За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 446
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 420
Все пак, би ли отговорил на въпроса какво наричаш "отбранителна позиция" при дадена жена? Още в първия пост го пишеш, но няма никаква конкретика.

# 421
  • Далече, далече
Чудно ми е някой, като публикува такова нещо, после колко мераклии/ки има. Дали стигат да се направи кастинг или е слаба работа.

# 422
Авторе, какво правиш, за да усвоиш местната комуникация?
Имаш ли приятели от женски пол (без сексуален и романтичен подтекст)? Които се доближават до твоето материално ниво (да не са използвачки).
Според мен трябва много да се упражняваш в живото общуване.
Аз мисля това заради твоето споменаване на фейсбук групите.
Интернет общуването много вреди на живото.

# 423
Но за да се пише главно по темата ти, трябва активно да участваш в нея и да се допълваш в хода на разговора. Подобна дипломатичност е скучна най-малкото. Ако и в реала е така, това би могло да е също причина да не се получава комуникацията с 30, 40 годишни жени.
Всеки иска откритост и прямост, а не да очакваш от другата страна лесно отпускане, при все, че ти самият си потаен.
Важи и тук и в реала.

# 424
Останах с впечатление, че автора е студен и прагматичен човек. Не прочетох да пише за чувства или нещо подобно. Един вид "с тези ми е удобно и лесно, с другите ми е по-трудно". Никакви емоции. "Търся нещо", както аз, когато влизам в магазин.

# 425
По-добре ли е жена да разправя "Трябва задължително да е постигнал нещо в живота, поне да има собствено жилище, а не да живее в детската си стая, да е висшист и да няма деца от предишни връзки..." Това вече блика от емоции! Joy

# 426
  • София
На демонстрираната агресивна емоционалност в темата, единственият отговор беше непоказване на емоционалност. Но това не означава, че я няма. "Каквото се обадило".

# 427
Авторе, какво правиш, за да усвоиш местната комуникация?
Имаш ли приятели от женски пол (без сексуален и романтичен подтекст)? Които се доближават до твоето материално ниво (да не са използвачки).

Не виждам това как ще ти помогне, но да, имам в България такава приятелка. Познаваме се от ученическите години. Тогава аз я исках, тя не ме искаше, по-късно (разведе се) тя ме искаше, аз не я исках (човек угода няма), но останахме близки и се виждаме често. Имам и добри познати жени. Сега в замяна би ли ми казала тази информация от каква полза ти е?

# 428
Според мен на автора с 40 сет годишни няма да му се получи. 40 сет годишните искат да си споделят, те така се разтоварват, а той го приема като натоварване и емоционален товар.
Да търси сред по-младите.

# 429
  • София
Имам колежка на 45, разведена от година и нещо, която вършее из Тиндър и ФБ. Да я питам иска ли контакти?
Обаче тя е от малкото жени, които си казват, че мъж им трябва само за секс (но май и за черпене)

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 13:52 от Cuckoo

# 430
Споделянено е в основата.
Най-добрият начин да покажеш и интереса и намеренията си. Качвате се в колата и започвате да си говорите. Дори не е нужен ресторант или терен. Човек е най-открит в едни такива непринудени моменти.

# 431
  • Варна
YBMS, какви са основните ти критерии за жена. Предполагам, че търсенията ти са в грешни среди. Ако е предимно чрез сайтове, съчувствам ти.

# 432

За теб може би не, но за отхвърления, колкото и обосновани да са аргументите носят само едно послание - "не ставаш".

Не казвам, че е фатално, но е доста болезнено.

Най-безболезнения начин по който можеш да откажеш е изобщо да не се стига до подобно предложение, т.е. да не му се моташ по минижуп или прозрачен клин, а после да се чудиш  как да му обясниш, че те "гризе съвестта".

Това, което казвам не значи, че трябва да приемаш всяко предложение - не, но след като ще си търсиш гадже е хубаво да имаш в предвид и това, което пиша.

Трудно е за обяснение.

Най-близкия пример, който мога да дам е съседната тема, където жената се чуди, защо партньора на който е подарила ключ за жилището си не и предлага брак. Каквито и аргументи да има мъжът, тя няма да приеме, че липсата е в нея. Явно така мислят и другите потребителки, обсипвайки въпросния с всякакви нелицеприятни епитети, които едва ли би получила авторката, ако той и беше предложил, а тя не беше навита за брак.
Да ти кажа прав си! Вчера си преразгледах снимките, които щях да бумна в сайта за запознанства и оставих само монашеските, където изглеждам зле. И никакви намеци за секс, моля ви се! Трябва поне месец да си говорим на философски теми и да слушаме Бетовен и Бах. Ако издържи жертвата, ще му мислим!
Joy

П.П. Ама аз не си търся "връзка" сред приятелите на сина ми. Още по-малко ми е да се забавлявам, но са ми обидни такива квалификации. Трябвало да пише върху бял лист, а по-възрастните сме били емоционално гробище. Зависи, какво си търсиш!
Като чета характеристиките на повечето мъже на тази възраст, всеки иска нормален партньор в живота, не дащни лолитки! Като му дотрябва такава, отива и си плаща в публичния дом. Там има от пиле-мляко!
Ама за интелектуални разговори на фона на Лист (да не се бърка с бял лист, много моля) и Брамс чак не стават! Joy

Авторът да си отбележи! Не само трябва да си избие от речника разказите за по-младите авантюри пред по-зрели жени, както го посъветва Танграта, ами да забрави думата "забавлява" в този смисъл, в който я употребява. Каква брилянтна идея: "Едно "непораснало" момченце да си поиграе с теб и ако не му хареса да те захвърли като старото камионче в ъгъла, защото си е напазарувал по-ново и лъскаво!" Joy

# 433

Но предпочитам аз да съм по-трезвият, а жената влюбената. Wink
Единият поне трябва да е малко по-така, все си мисля, че в една връзка е така - единият е малко по-влюбен, може в друг етап да се разменят ролите, кой знае. Simple Smile

Защо? Може би, защото е по-лесно да я завъртиш на малкия си пръст без право на възражение?
Я сега аз да перифразирам Ал Бънди: "А, ако не се получи? Ти знаеш ли, какво би и причинил?"
При зряла независима жена това може много трудно да се случи.
Защото ние жените сме като цветята. Красиви сме, цъфтим, но бързо прецъфтяваме. Taка че нямаме право на празни ходове.
Защо да си слагаме още едно разочарование във вазата?...
"Момченцето", в което сме се влюбили, а то в крайна сметка ни е загубило времето!

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 14:43 от Ravenna

# 434
  • Обран бостан ;)
Да ти кажа прав си! Вчера си преразгледах снимките, които щях да бумна в сайта за запознанства и оставих само монашеските, където изглеждам зле. И никакви намеци за секс, моля ви се! Трябва поне месец да си говорим на философски теми и да слушаме Бетовен и Бах. Ако издържи жертвата, ще му мислим!
Joy

"Хубав кон и на лоша снимка е хубав".

п.п. Ако махнеш интервала на болд-натото гаджето ти е гарантирано.

Общи условия

Активация на акаунт