На пазар във Варна - тема 60

• 34 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Опаковала съм на няколко цветарски магазина,няма кой знае каква разлика.Последно на Amano май се казваше над руското училище магазина за цветя,и бутилка ми украсиха ,ма навсякъде ми се струва едно и също

# 616
Много съм доволна от опаковане на подаръци, цветя и всякакви хенд мейд красоти от цветарския павилион непосредствено до бариерата на стадион Черно море. Изпробвана е много пъти, жената просто има талант и виждане. Работи на нормални цени.

# 617
Кристалин , може ли повече информация къде точно ?

На мен ми препоръчаха това място :
https://www.facebook.com/madamverbena/?ref=page_internal
Цветарска работилница Мадам Вербена

# 618
  • Варна
Привет!

Искам да купя стойка бутилки вино. По възможност дървена, за 6-8 бутилки и на прилична цена.
Някакви идеи къде да търся около Червения или центъра?

Без кола съм, с две малки деца, с които в това време, а и по принцип, е трудно да взема с мен, а утре имаме годишнина...

Чак сега ми "изгря" идеята...

Ще съм благодарна за идеи!

# 619

Движиш се по Никола Вапцаров посока Морската. От дясната страна, веднага след като свърши стадиона, има ред павилиони. Жената е на първият павилион- магазин за цветя, отпред винаги има изложени красоти.не може да се подмине незабелязано.

# 620

Това ли е ?

# 621
Да, да, точно това е мястото! Браво, Алтея, не се бях сетила.

# 622
  • Варна
Около Червения за стойки за вино се сещам за възможни места: Домашен Рай(може би няма да е много прилична цената, но имат и на културни цени неща), от другата страна след ОББ на ъгъла има магазин за стоки за дома(La Maison), имат шик неща.  В посока Окръжна след ъгъла на ОББ, до Stop Shop има магазин за сувенири, там ще има нещо, не много качествено обаче може би. Vicko, но е до Образцов дом. Може да звъннете поне в Домашен Рай, La Maison и Vicko.  На другия не помня името. В Атриум има също магазин за подобни неща. Може би в магазина за вино между Образцов дом и Нептун. Също може да видите в Olx, Bazar за Варна. Често съм пазарувала и така спешно.
Диво цвете и Мимоко също опаковат добре.

# 623
  • Варна
Около Червения за стойки за вино се сещам за възможни места: Домашен Рай(може би няма да е много прилична цената, но имат и на културни цени неща), от другата страна след ОББ на ъгъла има магазин за стоки за дома(La Maison), имат шик неща.
Скрит текст:
В посока Окръжна след ъгъла на ОББ, до Stop Shop има магазин за сувенири, там ще има нещо, не много качествено обаче може би. Vicko, но е до Образцов дом. Може да звъннете поне в Домашен Рай, La Maison и Vicko.  На другия не помня името. В Атриум има също магазин за подобни неща. Може би в магазина за вино между Образцов дом и Нептун. Също може да видите в Olx, Bazar за Варна. Често съм пазарувала и така спешно.
Диво цвете и Мимоко също опаковат добре.

Много, много благодаря! Flowers Hibiscus
Нямаше да се сетя, а за обикаляне време никакво.
Подаръкът даже вече е връчен. Gift

От La Maison купих тази поставка. Беше последната и на цена 38 лв. (поправена бе на етикета), но това са подробности. Нямаха другия модел, който вероятно бих предпочела, но в последния момент това е положението, а и тази си има своите предимства.
В Домашен рай изобщо не предлагаха подобни стойки. Само питах и излязох. После отидох в La Maison и имах късмет.
Добре че нямах време, защото сигурно нямаше да си изляза само с това... Някой ден, в по-спокойно време, ще уважа магазина по-задълбочено. Определено има хубави нещица.

Отново благодаря! Бъдете здрави!

# 624
Много харесвам La Maison , посещавам го често ( този , който е на ул. Преслав.) .

# 625
  • Варна
Препоръчайте от къде можем бързо и най-вече евтино да поръчаме кухня. В неделя през нощта се подпали юнгата и сега трябва да реагираме бързо.

# 626
Съжалявам за пожара и пораженията. Не зная за поръчка, за ниски цени в Мюмакс и Homemax - готови модули.
Интересувам се от грейка-елек с качулка като за тийнеджърка, ватирана, с полар  или подобно отвътре, цветове - бордо, червено, сребристо. Ще ходя днес в м-н Мадара, но ако сте виждали....

# 627
  • Варна
Съжалявам за пожара и пораженията. Не зная за поръчка, за ниски цени в Мюмакс и Homemax - готови модули.
Интересувам се от грейка-елек с качулка като за тийнеджърка, ватирана, с полар  или подобно отвътре, цветове - бордо, червено, сребристо. Ще ходя днес в м-н Мадара, но ако сте виждали....
Преди 2 седмици в Мадара имаше голям избор.

# 628
  • ВАРНА

Отивай в Декатлон - ще се преродите с дъщеря ти там!   
Зарежи боклуците на Мадара!

# 629
  • Варна

Движиш се по Никола Вапцаров посока Морската. От дясната страна, веднага след като свърши стадиона, има ред павилиони. Жената е на първият павилион- магазин за цветя, отпред винаги има изложени красоти.не може да се подмине незабелязано.

И аз я препоръчвам! Казва се Камелия.

Общи условия

Активация на акаунт