Време е за ИКЕА! - Тема 32

• 43 146
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
И аз така вземах на части стелажите им за склад , и след дълги мъки и многократно ходене ми казаха че ги изтеглят и каквото съм взела-това е. Не вярвам че с пакса е същата история, но също изключително се разочаровах.

# 616
  • Пловдив
Уф, и аз имам конфигурация на Пакс и не мога да нацеля да има всичко налично, а ме е страх да поръчвам на части...
Та изчаквам вече доста време. Накрая ще си взема от другаде!
А и аз им бях голям фен.

# 617
Бенджи, ако чакаш абсолютно всичко наведнъж ми се вижда почти невъзможно. От поне година я имам конфигурацията и колкото пъти съм гледала винаги има все нещо, което да не е налично.

# 618
Аз пакс си го взех на един път. Всичко си имаше.

Кое не е налично в момента? Рамки гледам има. Какви са тизи конфигурации които не може да съберете?

Той им е основен артикул , не вярвам да го спрат изцяло.

# 619
Белите рамки са винаги налични. Аз обаче исках избелен дъб. Три месеца го чаках и се отказах. Тъкмо купих кафяв и другият излезе в наличност.
Всяка седмица сме в Икеа. Имаше уж бройки от скрина, като отидохме на място, се оказа, че не е така. Една библиотека чакам също от три месеца. Последните дни даже изчезна от сайта.

# 620
И аз така вземах на части стелажите им за склад , и след дълги мъки и многократно ходене ми казаха че ги изтеглят и каквото съм взела-това е. Не вярвам че с пакса е същата история, но също изключително се разочаровах.
За коя серия става въпрос?

# 621
Белите рамки са винаги налични. Аз обаче исках избелен дъб.
В момента няма бяло от желания ми размер. Но така или иначе и аз съм се спряла на избелен дъб и ще си чакам, другите цветове няма да ми паснат, в момента има само от двата кафеви нюанса.

# 622
  • Варна
Тази рамка чакам аз. От известно време има няколко налични бройки в София, но не и за онлайн поръчка.

# 623
Пробвахте ли с "Уведоми ме при наличност"?
Когато имат бройки в магазина и се запиша с тази функция, много бързо се появява достъпен за поръчка. Не знам дали е случайност или като видят, че има желаещи го пускат и за онлайн, но може да се пробва.

# 624
  • Варна
И това пробвах. Веднъж получих мейл, само че не си седя в пощата постоянно, но пък я проверявам редовно. Та докато видя мейла и вляза, пак няма... Не знам какво правят...

# 625
  • София
За коя серия става въпрос?
Algot вероятно, нея я смениха с нещо друго. Много време им се чудех за килера, добре че не взехме. Направихме стелажи Ivar, страхотни са. Височини, дълбочини, за всичко има вариант,  дървено е,  много сме доволни.
И Stuva вече няма да има, но хич няма да ми липсва. Голямо разочарование се оказаха.

# 626
Да, за Algot става дума. Изтеглиха ги към есента, а аз преди това бях купила стенните релси и няколко рафта, с уверенията че чакат доставка еди кога си. Всяка седмица проверявах, докато два месеца по-късно изплюха камъчето, че се изтегля..

# 627
Аз се притесних, че може да спрат Ivar или Hejne, защото и там все нещо липсва в последно време.
На Икеа това ѝ е неприятното (поне за мен) - практиката да спират единични или серии продукти без никакво уведомление.

# 628
  • Варна
Да, за Algot става дума. Изтеглиха ги към есента, а аз преди това бях купила стенните релси и няколко рафта, с уверенията че чакат доставка еди кога си. Всяка седмица проверявах, докато два месеца по-късно изплюха камъчето, че се изтегля..

Много е неприятно това Angry Няма ли вариант да се върнат закупените продукти и да се търси друго решение. Или някаква заместваща серия?

# 629
Явно има някакъв проблем със зареждането на ИКЕА. Аз чакам бели рамки Billy, но няма.

Общи условия

Активация на акаунт