Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 561
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Сега си мисля, че Серкан тъкмо ще събере смелост да разкаже на Еда и нещо неочаквано ще се случи в края на епизода и няма да й каже.
И ще остане за след време.
Освен това се питам за амнезията, какво ли помни Еда - примерно ок не помни, че са скъсали и защо, а дали помни, че стипендията за Италия е от бабата?

# 196
  • Яко в Матрицата...
Привет, момичета! Simple Smile

Много се радвам, че Керем и сериалът му предизвикаха такива бурни обсъждания, изчерпателни анализи и т.н. Много се радвам и на атмосферата в темата. Следя сериала, но нямам желание за коментари. Просто това не е дизи, което да ме накара да пиша.

Благодаря и на Алекс за преводите Flowers Hibiscus 

Но моля ви, lütfen, please, оставете Чаатай за друга тема. Много Ви моля...

# 197
  • Кърджали
Бърборанке, няма как да сложа сърчице за мнението ти.
20 години вече не мига да намеря актьор/актриса, които да харесам клклто харесвам Мехмет Асланту (не говоря само за турски, а по принцип) - не знам, този човек ми е зверски добър - талант, кзлъчесне, характер (доколкото може да се съди по интервюта). Тези актьори, които се навъдиха в последните години, колкото и да ми харесват някои, все нещо ми липсва за да ме омагьосат по същия начин.
За Керем не знам защо и сз имах първото усещане, че е малко надут, ксто сложим и това цепене на някои думи на две. При първото гледане имах чувството че съм на седнала не да го гледам, ами кусури да му търся ама буквално кусури да му търся. Само дето в един момент се усетих че гледам серията като омагьсана, възхитена от магията между тези двамата. Сега колкото повече го гледам съснвсвкамсерия и преглеждайки и предните му сериали и интервюта аз съм омагьосана и не разбрах кога се изкачи в личнатми класация почти до нивото на Асланту. Голямо бъдеще го чакс, дано си подбира добре проектите и да стои далеч от скандали (както прави и сега), да запази това, което го прсви различен...

Хамде и да съм я гледала досега, не ми беше правила впечатление. Но сега таланта ѝ е безспорен (ако не е талантлива който и да ѝ е партньор няюа да може да спаси положението, а тук положението огън) изглежда ми много красива и нежна. Със сигурност ще следя и нейното бъдеще.

# 198
Керем над всички, това е! В моето сърце и в моите мисли. Joy Animal See No Evil

Айде, ще имаме сватба май... Дали Керем знае, че ще е младоженецът.... ?! Laughing Бърборанке, не знам дали си омъжена, ама... мъжът ти знае ли за тайния субект на чувствата ти?!  Шегувам се, разбира се ... И много се забавлявам... Съжалявам, но не можах да се сдържа да не напиша това...  Извинявай, ако съм те обидила по този начин. Но не е нарочно, а с най-добри чувства...

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 12:09 от mury9

# 199
  • София
Според мен става дума за краткосрочна загуба на памет, която се получава доста често след удар на главата. Човек може да е дезориентиран, объркан, да му се губят някои моменти от последните дни, часове, но след почивка и правилна доза лекарства всичко си идва на мястото. Мисля, че това ще е и случаят с Еда, ще видим де. Но така изглежда от фрага поне. Което си е напълно на място и дори не ми е клиширано. Много добре си се вписва в сценария. Simple Smile
Сега си мисля, че Серкан тъкмо ще събере смелост да разкаже на Еда и нещо неочаквано ще се случи в края на епизода и няма да й каже.
И ще остане за след време.
Освен това се питам за амнезията, какво ли помни Еда - примерно ок не помни, че са скъсали и защо, а дали помни, че стипендията за Италия е от бабата?

Мъри, не съм омъжена все още, но ми предстои сватба догодина. Надявам се! 😅 А приятелят ми ме познава толкова добре, че разбира прекрасно тези мои влечения и дори споделя възхитата ми от Керем. Работата му е такава, че се интересува от кино и актьорско майсторство, запален е по спорта (подобно на Керем), покрай нашия сериал го зарибих да гледа с мен, обсъждаме си и т.н. Естествено... пред него не говоря с такъв ентусиазъм за Керем, все пак знаеш, че мъжкото его е опасно нещо. Но тук в групата сме свободни да си пишем на воля и от сърце. Независимо от възрастта, семейния статус и прочее. Не си ме обидила, напротив. Усмихна ме широко! Керем, ако цъфне на моята сватба, няма да е добре. Все пак вниманието ми трябва да е изцяло посветено на бъдещия ми мъж, а Керем бая ще ме разсейва. Ха-ха!

Рени, нищо лошо не съм казала за Чаатай, само споделям мнение. Обсъждаме си тук и се случва да споменем други актьори/проекти, за да сравним едно нещо с друго и така. Не го приемай твърде навътре. Знаеш - “разни хора, разни идеали.” Simple Smile

# 200
Май ще има нещо на живо в Ютуб след 10 мин

Ако някой има възможност, ще може ли да сподели какво е, че влизам в съвещание Simple Smile

# 201
  • Кърджали
Ех, не съм вкъщи, а не върви пред хората да о пускан и да гшедам влюбено. Но като се прибера

Щ"Избрсхме от коментарите". Явнл ще коментирамат коментари

# 202
  • Яко в Матрицата...
Предполагах, че няма да ме разберете.

# 203
  • Кърджали
Ааа... Клипчето е с моменти от сериите и и изписани подбрани по-готини коментари. Аз очаквах че актьорите ще се включат да коментират коментарите.

# 204
  • София
Гледах, но нищо не разбрах. Joy Поне това, което аз видях, беше кратко видео с коментари от фенове, които не можах много да разбера, защото бяха на турски. Не можах да схана идеята. Ако някой е разбрал нещо повече, да помага. Hug

Редактирам се, защото с Алекс сме писали едновременно. Разбрах. Благодаря ти! Ако има някой готин коментар, който не сме писали вече тук, сподели го с нас. Simple Smile

Ако някой има възможност, ще може ли да сподели какво е, че влизам в съвещание Simple Smile

# 205
  • Кърджали
Бърборанке, катомсе прибера след малко ше го изгледам и ще споделя по-интересните

# 206
Чета из социалните мрежи ,че с това видео са пробвали дали им работи канала в YouTube. Нали имаше проблем.

# 207
Почвам подред с постовете, които ме разсмяха до сълзи:
Nalbantova #183
Ааааа, едва ли е дала хризантемата, защото поне щяха да ни покажат сутринта, а не чак закуската. Също разговор между 4те, а Еда да разказва какъв е бил мил, нежен, стига сте си го представяли и прибирайте езиците сега, та така поне щяхме официално да разберем дадохме ли му момата или не сме, но нямаше нищо такова 😒

Марта_49 #189
Благодаря, че ми припомни с клипа "Малък септемврийски проблем". Прекрасен, прекрасен и много тъжен филм. Гледала съм няколко турски филма, които направо те хващат за гърлото. Този е един от тях.

super_katia  #190
Според мен нарочно не внасят яснота относно случилото се зад воалчетата, защото така всички са доволни - по-консервативните ще приемат, че вечерта Еда и Серкан са играли на табла, а пък ние, че са продължили подобаващо и са си заслужили богатата закуска на сутринта Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанка #191
Така, както ти си загледала Почукай на вратата ми от скука и с предубеждения,
Скрит текст:
така аз загледах навремето
Ранобудна птичка. И залепнах, както сега на СЧК. Мога само да кажа, че магията се получава при някои екранни двойки и обстоятелства, при други - не толкова. И не е само въпрос на талант, но и на емоционално взаимодействие в двойката, изпълняваща главните роли. Така на Джан Яман му се получи играта с Демет, получи се с Йозге в Пълнолуние и със същата актриса в Мистър Грешен не успя да грабне вниманието на драгия турски зрител. Също влияние оказва модата, настройката на публиката, която в различно време има различни предпочитания.

# 208
  • Кърджали

Цитираните в клипчето коментари

Алптекин: Не може да бъдеш с това момиче
Аз:Ти ли ше кажеш я
...............
Серкан Болат , внимавай за лицевите си мускули. Не си свикнал на толкова усмивки
.....................
На тази сцена се смеех до уши. Сега седя и се хиля вкъщи, благодаря.
.........................
Кралски купил звезда на Еда

..............
Изведнъж си стснал много нежен, Серкан Болат

.................

Явно наистина е просто с цел да пробват оправили са техническите проблеми

# 209
  • София
Следя няколко фенски профила в Инстаграм. И след като пуснаха емоджитата, се започна едно обсъждане и гадаене. Но най-много ме разсмя коментарът: “Можем да скипнем епизод 16 и да преминем към епизод 17, моля.” Това по повод емотиконите. И отговорите под този коментар са още по-забавни:
- “Как ще скипнем секс сцената бе?”
- “Нищо не скипвам. Умиране да има, отказване - няма.”
- “Ама че объркана кръстословица, аз любов очаквах, то какво излезе.”
- “Хора, вадя картите таро и стъкленото ми кълбо, после ще пиша какво са показали.”
- “Само да не се появи бабата да ги кара да се женят след секса.”
- “Еда, като научи истината, да не си загуби паметта пак?”
- “Този сериал има страхотна любовна история, но с цензурата съсипват всичко.”
- “Керем Бурсин и Ханде Ерчел дали знаят, че ги снимат??”

Ох, не сме само ние, момичета! Не знам за турските фенове, но интернационалните са много. Heart

А това е любимият ми фраг - че как иначе?! Досега май не сме имали такъв, само с Еда и Серкан... Thinking Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт