, ама с това будене по няколко пъти на нощ не мисля,че е удачно все още да правя размествания.Вероятно тогава нощите си ще ги прекарвам в търчене по коридора 
Иленке, ами забравих за мерките, 9кг и 69 см, само сантиметър за 3 седмици
, ама с това будене по няколко пъти на нощ не мисля,че е удачно все още да правя размествания.Вероятно тогава нощите си ще ги прекарвам в търчене по коридора 

Аз затова първите плодове и зеленчуци ще ги обработвам на микровълновата, няма да ги давам пресни. 
Аз затова първите плодове и зеленчуци ще ги обработвам на микровълновата, няма да ги давам пресни.

Това ме интересува!
преди 3 години и полувина оЩе спрях да ба4кам и от тогава съм неот4аяна съпруга и сега майка. Ще си стоя у нас и Ще се гледаме с малката и Ще се погрижим zа оЩе малко компания, живот и zдраве
. Всичко разбрах, според мен следващата стъпка трябва да е => Продължаване на плод (слива или друго) + кърма + наново въвеждане на кашата, да има регулиране между едното и другото.
на Симонка.
За см не се притеснявай, че аз все подозирам, че не ги мерят както трябва - изпъват крачета, нагласят глава, после поглеждат, какво са писали предния път...
Е, поне нашата мед.сестра така прави.
Веднъж дори заспа отгоре й и хавлията й се отбеляза на личицето. 
Макар, че мъъъничко съжалявам, че напускате любим мой град...
Ама след 2-3 седмици ще захраня и аз, че ни е време вече, но ще чакам да навършим 6 месеца и започвам. Кало показва готовност вече или поне на мен така ми се струва, но ще видим ...
Но и ние сме с планове за местене, които засега са малко неясни, но едно е сигурно, че до 2-3 седмици ще се преместим някъде, а понатам ако са наред нещата ще мислим за собствено жилище, та тогава ще мисля и за детска стая.
Аз тия дни нямам време да вдигна глава от работа и едва сега успях да ви изчета и да се включа по някои въпроси и да продължавам работа ...
Постоянно я проверявам и не мога да спя като хората, а като я местя и тя се раzсънва
Смятам да вzема спален 4увал с каиШки с които детето се фиксира в леглото zа да не се обръЩа......какво мислете вие?