За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 450
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 450
Някакви лични отношения ли изяснявате?🙄
Не. Лафим си само. Аз не съм в неговата възрастова група. Само не знам, защо ме направи акула? Та аз дори не го и познавам, още по-малко знам на каква възраст е. Joy

# 451
  • София
2 причини. Ти говореше за някакво плуване с акули. Навремето батето говореше за някакви акули. Имаше и някакво хищно замезване, някакви чери домати. Признавам, не съм проверявал лично Simple Smile

Кръстю Лафазанов имаше една реклама на Шуменско "Абе, оставете ме на мира, бе!"
Сега ще ми светите какво мога и какво не мога Simple Smile

# 452
Май и той не е първа младост. Ще и смогне ли на младата или и комшията ще помага.
Ако той  не смогне с "онова", човека си има пръсти, ръце и език, има играчки (включително машини за секс), може и комшията да помага, има и групови срещи. Варианти бол. Няма лошо.

# 453
Ето това смятам е в основата на една здрава връзка. Ще ме извиняват тези, които не ползват този език, но на мен ми е много по-лесно да го намеря на английски, отколкото на български.
https://greatergood.berkeley.edu/article/item/six_habits_of_high … _empathic_people1

Тангра, и аз съм за същото като Кръстьо, ама ти започна да носиш вода от 9 кладенеца в 10-ти. Айде бягай сега се оплачи на простаците, че всички мами са луди, ама по незнайни причини ти се буташ между тях, както си го правил нееднократно! Извинявам се за последния спам!

# 454
Май и той не е първа младост. Ще и смогне ли на младата или и комшията ще помага.
Ако той  не смогне с "онова", човека си има пръсти, ръце и език, има играчки (включително машини за секс), може и комшията да помага, има и групови срещи. Варианти бол. Няма лошо.
С това его? А дано, ама надали!

# 455
Защо? Може би, защото е по-лесно да я завъртиш на малкия си пръст без право на възражение?
Я сега аз да перифразирам Ал Бънди: "А, ако не се получи? Ти знаеш ли, какво би и причинил?"
При зряла независима жена това може много трудно да се случи.
Защото ние жените сме като цветята. Красиви сме, цъфтим, но бързо прецъфтяваме. Taка че нямаме право на празни ходове.
Защо да си слагаме още едно разочарование във вазата?...
"Момченцето", в което сме се влюбили, а то в крайна сметка ни е загубило времето!
Не причинявам нищо, гледам да съм човек, нормален, спокоен.
В личен план предлагам много, малко могат да ми отвърнат със същото.
С достатъчно жени съм излизал през годините, за да знам точно какво искам и защо.
Последните 7 м. не ги коментираме, ясно защо. Предпочитам да съм изолиран и да си подреждам картите.
Моментът за лъвския ми скок ще дойде, и ще е сериозен, но не е сега. Тогава ще снова на много станове. В момента най-важни са ми здравето и спокойствието на мен и близките ми. Икономиката е умряла, всичко е затворено, всеки е вкъщи по възможност. Да не обрисувам, не е розово.
Каквато и да е жената, предполага се, че ще е зряла, колкото на мен би ми било трудно, както казваш, толкова и на нея. С много яко дупе трябва да е, и буквално, и преносно, защото ако е от много "обиграните" (а аз не съм вчерашен също, при мен не вървят номерца) и ме съблазни сексуално, с тяло, внимание и т.н., това ще е временно, и всяка рано, или късно се дъни, а при мен няма изненади и дънене. Wink
За загубеното време, ако визираш плодотворните женски години 22-28-29, има резон, но по тази логика всеки да си седи сам, за да не се мине, или разочарова.

# 456
  • Варна
Танграта е прав за грешната генерализация. Най- стойностните ми познати са ергени и моми. Това е личния им избор. Желани са, но не правят крайни компроси. Бягат, не търсят. Интелигентните хора си имат ниво и лимит на търпение.
Форумът изобилства от нещастни женици ,с мъже мухльовци и рогоносци. Но за пред обществото са с щампа "бракувани", уж вървежни. Често е точно обратното. Търпят хомота на скапан брак, поради липса на алтернатива. Залагат на сигурното, а живота им е банален.
Ако бях мъж, щях да имам няколко деца от различни, жени. Прекросно е да се отдадеш на експлозия от емоции. Светът е пълен с приключения и интересни личности. Не на всеки се нрави алтернативата да е закотвен в битовизми.

# 457
Добре е, че не си мъж, значи!

# 458
Въобще не е прав. Както и повечето пишещи "мъжки" потребители в този форум. Или поне, които се представят за такива. Няма как да твърдиш, че четеш и пишеш в женски форум, а да не си прочел нищо, да ти липсва наблюдателност и да си подобно дърво. Това е показателно за тези хора, ако са мъже, и за "чувствителността" им в живота.
Може би 1 или 2 мъжки потребители са проявили емоционален интелект в този форум. Останалите са ... мяяях. Четката ми за почистване на банята е по-чувствителна.

# 459
  • Варна
Нали? Но познавам такива. С няколко брака и обожават и обгрижват децата си. Защото са ги желали и обичали майките им.

# 460
Вивиана, а като си жена, какво ти пречи да имаш много деца от различни мъже? Отдай се на емоциите.

# 461
  • София
Принципно колкото повече избор имаш, толкова повече избираш.
И Дан Колов е казал нещо подобно за ударите и блоковете.
Най-коварни са лесните удари, защото се замисляш за многото варианти за блокиране и отиграване.
Въпросът е да не влезеш във вечен капан. Мислил съм по въпроса от много години насам. И не съм толкова глупав, за да падам в такива капани. Но се забичих на гъза на географията (Канада), където ми мина по-хубавата половина от пълнолетието. Не търся виновни. Нямаше да отлагам толкова, ако не продължавах да имам (голям) избор, който все пак, намалява, признавам.
Аз лично съм имал възможности за приличен брак, но не е моето да се развеждам и да влизам от брак в брак. Старомоден съм в това отношение, много.

# 462
Абе... Обгрижват, но детето си има нужда от двамата родители постоянно!
Ти имай 3 деца от различни жени и бъди с всички... Ще бъдеш... По празниците.
А нуждата е постоянна и се превръща в липса!

# 463
  • Варна
Вивиана, а като си жена, какво ти пречи да имаш много деца от различни мъже? Отдай се на емоциите.
Silence, подробно ли да разясня разликите м/у майка и мъж?
Децата имат нужда от двама родители. Но не винаги присъствената роля е пълноценна. Винаги ще избягвам взаимоотношения по задължения. Те генерират само вреди. Лъжите водят до най-сериозни проблеми и комплекси. Когато остане само уважението, винаги ще се намери компромис и начин, в полза на децата.

# 464
Присъствената роля на родителя не винаги е пълноценна, да. Но много бих искала да прочета как конкретно изглежда пълноценната неприсъствена родителска грижа за детето. Конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт