За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 277
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 105
По упоритостта, с която авторът отбягва въпроса за възрастта си, мисля си, че 50 плюс. Стават ми съвсем нелепи заигравки те му с 20 годишни, както и преценките му по принцип.

# 106
Значи авторът е дядо?

# 107
  • София
Виц:
Един мъж лови риба, а на главата му - тухла.
Минава една жена, гледа го - с тухла на главата - и любопитството я заглождило.
- Каква е тая тухла на главата ти?
- Пусни ми и ще ти кажа - отговорил мъжът.
- Абе я си еби майката! - казала жената и си тръгнала.
Обаче нали е любопитна - върнала се.
- Кажи бе, каква е тая тухла!
- Пусни ми и ще ти кажа.
- Добре, ще ти пусна.
Отишли те зад храстите и като се върнали мъжът й казал:
- Слушай сега - от сутринта съм тука, на червея - нищо, ама на тухлата - ти си третата!

# 108
По упоритостта, с която авторът отбягва въпроса за възрастта си, мисля си, че 50 плюс. Стават ми съвсем нелепи заигравки те му с 20 годишни, както и преценките му по принцип.
Не знам дядо ли е, баба ли е, но е скучен почти колкото ФФ.

# 109
Защо не, щом му пускат, със или без тухла. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 110
За мъж с бизнес и на 40+ (да речем) ,автора е с доста инфантилни разбирания.

# 111

Да, това мъжете го умеят. Да не вкарват емоции. Затова авторът няма никакъв емоционален багаж.
И не разбира защо жените имат емоционален багаж. Малко трудно ще намери жена без такъв багаж.

Интересно, че си останала с такова впечатление за мъжете. Не мога да си представя отношения с жена без емоции и не го виждам нито в себе си, нито при приятелите си.

# 112
Тей, тей. А 20- годишните с какви емоции свързваш? Или там е друга торта?

# 113
Един човек в 30-те си години би трябвало вече да знае дали иска да се забавлява неангажиращо, или да създава семейство. Ама и двете звучи малко биполярно, несериозно и тип " не знам какво точно искам". Ако мъжът е читав, но по някакви причини не намира правилната жена за семейство, продължава да си гони целта, а не на принципа " ми като не намирам правилната за семейство, ще прескачам по леглата на 20 годишните като цветарка, че да не съм набутан ". После жените били к.рви. Някой май се е заклещил между пубертета и зрелостта и се чуди къде ще му е по-изгодно.

# 114
Мен ме съмнява толкова желаещи 20-годишни да има. Като бях на 20-25 тези с 15-20 години над мен ми бяха чички, тръгнали към пенсия. Даже не ги и виждах, дядковци някакви. Троли човекът, ама айде.

# 115
Троли, я! Как пък не, крупен бизнесмАн ще се сети за бг мама. Апропо, живял в чужбина.

# 116
Бизнесмен, но най-вече патриот по собствените му думи! Затова иска българка! Да се свърже с Невена за разяснения за генетичните тестове, да не го измами някоя от смесен произход.

# 117
Не, аз реално за първи път се съмнявам за трол в темите. Даже и само от формулировката на заглавието- 20-Тина годишните, явно са подценени спрямо 30-40- годишни жени. Съжаление и внимание ли търси?

# 118
Дошъл е да дразни лелките както Карлсон дразни госпожица Рог... докато не изяде тупалката по добре окръгленото подкръстие. Grinning

# 119
Аз не смятам, че троли. Иска да се ожени, понеже му е скучно вечер вкъщи и си мисли, че като се ожени ще го чака топла вечеря и гореща жена в леглото, като в рекламите.
Хората, които сме женени, знаем, че това не е реалния живот, и ако не се влюби истински, според мен за едното удобство няма смисъл да се жени. Още на 1-2 година от брака горчиво ще съжалява.

Общи условия

Активация на акаунт