За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 408
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 585
Ние реално не знаем той как ги избира тези жени, къде ги среща, та имат толкова общи черти - всичките 20-годишни отворени за забавления, а всичките 30-40-годишни - наранени и отбранителни. Трябва да има някаква причина ей така да имат общи качества по възрасти.
Аз например съм забелязала, че бебетата най-много приличат на другите бебета, а не на родителите си все още. Ама чак пък и жените да са така, да си приличат по възрасти - не съм го забелязвала. Или пък, знам ли, може като общуват с други жени, да се изявяват различно, отколкото със свободните мъже.

# 586
А автора го мързи, той не иска да спечели жена, той иска да я получи като подарък с всичките плюсове, които иска, минуси само ще го затруднят.

След всичко, което се изписа, надали ще повярвате, че се намират и жени, които да ме искат (не говоря за 20-ина годишните момичета), но е така и аз им се чудя понякога. И нямам никакъв проблем с това, че по една връзка трябва да се работи, даже го очаквам.

Ако прочетете пак първия ми пост тук, ще видите, че основният му фокус е проблемната комуникация с 30 - 40-годишните жени и ми се искаше да чуя реакциите по въпроса на незаинтересовани жени. Това се и получи и мисля, че всички тук сме си направили някакви заключения.

За мен вече е съвсем ясно, че проблем наистина има -- с много от вас не можем да се разберем дори и като си говорим в прав текст и аз трябва да си направя изводите, защото поне част от причината трябва да е в мен. А не ме мързи да работя, тук грешиш много -- мързелът не е между многото ми недостатъци -- и ще направя каквото преценя, че е нужно. Пък кой знае, при следващата ми среща с 30-и-няколко годишна жена (утре) нещата може и по-различно да изглеждат.

Иначе коментарите тук започнаха много да се повтарят, но ще продължа да ги следя засега и да отговарям -- най-малкото не искам да ви отнемам удоволствието да ме критикувате.

# 587
Да де, ама те тези, които си знаят всичко в живота, не пускат такива теми-да споделят. За какво са им душеприказчици? Аз споменах, че си имам един такъв, ама за съжаление не ми е партньор, т.е. не съм си го избирала. Само мога да споделя, че това състояние се влошава с напредване на възрастта и няма лечение.

Напротив. Пускат и гледат сеир.
А човекът е и предупредил още в началото за това.
Участие е по ваша воля.

# 588
Напротив. Пускат и гледат сеир.
А човекът е и предупредил още в началото за това.
Участие е по ваша воля.
Гледането на сеир не ти решава проблема, ако ти си първоизточника му.
За да се справиш адекватно трябва безпристрастно да чуеш поне 80% от това, което ти се казва, да си направиш самоанализ и да прецениш, кое би работило при теб и кое не.
Но в никакъв случай не трябва да търсиш вината само у другите. Зад всяко действие от страна на противоположния пол има някаква предистория, която често е свързана с действие или бездействие от твоя страна.
Всъщност в една сериозна връзка забавлението е много по-малко от задружното ядене на сол.
Ако единият се усети, че яде повече, а другият се забавлява на негов гръб,  то това приключва много бързо.

# 589
Ако обаче проблема е липсата на сеир, то гледането баш си го решава. just sayin'

# 590
Не му мисли "проблема". Може да е в чуждата глава само.😂

# 591
Току що изкара всички коментари излишни Simple Smile

# 592
Не, тук човек може да се начете на лични виждания за чужди проблеми.

# 593
Не е ли това идеята?
На цялото общуване между хората, впрочем....

Утеха, казано иначе.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 08:06 от vяsko

# 594
Не мисля. Общуването има много функции, не една.

# 595
За да се справиш адекватно трябва безпристрастно да чуеш поне 80% от това, което ти се казва, да си направиш самоанализ и да прецениш, кое би работило при теб и кое не.

Целият този коментар е много странен, но ми се иска да си помислиш дали ти си чула "80% от това, което ти се казва" тук (и дори няма да питам дали си го направила "безпристрастно").

# 596
  • София
А автора го мързи, той не иска да спечели жена, той иска да я получи като подарък с всичките плюсове, които иска, минуси само ще го затруднят.

След всичко, което се изписа, надали ще повярвате, че се намират и жени, които да ме искат (не говоря за 20-ина годишните момичета), но е така и аз им се чудя понякога. И нямам никакъв проблем с това, че по една връзка трябва да се работи, даже го очаквам.

Ако прочетете пак първия ми пост тук, ще видите, че основният му фокус е проблемната комуникация с 30 - 40-годишните жени и ми се искаше да чуя реакциите по въпроса на незаинтересовани жени. Това се и получи и мисля, че всички тук сме си направили някакви заключения.

За мен вече е съвсем ясно, че проблем наистина има -- с много от вас не можем да се разберем дори и като си говорим в прав текст и аз трябва да си направя изводите, защото поне част от причината трябва да е в мен. А не ме мързи да работя, тук грешиш много -- мързелът не е между многото ми недостатъци -- и ще направя каквото преценя, че е нужно. Пък кой знае, при следващата ми среща с 30-и-няколко годишна жена (утре) нещата може и по-различно да изглеждат.

Иначе коментарите тук започнаха много да се повтарят, но ще продължа да ги следя засега и да отговарям -- най-малкото не искам да ви отнемам удоволствието да ме критикувате.
Комуникацията(общуването) е проблемно, когато хората се разминават. Тогава разговора не върви.
Изобщо не е проблем емоционалния товар на човека за една комуникация.
Нещо липсва в целия ти разказ, много пишеш, малко казваш. Ако си такъв и с евентуалната нова 30-40г партьорка, аз лично я разбирам. На мен ми намирисва на нещо гнило при теб( само от твоите коментари), не съм чела другите.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 10:59 от trikitil

# 597
  • Сф
Между другото, интересно ми е автора в какъв типаж се цели, но той упорито не дава дикиши.
В крайна сметка, само външен вид(предполагам)  и години, не е сериозен довод.Защото освен, че изтресе това- имам бизнес, което предполага, че се търси перфектната секретарка,( сигурно има задължително килограми, дължина на косата и носа, облекло, маниери, токчета и подобни.) нещо  не става ясно по какъв акъл или интереси ще подбира кандидатките и това може да му коства още време и неразбиране от отсрещната страна.
Ако няма среда и мисли, че "Идвам от Щатите"(примерно)+ напредналата възраст и самотния живот (в смисъл без брак, деца, някакъв такъв тип опит) са предимство, много бърка. Ще го гледат като странник и още как.
Да, мечтата на някои мъже е да са с много млади момичета, и го правят, но обикновено не на същото бойно поле ,на което търсят и сериозна връзка.Та сега в бг , какво търси той по- точно? Забавленията или изгората? С двете дини под една мишница няма да се получи.
Също смятам, че автора тук го дава ларж уж, но в реалния живот има много бариери и задръжки и претенции и затова не му се получава. В любовта трябва и да дадеш, не само да взимаш. А не го виждам това, звучи ми обрано и като сухар с постовете си и разбира се , вероятно е пуснал мрежа и тук иначе от какъв зор му е бг мама. И с тия обяснения за 20 годишните малко се презастрахова.Щото мъжете с 20 годишни си се перчат пред мъже,не по женски форум.

# 598
Нещо стана и не виждам последните коментари. Получавам съобщения, че има нови отговори, но като кликна да ги видя, ги няма никакви. Други имат ли такива проблеми? Технически ли е проблемът и активна ли е още темата?

# 599
Нещо стана и не виждам последните коментари. Получавам съобщения, че има нови отговори, но като кликна да ги видя, ги няма никакви. Други имат ли такива проблеми? Технически ли е проблемът и активна ли е още темата?
Авторе, имаше спамо-чат с нападки между потребители и е изтрит.
Нека да ти обясня правилата - ако не участваш активно в собствената си темичка, има опасност да ти я ос*рат със спамо-чатове и да ти сложат ключ.

Общи условия

Активация на акаунт