За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 471
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 465
Абе... Обгрижват, но детето си има нужда от двамата родители постоянно!
Ти имай 3 деца от различни жени и бъди с всички... Ще бъдеш... По празниците.
А нуждата е постоянна и се превръща в липса!
Събират ги по празниците заедно. През останалото време са по график. И за почивки и за всичко. Това в едни други държави. Чиито имигранти сега режат глави във Франция.

Не виждам нищо лошо да скачаш от брак в брак преди да се родят децата. Ще чакам аз принца на белия кон и ще си кукувам сама без брак, щооо? Че тоя принц може да не се появи докато се спаружа кат стафида /по-скоро се раздувам, ама така де/. Друго си е да има кой да ти върви по гъза на ежедневна база 😀 Не съм се почувствала несвободна или ограничена в брак, кой как си го направи и доколкото моралът му позволява свобода.
За децата съм старомодна, да си е с двама родители, и те да са с противоположен пол. Затова имам дете чак от третия брак и не мисля да се развеждам, и да се женя четвърти път. А последното предложение беше отправено баш от такъв, от ония с повечето жени. Обясних му, че като се появи религия на 1 жена с няколко мъже официално в брак, тогава ще му се обадя 😀
Тия кастинги независимо наживо или онлайн  "Аз съм номер 1 и търся перфектната си половинка", ми са смешни и нелепи. Най-малкото щото ти като си 1, нямаш място за половинки, ти си си самодостатъчен.  Отделно, горката "половинка" ако е стойностна, няма да търпи да е половинка тип придатък. Затова и цялата тема ми е хумористична от пост 1. Човек ако става, независимо колко претенции има, читав партньор ще си намери бързо. Ако не си намери значи не става. Нито другите мъже са му криви, нито другите жени.

# 466
Вивиана, пишеш "майка и мъж". Изключваш определение, като "баща"?

# 467
Да в Канада има много хора, които живеят сами. Аз също не бих се омъжила на тези години,  освен ако не срещна супер голямата любов, което е малко вероятно. Животът е достатъчно уреден за да имаш нужда от икономическата подкрепа на някой, с който не се понасяте. Ама аз съм друга бира! Имам 2 пораснали деца и нямам желание да ставам отново мама като някои холивудски звезди, които на дърти години осиновяват деца. Има си хора, които изрично го подчертават. Нужен им е партньор за наслаждаване на живота, не нова бейби драма. И аз съм така.

# 468
Съвсем съм съгласна с Ravenna, и аз така,
но ако на стари години реша да си търся мъж в България определено ще питам тук, в БГ Мамма.
Все някой ще има някой излишен. Simple Smile

# 469
Останах с впечатление, че автора е студен и прагматичен човек. Не прочетох да пише за чувства или нещо подобно. Един вид "с тези ми е удобно и лесно, с другите ми е по-трудно". Никакви емоции. "Търся нещо", както аз, когато влизам в магазин.

Стигнах до тук с четенето и се замислих..
След едни години и "багаж", който и автора си носи, въпреки, че го вижда само в жените срещу себе си е трудно да стигнеш до емоции.
Те обикновено се случват, когато случайно се сблъскаш, без да ги търсиш.
Когато търсиш,конкретно има критерии..Оценка. И все е се вглеждаш в недостатъците, вместо да оценяваш позитивите.

И след като дочетох.
Съгласна съм с автора, че много мъже желаят 20+ годишни..Но само малцина могат да задържат такава, особено ако е и интелигентна . Нали за нещо такова мечтаеш авторе. Хем младостта и необремеността , хем зрялостта която те задоволява на друго ниво Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:42 от Рози и Бодли

# 470
  • София
но ако на стари години реша да си търся мъж в България определено ще питам тук, в БГ Мамма.
А ти сигурна ли си, че не си същата потребителка и да се съгласяваш със самата себе си.
Класически номер на раздвоение на личността на въпросната госпожа. Държи паралелно 10ина ника и списва от един основен и от останалите от дъжд на вятър.
Погледнах ти 5-6 мнения назад, няма никаква последователност. Влиза се през 2 месеца за да се пита кое балкон и кое тераса, и ти имаш една приятелка, ама много красива, на 50 и все млади мъже сменя, и ти живееш в Канада.
Съмнителна работа Simple Smile

# 471
О, какво знаеш ти? Мен в един българо-канадски форум ме пратиха да бера черни домати или патладжани, защото заявих, че даже някоя да има излишен не го ща! Joy Излишно е да споменавам, че списващите там са само мъже. Не ме приеха до края за равна и толкоз! Ама аз, както виждаш не страдам ни най-малко. Joy

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:51 от Ravenna

# 472
  • София
Форумът просто му писна години наред да чете шизофрения, една потребителка сама да си пише и да си отговаря от 10 различни ника, и то във всяка тема без изключение, независимо дали става въпрос за смяна на масло, или за ремонт на бараката.
Та хубаво е човек да се зарича този път да е "нормален", ама то пусто, докато не си покаже магарията няма да миряса Simple Smile

# 473
  • Mediterraneo
Като ти е толкова съмнителна, пусни сигнал до модератор да я "прегледат".

# 474
Форумът просто му писна години наред да чете шизофрения, една потребителка сама да си пише и да си отговаря от 10 различни ника, и то във всяка тема без изключение, независимо дали става въпрос за смяна на масло, или за ремонт на бараката.
Та хубаво е човек да се зарича този път да е "нормален", ама то пусто, докато не си покаже магарията няма да миряса Simple Smile
Ама разбира се, че е сигурна! Тя си тя! Аз съм си аз! Винаги съм имала само по 1 активен ник, докато не ме баннат алфа-простаците. А ти от толкова виртуален живот май почна да губиш връзка с реалността. Joy

# 475
Май те нарече шизофреничка и ненормална...

# 476
Май те нарече шизофреничка и ненормална...
Е, нищо, де! Няма лошо! Ако това го кара да се чувствува уверен в себе си. После може и да пусне анкета, коя би го взела? Grinning

# 477
А ти сигурна ли си, че не си същата потребителка и да се съгласяваш със самата себе си.
Класически номер на раздвоение на личността на въпросната госпожа. Държи паралелно 10ина ника и списва от един основен и от останалите от дъжд на вятър.
Погледнах ти 5-6 мнения назад, няма никаква последователност. Влиза се през 2 месеца за да се пита кое балкон и кое тераса, и ти имаш една приятелка, ама много красива, на 50 и все млади мъже сменя, и ти живееш в Канада.
Съмнителна работа Simple Smile

Гаранция - не съм Равенна, Simple Smile
Рядко влизам тук и за това мненията ми са толкова разхвърляни.
И да, имам приятелка (е, по-скоро позната и понякога работодателка) с доста пари която обича да си угажда,
включително и с мъже, няма лошо.
Както писах - АКО ми се прииска да си търся мъж ще питам тук.
Жените най-добре знаят какво има свободно наоколо и дали си струва занимавката. Simple Smile
Тези дни имам малко свободно време, а е доста мъгливо и мизерно навън.
Абе, какво се оправдавам ... всеки си прави каквото си иска.

# 478
Мацка на 50, която си денси вкъщи на мисълта, че я чакат нови гаджета и приключения, трябва да бъде клонирана не виртуано, ами и в реала. И на едро.

# 479
То няма нужда да я клонират. Достатъчно е, ако сподели в бг-мама, да не се изреждат един катун мъже/жени/психолози и всякакви специалисти да ѝ обясняват, че има проблем и не става, не е у ред, не разбира мъжете и такива си е избрала/или не си е избрала. Като че да му пука на някого, особено на нея, ако си денси на мисълта, че я чакат разни нови неща с мъже.

Общи условия

Активация на акаунт