На пазар във Варна - тема 60

• 34 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Кожени хубави чехли има на фирма Милвена.
Глас и от мен.

# 376
Искам да купя хубав кожен портфейл на ММ. При него това е много оборотна стока. Преди година му подарих на Пиер Карден и сигурно най- долнопробния китайски щеше да издържи повече. Май досега един на Арт се задържах най- дълго. И като имат магазини само в моловете означава, че трябва да се навра там из най- големия бациларник. Направо съм в безизходица. Къде да гледам освен в Мола? С малко бебе съм, въобще не искам да се бутам из навалицата, а на практика днес ми е последен шанс да купя нещо.... хелп !

# 377
https://art93.com/
Ето тук онлайн. От утре дори с намаление......

# 378
Да видях го, но искам да видя на живо. Има определени изисквания господина... Grinning

# 379
Миналата година за Коледа бях купила мъжки портфейли от магазин в Мол Варна, но не Арт, а друг, който е на същия етаж в дясно от входа. 😀не се сещам за името. Не са мръднали. Не знам дали работи още, не съм ходила много отдавна

# 380
  • Варна
В подлеза до Катедралата е пълно с протмонета, чанти и куфари. Има естествена кожа и изкуствена. Никъде не съм виждала по-голям избор.

# 381
Искам да купя хубав кожен портфейл на ММ. При него това е много оборотна стока. Преди година му подарих на Пиер Карден и сигурно най- долнопробния китайски щеше да издържи повече. Май досега един на Арт се задържах най- дълго. И като имат магазини само в моловете означава, че трябва да се навра там из най- големия бациларник. Направо съм в безизходица. Къде да гледам освен в Мола? С малко бебе съм, въобще не искам да се бутам из навалицата, а на практика днес ми е последен шанс да купя нещо.... хелп !

Samsonite имат кожени портфейли(естеств. кожа  с 6м. гаранция) и имат магазин на центъра, можете и там да проверите. 2 съм купувала от тях мъжки точно, доволни са притежателите.
Дамски съм купувала от Арт и за мен, и за подарък също съм доволна.

# 382
Миналата година за Коледа бях купила мъжки портфейли от магазин в Мол Варна, но не Арт, а друг, който е на същия етаж в дясно от входа. 😀не се сещам за името. Не са мръднали. Не знам дали работи още, не съм ходила много отдавна

Да не би да е Естил? От там имаме раници, куфари, чанти и сме много доволни. Лошото в случая е, че и двата им магазина са в МОЛ-ове....

# 383
  • Deutschland/HE
Естил нямат ли магазин на Владислав, някъде около Образцов дом? А Арт имаха магазин в бившата Рибна борса. Друг магазин с хубав избор е на ул. 27ми юли, точно до обменното бюро Стринг.

# 384
  • Варна
Джъмбо сега няма ли да го затворят? Ако да, сигурно ще е лудница вътре тия дни.
Ами, той реално не попада в категорията търговски център или мол, така че няма причина да не работи. Което е страшна глупост понеже със сиг. ще е блъсканица, а и размерите му са си приблизително с тези на мол, и пак толкова хора събира Joy

Другата глупост според мен е, в съответните МОЛ- ове могат да работят:

"13.Преустановяват се посещенията на търговските центрове(представляващи една или повече сгради, в които са разположени магазини, заведения и други търговски обекти)и търговските центрове тип МОЛ, с изключение на магазините за хранителни стоки, лечебните заведения, аптеките,  дрогериите, оптиките,  зоомагазините, банките, застрахователите,доставчиците на платежни услуги, офисите на телекомуникационните оператории други доставчици на съобщителни услугив тях."
Че това са 30% от помещенията. Значи пак ще има хора в моловете!!????

Не е съвсем глупост, макар че не с всички мерки съм съгласна. В мола  обичат да ходят разни шляещи се, колкото на разходка, да зяпат от магазин на магазин... Отделно заведенията там - хората седят без маски.. Най-вече в тези кафенета насред мола - ти вървиш с маска, минаваш покрай тях, а там си седят на кафенце и моабет без маски - нали един въздух дишаме.

# 385
  • Варна
Blue, аз питах да тестове, благодаря!
На лина и аз нямам доверие така, че ще проверя  други, а и имам още време до теста.
Сега ме подсети и утре ще ги прозвъня, ако и някои друг се интересува.

# 386

Да не би да е Естил? От там имаме раници, куфари, чанти и сме много доволни. Лошото в случая е, че и двата им магазина са в МОЛ-ове....
Не е Естил. Ако не се лъжа е Petek или нещо такова

# 387
Дами, Благодаря за сайта на Милвена. Точно това търсех!

# 388
Здравейте,
преди на 8-ми Приморски до аутлета на Адидас имаше магазин за бельо. Имаше от китайско до българско бельо, чорапи и тн.. Този магазин го затвориха, но продавачките казваха, че отиват на ул "Дрин"
Някой знае ли точно къде са се преместили?
Продаваха бельо на Лорд, имаха евтини чорапи и хубави БГ бикини по 3-4 лв

За портфейли!
До ОББ на Червения има малък магазин за чанти. От там си купих последния портфейл преди 3г, въпреки че е китайски и цената беше 23лв, не е мръднал. Естествена кожа, от тези с шарените вътрешни джобове.
Същите в арта,  само че с техния щемпъл,  са по 90-100лв

# 389
Здравейте,
преди на 8-ми Приморски до аутлета на Адидас имаше магазин за бельо. Имаше от китайско до българско бельо, чорапи и тн.. Този магазин го затвориха, но продавачките казваха, че отиват на ул "Дрин"
Някой знае ли точно къде са се преместили?
Продаваха бельо на Лорд, имаха евтини чорапи и хубави БГ бикини по 3-4 лв

Това е магазинът малко след Елитис на Дрин, предполагам, защото предния не го зная. В посока към Кракра. Наистина има и бълг стоки, на Лорд съм купувала за мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт