За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 469
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 525
  • Далече, далече
А пък според мен просто си се хвали човекът, че му връзва с 20 годишни. Ми дай Боже всекиму! 😂 И аз, ако съм свободна, ще предпочета 20 пред 40 годишен.

Аз не харесвам мъже до 27-28 години. Дори, когато аз бях на тази възраст, не ги харесвах.
Трудно ми е да разбера някоя 40-50 годишна с 20-30 годишен, но предполагам, че искат само "забавление" и нищо повече.

# 526
За поета Цветан Марангозов щастието е да го обича жена по-умна от самият него. Ама какво разбира под "по-умна",не обясни.

Това е много добро и изненадващо уместно, но сега нямам време за по-пълен отговор. Дано да не съм го забравил като се освободя.
И Добромир Банев е написал:

Не готвиш, не подреждаш, не переш –
не ми е нужна тиха домакиня!
Надявам се за днес да избереш
онази рокля във небесно синьо,
обувките на белите цветя
и сребърните гривни от Мароко…
Сложи червило. Идва пролетта.
Прекрасна си! Направо си жестока!
Аз искам да се перча като лъв
със своята излъскана лъвица!
За другите мъже да бъдеш стръв,
но да си само моя! Хубавица!
Такава те желая. Не с парцал.
Мъжете нямат нужда от слугиня.
Бъди красива! Всичко бих ти дал!
Но, моля те, не ставай домакиня!

Но действително дали би бил щаслив само от това?
Всеки мъж дето познавам иска жена му да му сготви нещичко с ръцете си в един момент...

# 527
Тангра, никой не ви съди, даже грам не ни интересува какво искате. Намерете някоя да ви го даде. Аз ви казвам, какво бих искала аз.

# 528
  • Mediterraneo
А пък според мен просто си се хвали човекът, че му връзва с 20 годишни. Ми дай Боже всекиму! 😂 И аз, ако съм свободна, ще предпочета 20 пред 40 годишен.

Аз не харесвам мъже до 27-28 години. Дори, когато аз бях на тази възраст, не ги харесвах.
Трудно ми е да разбера някоя 40-50 годишна с 20-30 годишен, но предполагам, че искат само "забавление" и нищо повече.

Никога няма да предпочета 20- годишен пред такъв на 40. Младите могат, ама не знаят. Докато тези на 40 баш си знаят, а и могат в доста приемливи граници! Забавление с някакъв пикльо, който може да ми е син, не, мерси!

# 529
30+ е златната среда Mr. Green
На 20 са още лапетии, около 40 и нагоре почват да се оглеждат в проблемите си и да стават досадни, тва за мъжете

# 530
Жените узряваме по-рано от мъжете, факт.
Още в пубертета се вижда разликата.
Наблюдавам обаче едно разминаване в предпочитанията.
Мъжете искат младички, неопитни...
А жените търсим по-улегнали мъже.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 12:30 от Monet

# 531
Разликата е, че една 20 годишна красавица най-вероятно няма да допринася към семейния бюджет. Няма да стане рано сутрин да ти направи омлет. Няма да и е интересно как е минал деня ти, няма да ти помогне със съвет.  И ще изисква повече отколкото ще дава. Ще си вечно отворена банкова сметка за прически, нотки, масажи, дрешки и почивки. И в най-удобния за нея момент ще си намери по-младичък за забавление. А ти ще работиш като луд за да изпълниш всички нейни капризи. А по-зрелите жени, наживели се (от към капризи и забавления) дават повече отколкото получават. А и на 40/50 има много красиви жени.

# 532
  • Sofia
Всеки мъж дето познавам иска жена му да му сготви нещичко с ръцете си в един момент...
Не познаваш ли жени, които не умеят да готвят? Или изобщо – домакинства, в които почти не се консумира готвена храна?

Разликата е, че една 20 годишна красавица най-вероятно няма да допринася към семейния бюджет. Няма да стане рано сутрин да ти направи омлет. Няма да и е интересно как е минал деня ти, няма да ти помогне със съвет.  И ще изисква повече отколкото ще дава. Ще си вечно отворена банкова сметка за прически, нотки, масажи, дрешки и почивки. И в най-удобния за нея момент ще си намери по-младичък за забавление. А ти ще работиш като луд за да изпълниш всички нейни капризи. А по-зрелите жени, наживели се (от към капризи и забавления) дават повече отколкото получават. А и на 40/50 има много красиви жени.
И с това не съм съгласна. Не е въпрос на възраст, а на характер / манталитет. Познавам доста млади жени, които са изключително старателни във връзките си, и такива над 40, които пък са пълни егоистки и използвачки. Не мисля, че с възрастта човек става по-раздаващ се и грижовен спрямо партньора.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 11:39 от Blаck Cat

# 533
  • Далече, далече
На всички "играчи", които са в положението на автора, бих им препоръчала да гледат филма "Невъзможно твой". Може да се припознаят в героя на Джак Никълсън, макар че той беше над 60 годишен.

# 534
Black Cat,  познавам. Ама мъжете им не са много доволни от факта. А и когато имаш деца, все ще ти трепне да им направиш нещо.
Като обичаш мъжа си, също.
Изключвам богаташите, дето имат помощници.

# 535
Може би малко като офтопик ще прозвучи, но аз лично имам проблем с мъже, които се самоопределят като много успели, богати и не пропускат да вмъкнат някакви изрази, с които да обрисуват колко са заети, заможни и с какви пари разполагат.

На мен лично това ми е страхотно отблъскващ фактор и не бих излязла дори на питие с подобен господин. Опитвам да кажа, без задължително да  е вярно за всички, че ако се подходи с арогантна демонстрация на успех и висок стандарт, за определен тип жени това ще е по-скоро отблъскващо, отколкото привлекателно. Моето усещане е, че на подобен тип декларации обикновено се пускат жени, които търсят банкомат, а не съпруг.

# 536
Аз пък готвя от 15-16 възраст, въобще не мога да си представя живота без готвене на вечеря на мъж.
Но е факт, че приятелките ми /неомъжени и без деца/, не готвят. Даже като им харесам някой мъж и като им кажа, ама тоя защо не го поканиш у вас на вечеря и те подскачат като ужилени:
-Ама моля ти се , аз не готвя!

# 537
И не е само до готвенето. А общи интереси, цели, задължения и отговорности... Ако има голяма разлика в годините има голяма разлика и във всичко останало.

# 538
Жените озряваме по-рано от мъжете, факт.
Още в пубертета се вижда разликата.
Наблюдавам обаче едно разминаване в предпочитанията.
Мъжете искат младички, неопитни...
А жените търсим по-улегнали мъже.
Няма разминаване ако приемем,че жените узряват по-рано,но и остаряват по-рано. Тоест,мъжете търсят млади жени,защото те са зрели,а жените избягват млади мъже,защото те все още не са узрели.

Понеже стана дума за готвене:

https://mamamia.bg/pod-kilima/da-na-sam-selyanka-che-da-gotvya/

# 539
  • София
Тангра, никой не ви съди, даже грам не ни интересува какво искате. Намерете някоя да ви го даде. Аз ви казвам, какво бих искала аз.
Я вдигни поглед, и виж заглавието на темата в която добровлно сте влезли да пишете.

Никой не иска точно от вас нищо. Освен да се дискутира във форум, спазвайки правилата.
За да сте по темата би трябвало поне да ви "интересува". Щом сте се заинтересували от темата.

Някак, не мога да си представя да вляза в тема на дама пишеща "искам да си намеря такъв и такъв мъж", а аз да ѝ се изцепя, какво искаш не ме интересува.
Ми най-малкото е спам. Simple Smile
Или пишеш нещо по темата, или подминаваш. Ако единствено те вълнува какви мъже ти искаш, ами отвори си тема.

Общи условия

Активация на акаунт