За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 460
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 510
Аз на толкова провокация бих се разприказвала по едно време 😆
Има си такива хора явно. Не мога да знам със сигурност какъв е автора, но е умерен и доста спокоен. Защо е така пак не знам. Сега дали е от високо самочувствие или е нещо друго....
Пак ще кажа за мм, заедно сме 12 години, през това време един път не е избухнал и не ме е обидил. Да, дразнещо е да си излея душата в някой спор и той да ми каже:" Да, разбирам те". Запалва колата и се спасява някъде. Няма да избухне, да си го отвеем като нормалните хора, не...

# 511
Изобщо, каква е темата, въпросът или тезата на автора, че като гледам 99% от списващите също не разбират.
Темата е разликата между 20 и 40 годишните. А разликата е, че първите сами те намират, докато във вторите си намираш майстора. Вече е и документирано.

# 512
Мони, от това "спасяване", и аз се "спасявам", та накрая не се знае кой колко ще е наранен.
Напротив, смятам че един скандал гарниран с ред сълзи, три реда сополи, сближава много повече, ама хайде сега да не натоварваме автора.

# 513
Всъщност не бих предпочела някой изнервен и разклатен емоционално, който да ми се връзва.
Характери. Хора разни.

# 514
Чак разклатен емоционално не, ама пък и хептен да не ти се връзва /като автора/, не е оферта.

# 515
  • Далече, далече
Изобщо, каква е темата, въпросът или тезата на автора, че като гледам 99% от списващите също не разбират. Хвали ли се, оплаква ли се, нещо констатира, търси решение на някаква ситуация, какво?!?

Или е хвърлил въдицата и чака да се закачи нещо, или му харесва да дразни "лелките" за това, че са с емоционален багаж, все едно той (или тя) не е.

# 516
Това е лошото на виртуалното общуване. Че не виждаш израза на лицето на отсрещният човек.
Не ни се връзва, но ние не знаем защо.
1. Не ни разбира какво искаме.
2. Не му се обяснява на непознати какво иска от жената до себе си или конкретна случка с тая жена, да видим как точно се пази от него...
3. Високомерност.
При реален разговор само по очите бих си отговорила, но тук можем само да гадаем.

# 517
Сладурани, хаха. Laughing
Знам, че като отворя форума, ще има смешки, закачки и усмивки.

Добре, Базилика, така да бъде - хапната, сдъвкана, преживяна, и ритуално "метната" в "джънка" си, a.k.a. "block list". Mr. Green

Криста
, много сладкодумно-подробна стана изведнъж, нещо ти е дошла музата? Thinking
Много ти е объркан и дългият ти пост.
Всичко, каквото описваш, би трябвало да е ясно на около и над средноинтелигентен човек.

Eстествено, че милионерският живот не е за всеки.
Многократно е обсъждано, че една домакиня почва да деградира, и да скучае, не е здравословно нито за нея, нито за "избранника" й, тъпкача-провайдър.
Също никой не е застрахован от несподелена любов, кръшкания, болести, кофти отношение на "любимия".
Да шмъркат, като им е толкова акъла, всеки със съдбата си.
Ретарди.

Криста, образованието, дипломката, няма нищо общо с интелекта и поведението ти.
Пак може да си "простееш", ако разбираш какво казвам. Wink
И обратно.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:42 от FragranceFanatic

# 518
За поета Цветан Марангозов щастието е да го обича жена по-умна от самият него. Ама какво разбира под "по-умна",не обясни.

# 519
ФФ, поста ми беше към Васко и той ме е разбрал.
С теб не говорим на един език, няма как да се разберем.

# 520
  • Далече, далече
Ако приемeм за вярно всичко, което е написал, изглежда, че досега само се е забавлявал с 20 годишни. Може никога да не е имал сериозна връзка, както и от един момент нататък да не е бил с негови връстнички. 
Както някои други се досетиха, може да е осъзнал, че е смъртен и забавлението ще е довреме. Тръгнал да търси връзка с улегнала жена, за да има кой да го търпи, когато забавлението съвсем секне. Според мен изобщо не иска/не харесва 30-40 годишните, но 20 годишните не стават за сериозно обвързване или те самите не го искат, предвид разликата във възрастта им.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:15 от Dana Scully

# 521
А пък според мен просто си се хвали човекът, че му връзва с 20 годишни. Ми дай Боже всекиму! 😂 И аз, ако съм свободна, ще предпочета 20 пред 40 годишен.

# 522
За поета Цветан Марангозов щастието е да го обича жена по-умна от самият него. Ама какво разбира под "по-умна",не обясни.

Това е много добро и изненадващо уместно, но сега нямам време за по-пълен отговор. Дано да не съм го забравил като се освободя.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:58 от UBMS

# 523
Аз, ако съм свободна, искам 40 сет годишен с травми, ей така да си се разбираме, че нещо ми е писнало от умни, млади, богати и красиви. Много изисквания, много нещо, чак свят да ти се завие.

# 524
  • София
Аз, ако съм свободна, искам 40 сет годишен с травми, ей така да си се разбираме, че нещо ми е писнало от умни, млади, богати и красиви. Много изисквания, много нещо, чак свят да ти се завие.
Брех, а има ли от женски пол от умните, младите, богатите и красивите? Ако поне половината е вярно, все е нещо.
Хората имат различни изисквания. Някои много, други малко, трети хич. Не е красиво да съдим другите за техните изисквания, особено когато не искат нещо конкретно от нас.
В крайна сметка, не си му светил в обувките на тоя човек, че да знаеш кой е, що е, какъв е, какво е правил, какво не е правил и тн. Разбира се, тук на седянката най-напред са етикетите.

Общи условия

Активация на акаунт