Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 682
  • 771
  •   1
Отговори
# 375

Бясна съм, защото това няма да е седмица или две, няма и да е месец, а поне до Великден. Но пък заведенията, моловете ще работят
Защо реши, че ще е до Великден?!? Че направо ми изправи косъма...

# 376
  • София
То и аз до Великден го виждам, сигурно затова ми е тъпо.

# 377
Ама те още не са затворили основните училища. Нали е само за тези по желание в момента.

# 378
  • София
Не се смарангясвайте, момичета Sleeping! Аз го виждам до 24 май. Има и по-зле от вас! Trollface

# 379
  • София
Хахаха, Аш, разсмя ме. А аз си мислех, че аз не съм оптимист Joy

Дъждец, носи се информация, че най-късно на 11-ти ще устискат за по-малките или поне за 5-7 клас.

# 380
  • София
Ха - що пък 11-ти - пада се в сряда?

# 381
Нали  3.11 беше решаващата дата Joy

Росита, не ми се спори. За мен не са изключения, а организация за изолиране на класовете в балончета няма. Та, има някакви мерки колкото да не е без хич.

# 382
  • София
Да, 3.11 е най-масовата, но просто 11-ти е най-далечната, която чух Joy

# 383
  • София
Абе, нали се разбрахме да не пипате 3.11.?! И какви са тези прогнози? Няма да ви чета повече. Frowning1

# 384
  • София
Да, 3.11 е най-масовата, но просто 11-ти е най-далечната, която чух Joy
Joy

Много ти се иска да не е скоро, виждам Satisfied

Санака, ако е за продължителността - аз честно казано не виждам как да е по-кратка "карантината" - отдавна есента и зимата бяха нарочени за "дистанционни" Angry

# 385
  • София
Е, зимата да не би да свършва на Великден? На 24-ти май? Joy

# 386
  • софия
Само мога да си представя какъв процент хора ще спазят благоразумно приличие и няма да хукнат по ски ваканции...

# 387
  • София
Малкия тия дни носи капаро за абитуриентския бал. Давайки му парите, си мисля: "Какъв е оптимист, колко е сигурен, че ще има бал, а не локдаун...".

# 388
  • София
Е, зимата да не би да свършва на Великден? На 24-ти май? Joy
А, щото ДО от сега до 20 март е супер нали Joy

Имам опасения, че ще се престрашат да му отпуснат края, чак когато се стопли стабилно (затова ми се върти 24 май). Тамън за баловете и за тържеството за края на УГ Grinning

# 389
Още отсега капаро? И ти го пускаш?

Абе на хората май не им пука, при 3000 случая дневно, егати. Преди малко заведох детето на едно извънкласно занимание, не е математика - както казах, на математика не ходим, но не това е важно в случая, а че - влизаме вътре, няколко родителя, които си оставят децата, всички без маски. Децата без маски, учителката също. Само ние с детето бяхме с маски. Застанали две майки на вратата, без маски, не се дърпат и за да изляза, буквално ще трябва да се опра в тях. Трябваше да ги помоля да се дръпнат и те едвам се отместиха, пак минах съвсем близо до тях. Четох в новините, че някакъв в автобуса наплюл една жена, която му направила забележка, че е без маска.

Общи условия

Активация на акаунт