За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 434
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 570
Вярно, че 20+ години си имат своите особености, но за мен е погрешно да се смята, че на тази възраст жената търси главно забавления. Всъщност на много 20-ина годишни не им се само забавлява, нито им се скача като пеперуда от връзка на връзка и имат нужда от уважение и любов, както и от по-дългосрочна перспектива. Само вижте колко университетски връзки прерастват в бракове, деца и т.н.

# 571
Всъщност на много 20-ина годишни не им се само забавлява, нито им се скача като пеперуда от връзка на връзка и имат нужда от уважение и любов, както и от по-дългосрочна перспектива. Само вижте колко университетски връзки прерастват в бракове, деца и т.н.
Да, при тях прескачането започва след брака по някое време.

# 572
  • Mediterraneo
Е, хайде глупости. Омъжих се за ученическата си любов, на 22 вече имах дете. Нито съм прескачала, нито смятам да прескачам. 40- те ги минах.

# 573
Вярно, че 20+ години си имат своите особености, но за мен е погрешно да се смята, че на тази възраст жената търси главно забавления. Всъщност на много 20-ина годишни не им се само забавлява, нито им се скача като пеперуда от връзка на връзка и имат нужда от уважение и любов, както и от по-дългосрочна перспектива. Само вижте колко университетски връзки прерастват в бракове, деца и т.н.
Той автора си изплю камъчето..
Той не се влюбва и пожелава..
Защо?! Може би е темата .. Wink

# 574
Стрина Калина, може, не е изключено. Но срещу това смятам, че няма застраховка.

20 и няколко годишна жена, за да е с 40 и няколко годишен мъж, или е огромна любов, или огромен интерес.

# 575
Криси, не познаваш ли други мъже от този тип?
Има хора дето са си такива, не избухват, не се обясняват. Кротки на вид, но непоклатими. Чак дразнят с умереността си. Съпруга ми е подобен типаж, но му свикнах.
Перфектно описание на ММ. Чак мило ми стана. Simple Smile

# 576
  • Варна
Стрина Калина, може, не е изключено. Но срещу това смятам, че няма застраховка.

20 и няколко годишна жена, за да е с 40 и няколко годишен мъж, или е огромна любов, или огромен интерес.
.
Или от наивна глупост.😄

# 577
Е, пак мотивът ще е едно от двете Simple Smile

# 578
Няма как да свикна на някой, който ме натоварва. А именно – избухлив, гневен, нервен типаж. Без значение дали съм била на 20 или съм на 40. Това е до характер. Аз съм гъвкав и даващ толеранс (за размисъл) типаж. Ама някой да ми рипа постоянно, не е за мен. ЧаЛ.

# 579
Е знам ли:)) Аз в момента си общувам виртуално..с мъже
Има един на 60, който определено буди интерес общувайки..Но не мога да се счупя за повече..Колкото и да е приятно общуването.
Та съм ограничила до приятни разговори. И съм го заявила..да не подвеждам човека.Но 20-40 е различно от 40+ - 60 Simple Smile

# 580
Не пита бе, хора, не всяка тема съдържа питане.
Човекът сочи още в началото на първия си пост по темата:
" реших да споделя с вас опита си от срещи и връзки с жени тук. Мисля, че впечатленията ми може да са ви интересни, а и съм любопитен да прочета вашите реакции."

Сега ако преведеш и това, което съм писал за емоциите, ще ни направиш голяма услуга на всички. Там може болднат текст и да не е достатъчен, но винаги можеш да отвориш Power Point.

# 581
Има един на 60, който определено буди интерес общувайки..Но не мога да се счупя за повече..Колкото и да е приятно общуването.
Та съм ограничила до приятни разговори. И съм го заявила..да не подвеждам човека.Но 20-40 е различно от 40+ - 60 Simple Smile
Трябва да си пуснем една тема: Какво намират жените след 40 на сайтовете за запознанства?
Щото аз съм на 50, ама ми се лепят само байкъри с от големи по-големи мотори. Аз си го представях малко по-различно, ама като не слушам Ал Бънди за снимките... Те ти сега мъжаги и акули! JoyJoyJoy

# 582
ФФ, нещо пак си се объркал. Ние с теб интеракция не сме имали, за да се стигне чак до всичко изброено горе. Simple Smile Досега да си хванал диабет, ако имаше горното.
Само си минавал покрай мен. Няма как да имаме взимане-даване с теб. Просто невъзможно. Високомерна, импулсивна и дистанцираща съм в реала. Така че, просто се успокой и ако не си схванал иронията, което не те кефи, скроооол.
А? Rolling Eyes
Фантазьорстваш ми се струва.
Постът ми беше повече от шегаджийски и лигльовски, ти не си схванала.
А, че си ляляш ми е ясно.
Объркала си се двойно.
Какъв реал? Rolling Eyes
С женени не се занимавам, това го знаеш, караш ме да повтарям?
Тройно си се объркала - самочувствието и егото ми са много по-големи от твоето високомерие.
Дистанциран съм, да, може да ти се усмихна, да ти намигна, нещо бъзикче да ти "вкарам", small talk, но много трябва да се потрудиш, за да поискам нещо повече, пък си бъди надувка колкото искаш.
Знаеш ли на колко, като теб съм се нагледал и наслушал, на много.
Но за едно си права - навярно и ден няма да те изтърпя. Relieved
Хахах, каква интеракция, разменили сме 5 поста на кръст из форума.
Даже не помня какво съм ти писал, отговарял съм нещо в контекст на момента, убивайки време, а ти си ми била пред погледа.

Разликата е, че една 20 годишна красавица най-вероятно няма да допринася към семейния бюджет. Няма да стане рано сутрин да ти направи омлет. Няма да и е интересно как е минал деня ти, няма да ти помогне със съвет.  И ще изисква повече отколкото ще дава. Ще си вечно отворена банкова сметка за прически, нотки, масажи, дрешки и почивки. И в най-удобния за нея момент ще си намери по-младичък за забавление. А ти ще работиш като луд за да изпълниш всички нейни капризи. А по-зрелите жени, наживели се (от към капризи и забавления) дават повече отколкото получават. А и на 40/50 има много красиви жени.
Хохо, ще съм й показал вратата много по-рано.
Ще работя, като луд и изпълнявам, грънци, хаха.
Как си го представяш? Thinking
Нито давам повече, нито искам да получавам повече, отколкото давам.
Това е двойка.
Също в едни нормални отношения няма "даване", има отношения, взаимни, няма мерене и претегляне.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:17 от FragranceFanatic

# 583
Трябва да си пуснем една тема: Какво намират жените след 40 на сайтовете за запознанства?
Щото аз съм на 50, ама ми се лепят само байкъри с от големи по-големи мотори. Аз си го представях малко по-различно, ама като не слушам Ал Бънди за снимките... Те ти сега мъжаги и акули! JoyJoyJoy

Основно лаф:) Защото това, което те заинтригува е не това с което би излязла:)
Но пък аз не бягам и от разговар...Той понякога е по- приятен от глупава среща Simple Smile))

# 584
  • София
Авторът много избирателно решава на кои въпроси да отговори и на кои не.
За мен самият той не знае какво иска и от там, и голения въпрос с 20г и 30-40г.
Като бях ма 20+ хвърчах в облаците.
Сега на 40 си викам защо не бях с този акъл на 20г,колко неща щяха да протекат по друг начин.
С годините мисленето се променя. Виждаш неща, които иначе биха отнели време на 20г, започваш много повече да четеш между редовете.
А автора го мързи, той не иска да спечели жена, той иска да я получи като подарък с всичките плюсове, които иска, минуси само ще го затруднят.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 08:40 от trikitil

Общи условия

Активация на акаунт