Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 68

• 41 597
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
А вие кога последно се консултирахте с нея?
За Варна д-р Константинова, тя е имунолог. Отговаря по мейл и телефон, услужлива е.

# 571
Към края на втори триместър.

# 572
Не става въпрос тази година ли е било, т. к. аз имам информация, че се е пенсионирала.

# 573
Тази година, преди 2-3 месеца. А преди няколко седмици пратих моя приятелка при нея. Работи си, както и записва часове.

# 574
Какво свързано с бременността може да ни заведе при нея?
Тази година, преди 2-3 месеца. А преди няколко седмици пратих моя приятелка при нея. Работи си, както и записва часове.

# 575
Ако си с тромбофилия и имаш нужда от терапия/рецепта, разчитане на Изследвания свързани с тромбофилията.

# 576
Моля който има възможност да ми изпрати нейни координати, защото не мога никъде да намеря информация, а я търся от лятото.

# 577
# 578
# 579
А къде преглежда и работи ли с здравна каса?

# 580
Момичета,
Отново се допитвам до тези от вас с опит.. вашите АГ предписвали ли са ви за хемороиди (външни) цикатридина свещички? Имат ли ефект?

# 581
Момичета,
Отново се допитвам до тези от вас с опит.. вашите АГ предписвали ли са ви за хемороиди (външни) цикатридина свещички? Имат ли ефект?
Миналата година ми излезнаха хемороиди външни, не ми бяха предписани, но много ми помогнаха, от тогава не съм имала проблеми

# 582
  • София
Здравейте, усещам вече, че ми трябват нови очила, защото ми се е увеличил диоптърът. Хич не виждам надалеч. Имам записан час за другата седмица, но се чудих дали  разширяването на зениците би могло да навреди някак на бебето. Съвсем скоро влизам в 6 месец.

# 583
По време на бременност не се определя диоптър и не се правят нови очила, защото диоптърът се променя поради бремеността. Съветът е около 6 м. след раждане да отидеш. Иначе разширяването на зениците е ок, не вреди и го правят, за да огледат очните дъна и да дадат становище, че можеш да родиш по естествен път. Успех!

# 584
  • София
Благодаря, ами то моят проблем си е от преди това де, но ще помисля, благодаря много за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт