добре, но яко ме стовари. От днес и при Митко явно е пика. Както казах на една приятелка на море не ходихме, но си караме морски вирус да не сме капо. Толкова зле не ми е било повече от 10 години. Та така, да знаете, че и това върлува.

# 184
Как ли пък не от сега ще заприпадам за оценките в дипломата!

# 185
  • софия
Кой знае какво ще измислят за нашите. Току виж решат да включат всички оценки от 8 клас нататък.

# 186
  • Варна
Къде е припадащото мишле? Припадам, и още как! Ние може да си мислим, че те оценките не са точният измерител на знания, ама все още по тях приемат.

# 187
  • София
Любов, забравих. Да ти е жива и здрава рожденичката!  И браво на съучениците за изненадата.

# 188
  • Sofia
Мария, не знам дали достигна инфото: днес във ФЕГ учат за сметка на следващия четвъртък.

Иначе при нашите е страшно - вече втора седмица щерката не смогва с всичко дадено. Тръгва притеснена, че не е подготвена на 100% и е в потрес как заспива като пън, дори когато не е готова за следващия ден. Как няма да заспива - каква гузна съвест като се пребита и недоспала...

Оценки няма особено много, но и за какво са ни по езика - знам, че учи и че се старае, нямам претенции. Знанията се трупат с времето. Останалите предмети... не знам дали е готино, че ги има за разнообразие или да ме е яд, че и там като се вдъхнови някой... няма кога да се подготви...

Страх ме е от ДО. Не го искам. Тя също.

# 189
  • София
Наборът не иска ДО, защото са се сдушили една групичка и не си представял как няма да могат да си джикат...

# 190
  • София
Мария, не знам дали достигна инфото: днес във ФЕГ учат за сметка на следващия четвъртък.

Може ли повече подробности, че моят от вчера не е на училище.

# 191
За любителите на техниката Simple Smile
Втория международен фестивал на детско-юношеско научно-техническо творчество „От Винта!“, който ще се проведе на 22-24 октомври 2020 г. в Руския културно-информационен център в София.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3157181577720144& … =1099804923457830

# 192
Наборът не иска ДО, защото са се сдушили една групичка и не си представял как няма да могат да си джикат...
              И ние така.Не знам дали е в групичката,но поне се прибират заедно та съм спокойна,че не е сама.Нещо не ми излиза времето от последния час до прибирането,но .... с компания е! Yum
              За ученето - все е научила,но какво ?!?! Майка и забрани да питам и да я оставя на мира.Била голяма и трябва да е самостоятелна и да носи отговорност сама.За момента е само с две оценки по БЕЛ и ИТ.Поне това е нанесено.

# 193
  • София
Didia, за същата групичка иде реч...

# 194

Може ли повече подробности, че моят от вчера не е на училище.
Днес е патронен празник на ФЕГ, но е учебен ден. Затова пък другия четвъртък ще е неучебен и така ваканцията за нас става 5, а не 4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт