Хора които се врат в живота на другите

• 4 300
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
На пръв поглед - неприятна клюкарка-мъж. Но, от друга страна, щом фирмата работи с клиенти, е по-добре да се знае и реагира, ако има нещо мътно при тях, а не после да го отнесете всички вие. Та... сложно е...

# 31
Абе, общо-взето неприятно впечатление прави някой, който непрекъснато клюка за хората. Такъв, винаги си го представям, че щом изляза, ще ме започне и мен.

# 32
  • Sofia, Bulgaria
На пръв поглед - неприятна клюкарка-мъж. Но, от друга страна, щом фирмата работи с клиенти, е по-добре да се знае и реагира, ако има нещо мътно при тях, а не после да го отнесете всички вие. Та... сложно е...
Твоя отговор е най адекватен мерси за разбирането.

# 33
  • Sofia, Bulgaria
То е ясно, че това са пълни глупости, някой от полицията да дава информация на сульо и на пульо. Интересно ми стана, че и вие с колежките сте се добрали случайно до лична информация на въпросния колега. Simple Smile Как успяхте?
Малко параноично е всичко това, пази си психичното здраве и си гледай живота.
Е някои неща жи разбираме от началника когато му се налага да не дойде на работа или да си тръгне по някое време.Естествено не ни разказва с пълни подробности проблемите му

# 34
Чуждият живот, доходи, финанси и статус не ме вълнуват. Релевантно и за мен и семейството ми.

# 35
  • Банско
Оооо мъж клю клю е много неприятно нещо. Те обикновенно такива се оказват скрити мацки после Simple SmileSimple Smile

# 36
Нямате ли Етичен кодекс в работата? Нещо за GDPR да знаете? Какво е това изнасяне на конфиденциална информация за клиенти?

# 37
  • Sofia, Bulgaria
Нямате ли Етичен кодекс в работата? Нещо за GDPR да знаете? Какво е това изнасяне на конфиденциална информация за клиенти?
[/quote
Имаме си ги и декларации ката година подписваме,ама пусто сърце не трае да се коментират останалите докато неговия живот е забулен,изкарват се само положителни черти.Аз съм от сой пък другите щот не са вишисти са прости макар,че 100 пъти му казах,че образованието не прави хората умни.Най добре са облечени,на най хубави места ходят,ама по хостели-аз дет съм с по малки финанси ходя на хотел когато почивам.В магазина ти обяснява колко си смотан,че не знаеш кои са най добрите марки храни и останали продукти.

# 38
Уф, тези вишисти.

# 39
Ужас! За съжаление навсякъде има поне по един такъв/такава. Преди съм се връзвала и съм се ядосвала, и до валидоли съм стигала и безсънни нощи.  Но вече не. Тайната на успеха ми е никакво споделяне къде ходя, какво правя,с кого, какво ям и пия итн.... Приела съм че съм на работа, не на клюкарска среща. Работя си и не ме интересува какво обсъждат колегите. Ако някой се опита да ме разпитва просто съвсем любезно му казвам че не обичам да си обсъждам нещата на работа. Повярвай ми, не ми се сърдят за това или да се държат лошо. Зад гърба ми,не ме интересува. Отделно от 5 години нямам фейсбук точно поради тази причина. Омръзна ми да гледам кой какво яде,пие и къде го сърби. Затова ползвам само Viber,  и пак успявам нормално да си общувам с приятели и познати. Това е моето мнение.

# 40
Този Фейсбук наистина е проблем. Иначе и аз в службата избягвам да споделям всякаква лична информация. Но една моя колежка се намърда в приятелите ми във ФБ и от там каквото може изтича, мисля да я премахна от листата, не ме е грижа какво ще си помисли. Не че там изобилства от лична информация, но все пак ми е неприятно.

# 41
Или това, или поразцъкай настройките така че тя да не може да вижда почти нищо от това което споделяш. Това ако премахването смяташ че би предизвикало конфликт. При мен по някое време на предишната ми работа се налагаше да използвам и ФБ група за комуникация, съответно доста от хората в нея подадоха заявки за приятелство и не вървеше да ги отрежа. Приех ги, но орязах достъпа им до публикациите ми, които и без това не са много. Шефовете ми за щастие никога не са се натискали да сме приятели във ФБ, колкото и да сме били в добри отношения като цяло.
Разчиствах наскоро и аз де, то беше пълно с "кибици", както аз им викам, в списъка ми. Подават заявка, няма Здрасти, няма Куку... и седят и гледат само, комуникация никаква няма. Ами щом не е останало какво да си кажем, чао.

Неприятно е наистина и никога не съм го разбирала това. Дори и някой да знае някаква информация за друг човек, не виждам причина да ходи и да я разнася навред. То ако знаеш нещо, или човекът ти е гласувал доверие да ти го каже, или си го научил по неуместен начин и не ти е работа изобщо да го знаеш, камо ли да го съобщаваш и на други...

# 42
  • bulgaria
Този Фейсбук наистина е проблем. Иначе и аз в службата избягвам да споделям всякаква лична информация. Но една моя колежка се намърда в приятелите ми във ФБ и от там каквото може изтича, мисля да я премахна от листата, не ме е грижа какво ще си помисли. Не че там изобилства от лична информация, но все пак ми е неприятно.
Аз такива ги слагам в "ограничени".
Остават ти в приятели,но виждат само публичните постове.

# 43
Ограничи какво да вижда. Няма нужда колежките да гледат и четат същото като роднините.

# 44
Ами благодаря ви, че ме светнахте за тази настройка, ще я използвам

Общи условия

Активация на акаунт