Ти имай 3 деца от различни жени и бъди с всички... Ще бъдеш... По празниците.
А нуждата е постоянна и се превръща в липса!
Не виждам нищо лошо да скачаш от брак в брак преди да се родят децата. Ще чакам аз принца на белия кон и ще си кукувам сама без брак, щооо? Че тоя принц може да не се появи докато се спаружа кат стафида /по-скоро се раздувам, ама така де/. Друго си е да има кой да ти върви по гъза на ежедневна база 😀 Не съм се почувствала несвободна или ограничена в брак, кой как си го направи и доколкото моралът му позволява свобода.
За децата съм старомодна, да си е с двама родители, и те да са с противоположен пол. Затова имам дете чак от третия брак и не мисля да се развеждам, и да се женя четвърти път. А последното предложение беше отправено баш от такъв, от ония с повечето жени. Обясних му, че като се появи религия на 1 жена с няколко мъже официално в брак, тогава ще му се обадя 😀
Тия кастинги независимо наживо или онлайн "Аз съм номер 1 и търся перфектната си половинка", ми са смешни и нелепи. Най-малкото щото ти като си 1, нямаш място за половинки, ти си си самодостатъчен. Отделно, горката "половинка" ако е стойностна, няма да търпи да е половинка тип придатък. Затова и цялата тема ми е хумористична от пост 1. Човек ако става, независимо колко претенции има, читав партньор ще си намери бързо. Ако не си намери значи не става. Нито другите мъже са му криви, нито другите жени.
Излишно е да споменавам, че списващите там са само мъже. Не ме приеха до края за равна и толкоз! Ама аз, както виждаш не страдам ни най-малко.