ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 36 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Абсолютно по същия начин се чувствам, Спунк.
И вече съвсем не мога да разбера хората, които се чувстват доволни и спокойни от това, че децата буквално нарушават развитието си, във всеки аспект на живота... Confounded

# 661
Абсолютно по същия начин се чувствам, Спунк.
И вече съвсем не мога да разбера хората, които се чувстват доволни и спокойни от това, че децата буквално нарушават развитието си, във всеки аспект на живота... Confounded

Мислиш, че има някой доволен и спокоен тази година? Грешиш, всеки гледа да се справи с проблемите си, някои не успяват...

# 662
  • София
Мисля, че има, да. В близкото ми обкръжение също има. Има хора, които приемат ситуацията, като необходимото зло, но има и такива, които си се чувстват съвсем добре.
За последните се притеснявам, също.

# 663
  • София
И на мен ми е много криво, че потърпевши от всичко това ще са децата. И психическото и физическото здраве на много от тях ще бъде разклатено след като свърши този кошмар.

# 664
За да не съм толкова черногледа, лятото ще е по-спокойно..Simple Smile

# 665
  • София
Има, има. Познавам хора, за които ДО не е трагедия. Било защото детето има по висок успех /в някои училища се изкарва лесно/, било защото го контролират по-успешно, било защото не оценяват щетите, които нанася този модел. Какво толкова, нали си пишат децата?

MIK, моля те, аз се надявам още след новогодишните празници да се поуспокоят  нещата.Hands Pray

# 666
  • София
За съжаление не съм оптимист, че след Нова година ще се успокои ситуацията у нас, а и ББ каза, че през март се очаква трета вълна 🙄

# 667
  • София
Аз се записах в списъка за ваксиниране...
И вече чакам морето....
А даже не пия...
Не ми се отразява добре ситуацията. Но пък имам време да си плета и да чета,чета....

# 668
  • София
Момичета и момчета, имате ли опит със смяна на дисплей на телефон?
Преди години приятелка беше сменяла и никак не беше доволн. По няколко пъти плъзгаше по екрана, за да отговори на обаждане.
Чудя се дали да ремонтираме или направо нов да купувам. Около 3:1 е отношението в парите.
Има ли някой доволен от сменен дисплей?

# 669
Голямата два пъти сменя и накрая взе нов телефон - не беше доволна. Наскоро и аз счупих моя - много ме беше яд, не обичам да се занимава и много трудно свиквам с промени, но направо взех нов апарат.

# 670
  • София
А оригинален дисплей ли слагахте?

# 671
Аз съм сменяла и оригинални, и не оригинални дисплеи. Проблем не съм имала, но според мен зависи от това кой го сменя. Като я овапцат при смяната ела да видиш своеволия на телефона Grinning

# 672
  • София
Спунк, 2 месеца след като си взех нов телефон, го изпуснах и смених екрана с оригинален. Доволна съм, няма разлика, вече 2 години си го ползвам. За самсунг говоря.

# 673
Оригинален слага.
Доколкото разбирам е до късмет при монтажа.

# 674
  • София
Сменяла съм дисплей на телефон, никакъв проблем след това. Много зависи от човека, който извършва услугата, аз използвах оригинален дисплей.

Общи условия

Активация на акаунт