АПРИЛско бебе напикано се гушка на майчиното рамо.

• 14 102
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
furor, според схемата, която гледам - кашата се въвежда месец след зеленчуковото пюре.

Честито кръщене на Мати!  bouquet
Вени*, какво хомеопатично ви предписха?..., че нас направо с АБ ни засилиха... newsm78
A плодово кога да въведа?вече втора седмица сме на зеленчуково на обяд и дохранваме с кърма?

# 226
Тез накрайници за Авентските шишета само в интернет м-ни ли ги има или и в търговската мрежа?

Има ги и в магазините, където продават стоки на Авент, или поне така си мисля, аз днес мисля в един магазин до нас да ходя да купя.

Деси,благодаря за инфото-намерих,купих и даже успяхме да изпием 10гр. УРАААА
Иленка,нямам нищо против киселите,но това ми прилича на плодов крем-прекалено е сладко/опитах го/а на племеницата преди съм правила и киселее.а и ми се струва рано-от 4-ти месец кисел
 и като стана въпрос за пострижки/Честито на Чаената/  Някой постригвал ли е вече бебо-аз мисля утре да пострижа,че е станал много рошав.и отзад косата му е като овча опашка

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 22:54 от iveta76

# 227
  • София
Здравейте!  Hug Много обичам този 15-ти септември, като ги видя първокласничетата по ТВ-то, а преди години ги гледах от балкона и ми се просълзяват очите. Толкова е хубаво, че все още първия учебен ден, е празник за нас българите. Чужбински мами, при вас празнува ли се така началото на учебната година?

Бурка, по кутията на Милупа, на заглавната страна  Mr. Green ги пише като заглавие - The best of cereals and vitamin-ricch bananas .... with follow-on formula .... without added sugar .... just add water....gluten free... нищо за ориза няма никъде. Ега ти странната каша  newsm78

MissZ, за зъбите освен чичо зъболекар  Confused мисля да пия витамини, че аз откакто родих нищо не съм пила  Embarassed и повече храна и напитки с калции, замислила съм и една по-специална паста за зъби, за друго не се сещам.  33uu

Бюти, пюрето от камерата в МВ ли го размразяваш?

Аги, честита прическа   bouquet Дай снимков материал!

Вени, честито ви християнче и първокласничка! Сигурно е много вълнуващо да имаш първокласник вкъщи, чанти, тетрадки, химикалки еееххх... а къде беше големия празник на Мати? За кръщенето и на мен ми се щеше да е на Кръстов ден, защото татко има имен ден, обаче неможахме да се организираме  Confused Е, догодина!

Момичета за какво се дава хамомила?

Роси, стискам палци всичко да е наред с оченцето на Ивчо!  Hug

Танчеее, мерси за почерпката  Mr. Green Каква е новата кола?

Хора трябва да се науча да карам кола, за срам ставам вече  Confused

# 228
  • Boston, MA
Вени - честито ти християнче и първокласничка!

Данче
- тук учебната година почва по-рано, май август месец още. но не е толкова празнично, за съжаление.

Според мен тая каша определено е с АМ - follow-on formula е млякото за "втория етап", не знам точно на колко месеца започва. Като са превеждали съставките, няма ли мляко?

Milupa Sunripe ли е името на кашата? Опитвам се да търся повече информация...

# 229
  • Sofia
Здравейте пак за този ден, благодаря ви, че стискахте палци, сега да разкажа - водихме малчо на офталмолог, гледаха му очните дъна и го наблюдаваха на различна светлина, не се видя да има проблеми със зрението, но наистина едната зеница се отваря по-широко от другата, първия въпрос  на лекарката беше, дали е падал или дали съм го изпускала, каза след два месеца пак да отидем, а през това време да го наблюдаваме или по-точно това оченце по време на ядене дали пада по ниско клепача, каза, че засега няма съмнения за неврологични проблеми и му постави диагноза анизокория, срещала се при 20% от хората и не се оправяла, просто това им бил чара . Sad
Даже се учуди, че за един ден две дечица идват с един и същи проблем, но това е най-малкото зло и съм вече по-спокойна, важното е, че няма проблем със зрението.
Поздрави на всички и благодаря на  Ilenka за това, че ми разясни какво е запушено слъзно каналче.
Данче, аз давам хамомила заради зъбките и съм много доволна, става много по-спокоен.

# 230
Я сега като бъдеща /живи и здрави/ свекърва да кажа: Аз казах ли ти, Вени, малката да не пипа и целува бебетата?! Може да съм гадна, но по-добре гадна и да ми е мирна главата. Сладкото ни приятелче.... Sad
Дано Матюшата бързо се оправи, че милият ми той!  Hug Вече кръстен, но болен  #Cussing out Ейййй, стискам палци да сте ок всички, а каката я стягай, че сега тепърва вируси ще пренася! Naughty

Как сте момичета, не спите нещо!
Снимков материал?!!!!!! Да бе , луди ли сте???

# 231
  • Boston, MA
...
The best of cereals and vitamin-ricch bananas .... with follow-on formula .... without added sugar .... just add water....gluten free... нищо за ориза няма никъде. Ега ти странната каша  newsm78

cereal казват на всички корн флейкс, мюсли и прочие по принцип, оризовата каша, която аз давам е rice cereal.

Надявам се, не те шашкам излишно, искам да стигна до дъното на това, за да не даваш АМ, без да знаеш, че е там.  Peace

# 232
Забравих да кажа по повод снимките...
Саш днес се изказа, че така сме като гей-двойка  Joy
Аз му викам, тамън да разнообрази малко, с момче да спи в едно легло  hahaha hahaha hahahaАма аз пак с моя мъж ще бъда!  Crossing Arms
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 233
Значи има каша с банани без мляко?

# 234
  • София
Забравих да кажа по повод снимките...
Саш днес се изказа, че така сме като гей-двойка  Joy

Joy хи хи хи как хубаво ме развесели за Лека нощ  Joy Аги, сигурна съм, че си много сладка с новия имидж, ама айде свикни още малко и пак ще искам снимки  Mr. Green

Бурка, моята Милупа е Milk cereal че има АМ има, на мен въпроса ми беше за ориза на картинката. Утре на свеж мозък ще пробвам да я снимам пустата му кутия. А така ми се е прияло нещо сладичко преди сън и нали е пред мен .... само й хвърлям гладни погледи ....

# 235
  • Sofia
Данче, на нас ни подариха каши на Слънчо, ама всичките с глутен, та познай кой ги папка - мама  Embarassed ама някои от тях са отвратителни.  Sick

# 236
Здравейте и честито на месечничковчетата, да са здравички и много щастливи и игриви!
Дея, можеш ли ако не те затруднявам, подробно да обясниш какво представлява запушено слъзно каналче, че вече постоянно го гледам и почвам да си мисля какво ли не?

Съжалявам ,че късно влизам
Ами запушено очно каналче е постоянна влажност на окото на детето /при нас е така сега,но от време на време/трябва да се правят масажи .На малката окото събираше много гурлички и сълзеше,имаше явно възпаление от запусшено носле,но след лечение със антибиотик помогна и изчезнаха гурличките,но остана сълзенето/мокростта  на окото.Мисля да я водя вече на друг специалист,но ще изчакам още малко,за да порасне защото запушено очно каналче се лекува с масажи и манипулация.

Честито кръщене на Мати и честит 15-ти септ. на всички мами и техните големи дечица   bouquet

# 237
  • Sofia
Благодаря и на теб Дея.
Момичета утре по Нова ТВ ще дават за продажбата на бебета на килограм в предаването Отечествен фронт на Мартин Карбовски.  Sad

# 238
  • София
За всички дечковци по душа - не знам дали сте разбрали, но ще дават "Синьо лято" от утре (днес всъщност): http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125080.0

Ренка, ние искаме да кръЩаваме малката другото лято, zаЩо не е хубаво?  Sad
Абе, що да не е хубаво? Когато решите, все е хубаво, аз преди 5-6 години се кръстих. Ама каза попа, че било добре до 40 дена да се свърши тая работа, но до годинка задължително и бабите се вързаха за тея думи и няма да ни оставят на мира, а и ние сме навити. А племенника ми е на год. и половина и сега го кръщаваха; кой когато си реши, само не ходете в Рилски манастир или някое друго много посещавано място, ако не искате да се изнервите от чакане и да ви претупат церемонията!

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 10:33 от renkata

# 239
Някой постригвал ли е вече бебо-аз мисля утре да пострижа,че е станал много рошав.и отзад косата му е като овча опашка

Оооо да, аз го подстригвах моя малчо и скоро мисля пак да направя тази процедура.
А като се заговорихме за подстригването се сетих, цхе Танина нещо ми се губи (аз от нея черпих опит за подстригването Wink)

Танче, честита кола, със здраве да си я ползвате Simple Smile

Вени, бързо оздравяване на Мати Praynig

Общи условия

Активация на акаунт