За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 307
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 795
Всичко разбрах. Като станеш на 36-8 и ти ще разбереш.
Не даваш вид да си разбрал, да го кажа по-изискано, след като хвърляш твърдения като предишните. Виждането, че на 35+ човек е млад, идва само от хора на и над тези години и издава проблем с възприемането на собствената възраст. За мен лично в комбинация с липса на ангажименти към партньор, дете или домашен любимец е ясен показател за синдром на Питър Пан и такъв мъж старателно ще го избягвам - дето с него, там и без него.

# 796
Много пъти писах, че темата не е моята личност...
Няма как да не е за твоята личност. Както ти не се държиш еднакво с всички жени по света, така и тяхното поведение е различно към всеки мъж.
За да прозира емоционалния им багаж, значи нещо в теб ги кара да си го спомнят. Помисли над това.

# 797
Като вземат да се пъчат "ама аз тука жени, пари, коли...". Колко приятелки така ми споделяха. Уж "голямата работа", а излизат на барче, ония не само, че и изпушил цигарите ми и пил 4 халби бира за половин час. Накрая и сметката да си разделят, че човека няма "дребни". Умен мъж не се фука, колкото и да е богат.

# 798
В коментарите на автора личи някакво усещане за интелектуално превъзходство и надменност - няма лошо, но пък другите не са длъжни да пеят в този хор. Темата не била за него, а за съвсем друго. Какво се очаква да получи така формулирана тема, освен разсъждения по посока на луната, където неминуемо ще се изпада в клишета, заключения на едро и т.н.

Това не става дума за проблемите в мен, а за жените - издава някакво нежелание да се вгледаш в себе си и в собствените си подходи към жените и живота, тъй като така или иначе, само те са в твоя контрол, не нуждата за забавления на 20-годишните или багажа на по-възрастните (ако следваме зададените клишета).

# 799
Да въртиш волана си е сериозен бизнес. Познавам един поет-бизнесмен, превозващ товари от Калифорния до Канада със собствен камион.
Май се казваше батето.
Жените много му се лепяха, но не беше заради бизнеса с камиони.
Има си и недостатъци обаче тоя занаят. При дълги курсове, съпругата скучае. Или не скучае.
Поет? Ох, втори път си кашлям кафето!
Лепили са му се?....Заради подаграта ще да е било! JoyJoyJoy

# 800
Не подскачам. Но вече 100 мнения чета за изхвърляне, комплексарщина, самохвалство и тн.
Не съм коментирал това, че пишеш какво е за теб богат. В това няма лошо, любопитно ми е.
Коментирам това "смешно ми е, че ..."
Поне дай някой пример от ежедневието ти, някой, който се е изхвърлял и ти е станало смешно. Щото тук в темата не видях такъв.
Тук в темата, не. В другия форум след като ти се оттегли от перченето, гледай да видиш, какво стана! Ама ти можеш винаги да влезеш и да провериш, де! Не си баннат като мен.Joy

# 801
Не подскачам. Но вече 100 мнения чета за изхвърляне, комплексарщина, самохвалство и тн.
Не съм коментирал това, че пишеш какво е за теб богат. В това няма лошо, любопитно ми е.
Коментирам това "смешно ми е, че ..."
Поне дай някой пример от ежедневието ти, някой, който се е изхвърлял и ти е станало смешно. Щото тук в темата не видях такъв.
Тук в темата, не. В другия форум след като ти се оттегли от перченето, гледай да видиш, какво стана! Ама ти можеш винаги да влезеш и да провериш, де! Не си баннат като мен.Joy
Разпалихте ми любопитството.
Кой е другият форум?

# 802
  • София
Внимавай с кафето, да не го разлееш на лаптопа на Вивито.

Не съм аз виновен за западането на другия форум. Причините са обективни.
Просто вече малко хора могат да се навият да се забият на гъза на географията в ледените тундри.
А и много хора се преместиха. Кой на запад, кой в Европа. Някои измряха (лека им пръст). Други ги баннаха.
Май липсата на последните има най-голям принос за западането, защото 1 човек, с няколко ника генерираше над 50% от всички мнения във форума.
Т.е. дори и при идеално разпределение, мнение на друг потребител да се редува с негово, пак имаше или последователни мнения, или си отговаряше сам(а) на себе си.

бгканада-цом.
Аз съм си със същия ник ( и може би същия аватар). Виж за потребителката нямам идея кои са всичките ѝ въплъщения. Но влезте в произволна тема и питайте "абе тука е имало една ...". Веднага ще ви упътят Simple Smile

# 803
Внимавай с кафето, да не го разлееш на лаптопа на Вивито.

Не съм аз виновен за западането на другия форум. Причините са обективни.
Просто вече малко хора могат да се навият да се забият на гъза на географията в ледените тундри.
А и много хора се преместиха. Кой на запад, кой в Европа. Някои измряха (лека им пръст). Други ги баннаха.
Май липсата на последните има най-голям принос за западането, защото 1 човек, с няколко ника генерираше над 50% от всички мнения във форума.
Т.е. дори и при идеално разпределение, мнение на друг потребител да се редува с негово, пак имаше или последователни мнения, или си отговаряше сам(а) на себе си.

бгканада-цом.
Аз съм си със същия ник ( и може би същия аватар). Виж за потребителката нямам идея кои са всичките ѝ въплъщения. Но влезте в произволна тема и питайте "абе тука е имало една ...". Веднага ще ви упътят Simple Smile
Тангра, уж си интелигентно момче, а пак надуваш старата свирка! Мога да те уверя, че никога не са ми позволявали повече от 1 ник. Де, този късмет! Щях да ги направя сами да си говорят.Joy
Ако не вярваш, потруди се за домашно да откриеш дали пиша вече там. Тъкмо ще направиш и ти малко трафик, та да не им запада форума.Joy

# 804
Точно в този форум виждам твърде много самохвалство. В личния ми живот съм заобиколена от разумни хора, които си знаят мястото и не си позволяват такива простащини.

Ах, колко е неприятно и досадно, че само модераторите могат за поставят на мястото им разни простаци, както и виртуални насилници, измамници, психопати, балони и още там каквито бяха, мъже-участници  в женски форум.
Няма справедливост на този свят.

# 805
  • София
Така разправяха админите и модовете.
А ти наистина ги беше направила сами да си приказват. Щом във всяка тема пишеха за горния проблем. Иначе аз откъде ще знам. Нито си пия кафето с тях, нито посещавам форума редовно.

Ауу, мъже участници в женски форум!?
Сигурно нещо (гнило) им има. И са на 38+ без 3 брака и 9 деца!? Да, определено нещо им има! И продължават да пишат тук!? Да, със сигурност нещо им има! Simple Smile

# 806
  • Далече, далече
Фанатикът е един от най-забавните мъже във форума. Него съм го запомнила с това, че разпознава цвета "кремаво" и си лъска колата преди среща.

Авторът може да приложи тази идея - да казва по срещите, че си е лъснал колата. Някоя чистофайница може да си падне по него.

# 807
Така разправяха админите и модовете.
А ти наистина ги беше направила сами да си приказват. Щом във всяка тема пишеха за горния проблем. Иначе аз откъде ще знам. Нито си пия кафето с тях, нито посещавам форума редовно.
E, няма да пишат повече! Аз им обещах да не се пререгистрирам след като ме баннат. Доволен? Joy
Вивито си е съвсем отделен човек, дори не я познавам. Зарежи параноята настрана! Simple Smile

# 808
Точно в този форум виждам твърде много самохвалство. В личния ми живот съм заобиколена от разумни хора, които си знаят мястото и не си позволяват такива простащини.

Ах, колко е неприятно и досадно, че само модераторите могат за поставят на мястото им разни простаци, както и виртуални насилници, измамници, психопати, балони и още там каквито бяха, мъже-участници  в женски форум.
Няма справедливост на този свят.
Всъщност във виртуала е изключително лесно да спреш общуването със, според личното си субективно мнение, глупав, беден, психически болен като цяло некачествен материал.
Въпросът е, че половин дузина потребители си умрат да лепят етикети, да пишат глупости и да се държат неадекватно, след което шизофренично да се бият в гърдите (виртуално, нали) колко са над нещата, как не се молят на никого и как не четат мненията на тоз-онзи, след което другото им Аз отново да вземе връх в цялата си неадекватност и да почне да проси внимание.
Иначе знаеш, предполагам, колко е лесно да прескочиш мнението само като видиш ника. Особено ако е поредният ферман - тогава просто не го отваряш и скролваш надолу.

# 809
Фанатикът е един от най-забавните мъже във форума. Него съм го запомнила с това, че разпознава цвета "кремаво" и си лъска колата преди среща.

Авторът може да приложи тази идея - да казва по срещите, че си е лъснал колата. Някоя чистофайница може да си падне по него.
Викаш някоя с ОКР да си лъскат заедно.

Общи условия

Активация на акаунт