За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 437
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Останах с впечатление, че автора е студен и прагматичен човек. Не прочетох да пише за чувства или нещо подобно. Един вид "с тези ми е удобно и лесно, с другите ми е по-трудно". Никакви емоции. "Търся нещо", както аз, когато влизам в магазин.
Стигнах до тук с четенето и се замислих..
След едни години и "багаж", който и автора си носи, въпреки, че го вижда само в жените срещу себе си е трудно да стигнеш до емоции.

Темата с емоциите стана най-интересната за мен част от този разговор и не го очаквах. Мисля, че достатъчно ясно бях ви описал позицията си, накратко: емоциите си ги пазя за пред хората, за които са предназначени и не ги показвам пред други, включително вас. В тази тема описах ситуация и поисках да споделите как я виждате. Да, получих много добри мнения по въпроса, но емоциите някак не успяхме да ги преборим и ето тук отново ми казват, че не мога да "стигна до емоции" (даже звучи като физически недъг).

Засега не се сещам за друг подход към този проблем, но се надявам нещо до изскочи.

Е ти си пази емоциите.Но как се създава семейство без да имаш емоционална връзка с жена не ми е ясно.
Хубаво си направил извод за жените, но след като толкова време не ти се получава, може би е добре да се самоанализираш. Явно ти отблъскваш с нещо и би могъл да го промениш.
Ако 20-сет годишните се забавляват с чичко паричко, тези на 40 те анализират и това не те кефи. По реакциите ти тук личи Simple Smile

# 556
Дали може да се забавляваш когато знаеш,че момичето е с теб само защото си богат?!

# 557
Дали може да се забавляваш когато знаеш,че момичето е с теб само защото си богат?!

Най-вероятно впечатлява и с други неща - опит,ум, държание ( спрямо връстниците им)

# 558
Може всичко да си има 40 годишната, но да ѝ липсва любов, внимание, нежност. И тогава идваш ти с неразпечатани емоции. Еха. Е, тя ще трябва да е вече женена, но какво пък, който много подбира....(вмъкнете тука рима по избор...ама без "просперира")...

# 559
  • Sofia

Да не вдигаме костите на мъртъвци, ама питай дедо си Хефнър какво мисли по въпроса.

# 560

Да не вдигаме костите на мъртъвци, ама питай дедо си Хефнър какво мисли по въпроса.
Няма какво да му мисли! Човекът си беше намерил формата на узаконена проституция. Между другото компанията, в която е работила Мелания преди да стане Тръмп, също е имала 2 отдела: за модели и за ескорт. Ама не знам, авторът дали иска точно такава връзка. Или пък средствата му са малко за да я постигне?

# 561
Вие залитнахте във висшата класа. В България нещата са просто устроени.

# 562
Винаги може да си поръча руска булка по пощата. Наскоро ми се мяркаха такива реклами във форума, но не посмях да се оплача на администраторите, защото веднага ти казват, че това си търсила и затова такива реклами ти предлага. Мъжът ми си търси руска булка само на неговото си устройство.

Та и това е опция, някое скромно руско момиче или женщина, много са красиви, а и няма да досаждат с разговори за чувства поради езиковите бариери.

# 563
^ Орион, няма да досаждат, ама сигур ще докарат цялата рода тук да живее с тях. Да ги спасят, те така правят. Laughing

Цитат
Добре, Базилика, така да бъде - хапната, сдъвкана, преживяна, и ритуално "метната" в "джънка" си, a.k.a. "block list". Mr. Green
ФФ, нещо пак си се объркал. Ние с теб интеракция не сме имали, за да се стигне чак до всичко изброено горе. Simple Smile Досега да си хванал диабет, ако имаше горното.
Само си минавал покрай мен. Няма как да имаме взимане-даване с теб. Просто невъзможно. Високомерна, импулсивна и дистанцираща съм в реала. Така че, просто се успокой и ако не си схванал иронията, което не те кефи, скроооол.

# 564
Босилка, колкото повече хора, толкова по-весело, ще се справи със самотата завинаги. Те са прагматични жени - таман по вкуса му, обичат бизнесмени... Идеално е Simple Smile

# 565
Всеки мъж дето познавам иска жена му да му сготви нещичко с ръцете си в един момент...
Не познаваш ли жени, които не умеят да готвят? Или изобщо – домакинства, в които почти не се консумира готвена храна?.

Това с готвенето откъде се появи? Не бях имал възможност да погледна какво е писано от сутринта, но това е последното, което съм очаквал. Сигурен съм, че има интересни коментари, на които трябва да отговоря, но готвенето някак не можах да го прескоча.

# 566
По мои наблюдения семейно насочените мъже обикновено създават семейство още преди да навършат 30 години, добре, в някои случаи и до 35. Може да е неуспешен опит и по-късно да се разделят, да създадат друго, дори няколко семейства още, но когато семейният живот ги влече, то си личи. Без да уточнявам с подпис или не – имам предвид точно семейство, с общ дом и деца.
Останалите просто си търсят извинения.

# 567

Не виждам това каква връзка има с темата, но пък ми е и странно, че не правиш очевиден паралел. Виж, не се заблуждавам, че са лудо влюбени в мен, но вие само като сте влюбени ли се забавлявате? А какво правите след 10-ата година брак?

# 568
Носим закуски в леглото.

# 569
Всеки мъж дето познавам иска жена му да му сготви нещичко с ръцете си в един момент...
Не познаваш ли жени, които не умеят да готвят? Или изобщо – домакинства, в които почти не се консумира готвена храна?.

Това с готвенето откъде се появи? Не бях имал възможност да погледна какво е писано от сутринта, но това е последното, което съм очаквал. Сигурен съм, че има интересни коментари, на които трябва да отговоря, но готвенето някак не можах да го прескоча.

От всичко писано точно затова се хвана и отново пропусна куп други съществени въпроси 😂
Това с готвенето се появи като толкова страничен коментар, нямащ нищо общо с темата ти, че... Ама какво да правим, като не подаваш инфо и конкретика, чешем си езиците с наши си работи 😀. Ей го, някои хора житие - битието си разказаха, даже вече ги чувствам малко близки.

Общи условия

Активация на акаунт