Образователен Говорилник - какво ли ще се случи в тема 8?

• 19 687
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
  • В офиса
Малкия тия дни носи капаро за абитуриентския бал. Давайки му парите, си мисля: "Какъв е оптимист, колко е сигурен, че ще има бал, а не локдаун...".
Аз и капаро платих, и някакъв албум. Че даже рокля ми показа. Ох, нормално, мислят си че са безсмъртни и светът е техен. Няма лошо. Ние пък за това сме такива мърморковци и черногледи - да балансираме.
Според мен пък никой няма да мине ДО, ако не ударим 5К бройки на ден, или не дай боже, ако не станат още скандали с починали учители. Воят сред родителите е огромен. Доста егоистично, но... Няма воля в управляващите, няма сериозно отношение на народа.

# 391
  • софия
Е, Мецане, баловете са май, дай малко по-безстресово.  Има време. Както се вижда най-лесно е да се отменят мероприятия, за две минути изявление и всичко спира. Виж организацията по създаването изисква много повече Simple Smile

# 392
  • София
Моят юнак изненадващо напълня през юли (изхвърлихме сума ти дънки и къси панталони от гардероба) и затова сме решили, че костюм ще пазаруваме чаааак пролетната ваканция.

# 393
  • София
И ние ходим (или по скоро ходехме) на едно извънкласно, но там на входа даже дават маски, на който си е забравил. Калцуни, дезинфектант, карали ги да стоят на дистанция. Но децата по някое време си сваляли маските под брадата по информация на отрочето, защото не било задължително Simple Smile Жалкото е, че то няма как да се провежда онлайн след като ги спряха.

# 394
  • София
Ох, разсмяхте ме. Не знам кога се пада Великден тази година, но очакваният са ми, че ако върнат децата в училище, ще е след пролетната ваканция.
Затварянето на училищата трябва да е последна мярка и е оправдано единствено след като всички предпазни мерки са приложени с максимална сериозност.

У нас пък са дилеми за САТ и АР-та.

Моите ходят на плуване - маски, калцуни и дезинфекция на входа. В съблекалните не трябва да влизат повече от трима.
Чудя се дали на гимназистите ще е разрешено да ходят на индивидуални спортни занимания - моята плува сама, без учител?

# 395
  • София
Според мен могат. Не виждам нищо, което забранява официално.

# 396
  • София
Точно така! Само училището им забраниха, всичко друго им е позволено. Joy

# 397
  • в страната на чудесата
Попълвах анкета дистанционно или присъствено 5-7 клас

# 398
  • София
Лейка, чудно Simple Smile Ти как гласува, ако не е тайна? Simple Smile Мен пък никой никъде не ме е питал. Засега Joy

# 399
  • софия
Та па като питаха някои и се съобразиха после... Вие си кажете, а те ще си направят това, което са си решили.

# 400
  • софия
При нас първия ден онлайн мина със закъснение за час.При това не първи BowtieFlushedLaughing  То бива бива... Първото закъснение за 4 години

# 401
  • София
При нас първия ден онлайн мина със закъснение за час.При това не първи BowtieFlushedLaughing  То бива бива... Първото закъснение за 4 години
Ma що, бе? Да не е пуснала update на операционната система в неподходящ момент?Grinning

# 402
  • София
Днес е "ваканция", нали?

# 403
  • София
Днес е "ваканция", нали?

Надявам се. Че моите не съм ги пратила на училище днес Joy

# 404
  • софия
Днес е "ваканция", нали?

Надявам се. Че моите не съм ги пратила на училище днес Joy
И днес, и понеделник.