За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 450
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 480
Аз принципно съм 100% съгласна с Виви, обаче не разбирам принципно само, защо същите тия неподвластни на компромиси и битовизъм личности, все пак търсят партньор. То е ясно и че авторът е от тях, ама все пак пита, защо не му се получава.

# 481
  • София
Никой няма грам проблем, че я чакат нови неща с мъже.
Има проблем, ако го пише в темата "крайслер срещу опел".
Също и ако сама си отговаря от различни никове.

Колкото до проверката, най-елементарното е едното да е от ИП-то на домашния интернет, другото от мобилния. Все пак, толкова години стаж, толкова изхващания от модератори и админи, човек се учи.
Странно ми е, че има хора си мислят, че проверката става ей така, за 1 секунда и готово.

# 482
Е, ти що реши да го отбележиш. Ако наистина си отговаря сама, то си е за нея, позорът е неин. Ти реши да го споделиш като мъж ли?

# 483
Съвсем съм съгласна с Ravenna, и аз така,
но ако на стари години реша да си търся мъж в България определено ще питам тук, в БГ Мамма.
Все някой ще има някой излишен. Simple Smile
О, какво знаеш ти? Мен в един българо-канадски форум ме пратиха да бера черни домати или патладжани, защото заявих, че даже някоя да има излишен не го ща! Joy Излишно е да споменавам, че списващите там са само мъже. Не ме приеха до края за равна и толкоз! Ама аз, както виждаш не страдам ни най-малко. Joy

Да не е bgcanada?
Там не съм влизала поне от 5 години, имаше един Батето ... голям смях.

# 484
А ти ни лук ял, ни лук мирисал, реши да я обидиш публично да се представиш, като голям мъжкар?

# 485
Ама какъв му е проблемът на Тангра с Равена? Прескачай я, аз мислех че дребнавото  следене е приоритет на лелките от бг мама, а не на мъжкарите. Ох май ще се ориентирам и аз към жените, това мъжкия цикъл не се трае.

# 486
И защо зачеркнахте жените на 50? Не ми стана ясно:)
При всички случаи я чака нещо ново,и хубаво след приключен брак. Още повече ако е бил токсичен.
Е явно старите потербители надушвате нещо..

# 487

Да не е bgcanada?
Там не съм влизала поне от 5 години, имаше един Батето ... голям смях.
Да бе там! Там са от "бизнесмен" и нагоре. Все купуват, продават жените,  а такива като мен, дето очевидно са им скъпи ги пращат при черни любовници. Аз затова и се избъзиках в другата тема, че си търся викинг.Joy Между другото профилът на споменатия напълно се припокрива с този на автора на темата. Мисля, че това дава отговор на въпроса, защо напуснах по собствено желание гореспоменатия форум и защо взимам отношение в тази тема.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:55 от Ravenna

# 488
Останах с впечатление, че автора е студен и прагматичен човек. Не прочетох да пише за чувства или нещо подобно. Един вид "с тези ми е удобно и лесно, с другите ми е по-трудно". Никакви емоции. "Търся нещо", както аз, когато влизам в магазин.
Стигнах до тук с четенето и се замислих..
След едни години и "багаж", който и автора си носи, въпреки, че го вижда само в жените срещу себе си е трудно да стигнеш до емоции.

Темата с емоциите стана най-интересната за мен част от този разговор и не го очаквах. Мисля, че достатъчно ясно бях ви описал позицията си, накратко: емоциите си ги пазя за пред хората, за които са предназначени и не ги показвам пред други, включително вас. В тази тема описах ситуация и поисках да споделите как я виждате. Да, получих много добри мнения по въпроса, но емоциите някак не успяхме да ги преборим и ето тук отново ми казват, че не мога да "стигна до емоции" (даже звучи като физически недъг).

Засега не се сещам за друг подход към този проблем, но се надявам нещо до изскочи.

# 489
А за кого са предназначени? За мен ако няма емоции или чувства всичко губи смисъл. Ако трябва да се порадвам на нещо ново, ще отида на шопинг.

# 490
Авторе, нищо чудно, че караш жените да са отбранителни.
Ами защото те мислят за социопат.
Досега ли си живял в някоя от северните страни?
Непоказването на емоциите върши работа в бизнеса, но не и в отношенията.

# 491
  • волно калдъръмче
И защо зачеркнахте жените на 50? Не ми стана ясно:)
При всички случаи я чака нещо ново,и хубаво след приключен брак. Още повече ако е бил токсичен.
Е явно старите потербители надушвате нещо..

Щото техните са на толко и вместо да се мъчат да си ги заграждат, предпочитат да лежат на кълка, че жените им не се корират.

# 492
Ххаа, Дракарис, така е.
Иска се со кротце со благо и со малко кютек. hahaha
Нямам предвид шамари и побоища, а развихряне на емоционалността, вербализиране и действия.
Не забравяй, че бизнесменът може да влиза в роля, той даже си го и каза - тук не е такъв, какъвто е "в реала".
Още по-зле. Защото, като направи онлайн контакт с "принцесата", ще има изненада на живо - дърво Flowers Deciduous Tree, макар и "с бизнес, върнал се от чужбина".
Но за някои това е достатъчно. Отличен провайдър ще е, нищо повече, ще го използват само.
Аз не го чета, не знам за вас.
Лафя си, с който ми е приятно, когато, за каквото преценя.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:02 от FragranceFanatic

# 493
Какво прочетох в първия пост.
Аз съм чичко с пари, 20-годишните ме харесват, а 30-40 годишните - не, но това е защото те имат проблеми.
 Аз проблеми нямам.
Защо 30-40 годишните не ме харесват?
Аз съм чичко с пари и ще се забавлявам както си искам.
Обаче продължавам да си търся 30 годишна, чисто нова неупотребявана, т.е. без багаж.

Какво да кажа - ами късмет.
И като намериш каквото търсиш, сподели числата от тотото. Моля.

Допълвам,
Може би физически не си много привлекателен, на 20 годишните не им пука, стига да плащаш,
30-40 годишните парите не ги вълнуват толкова - имат си собствени - и гледат други неща. Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:03 от VeViV

# 494
  • Sofia
Фикрет всячески се пробва да нацели овчедушно същество, пардон – "свежа и трезва мацка", която да му се връзва на подстрекаванията и опитите за контрол.
Ама не вдява, че няма да му се получи в тоя форум.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:43 от Blаck Cat

Общи условия

Активация на акаунт