Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 68

• 41 590
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Вече съм в 32ра г.с.(1ва бременност) , а бебка си седи удобно . Разбира се искам да се обърне главично за да се избегне секцио.Следящата ме АГ ме успокоява, че има още малко време и е възможно да се завърти, но си имам притеснения. Въпросът ми е : При вас кога се обърнаха бебчетата?

# 631
  • София
Здравейте! В начална бременност съм 6-та седмица и вече осезаемо усещам дискомфорт и нарастване в гърдите. Започнах да избягвам сутиентите (с малки гърди съм и засега това ме устройва), но да питам има ли смисъл сега да си потърся по-голям сутиен или да изчакам още 1-2 седмици? До колкото разбирам тепърва ще се увеличават гърдите и се чудя да не се окаже, че след 2 седмици нищо не ми става пак?

# 632
Здравейте, и аз имам въпрос. Може ли да споделите, каква е практиката - повечето жени взимат ли си болничен преди този 45 дневен преди термин? Защото съм в 5ти месец и се замислям дали да не попитам да ми издадат болничен от началото на другия месец, не знам дали повечето жени

# 633
Аз си взех болничен в 3 месец. И аз съм с въпрос, доста притеснена, от 3-4 дни съм с воднисто течение без мирис и цвят. В 11 г.с. съм, случвало ли ви се е? Все още не са ми пускани изследвания.

# 634
Нормално е. От хормоните е.

# 635
Здравейте! В начална бременност съм 6-та седмица и вече осезаемо усещам дискомфорт и нарастване в гърдите. Започнах да избягвам сутиентите (с малки гърди съм и засега това ме устройва), но да питам има ли смисъл сега да си потърся по-голям сутиен или да изчакам още 1-2 седмици? До колкото разбирам тепърва ще се увеличават гърдите и се чудя да не се окаже, че след 2 седмици нищо не ми става пак?
Аз имах на Анита ,сутиена расте с гърдите,препоръчвам с две ръце Страшно удобно нещо

# 636
  • На изток от Ада
Мнение в 7г.с + 6 съм

# 637
Скрит текст:
Аз имах на Анита ,сутиена расте с гърдите,препоръчвам с две ръце Страшно удобно нещо
Може ли линк за такъв, защото нещо не мога да намеря, а имам голям проблем със сутиените. Confounded

# 638

Мисля, че като цяло са добри, единствено кръвната ти захар (глюкозата) според мен е леко завишена. При бременност трябва да е до 5.3 на гладно.

# 639
  • София
Аз разбрах, че съм бременна август, 2 месеца по-късно идлязох в болничен.

# 640
# 641
Референтни стойности на глюкоза за небременни и за втори и трети семестър

# 642
Моята е 4.5 на гладно . Сега лошо ли е това 33гс ?
Референтни стойности на глюкоза за небременни и за втори и трети семестър

# 643
  • София
Според мен си е съвсем нормална. Следя се при ендокринолог, под 5  е добре според нея.

# 644
Малко над границата ти е по референтните стойности, но на мен Искилиева ми каза, ако е над 5 да пусна ОГТТ. Първият път беше под долната граница, казаха ми хипоглекимия, избягвай сладкото.
Заради едрото бебе и води на горна граница обаче, пуснах ОГТТ на своя глава. На първия час след глюкозата почти ударих горната граница. Другите две са в норма. Записах час при двама ендокринолози и ще видя какво ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт