За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 426
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Тангра, уважението трябва да е страстно, редовно и разнообразно.😄 Ще ти спести куп обяснения и недоразумения.

# 841
  • Далече, далече
112. Да ме кара да се смея.

# 842
  • France
113. Да не пише в бг мамма.

# 843
114 може да чете в бг мама, как НЕ трябва за се държи!

# 844
  • София
Вие още малко ще сложите 115 Да е ням, и да има магарешки уши, за да слуша добре.
Имайте малко мярка, де Simple Smile

# 845
Добре де, само аз ли си мисля, че в мъжете, които коментират баш темите в СО, има нещо силно женско?

# 846
  • France
Ахам, силно развита Х хромозома Joy

# 847
Аз смятам, че точката за смеха е много точна. Останалото е малко общо. И не, пред 20 годишни само с добър хумор няма да мине, защото ако им е на 2 пъти възрастта той самият е за смях. Аз бих добавила: Да може да носи на глад, бой и студ, както мога да нося аз. Сексът е също много важен, но не се почва с него. Къде ли съм чувала мнения, че тарикатите чукали и после бягали? Тангра, ще ми припомниш ли? Joy

# 848
Значи отива авторът при една 20 годишна девойка и казва:
Слушай девойче, щъ убичам, щъ уважавам и щъ разбирам!
И става идеалният мъж?

Ми що го нареждахте 56 страници тогава? Кажете му така, ще разбере човекът.

Ама той човекът няма проблеми с 20-годишните, ами със захитрелите. Simple Smile

# 849
Той май има проблем с всякакви. Щом никоя не му връзва.

Идеални неща не обичам, скука.

# 850
Колкото и да е идеален ако не ме привлича, а продължава старателно да ме ухажва минава в графа досадник.

# 851
Мъжът просто трябва да е мъж, това е.
Като това не значи само да е роден с пишка.

# 852
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Наскоро се върнах в България след доста години живот навън и реших да споделя с вас опита си от срещи и връзки с жени тук. Мисля, че впечатленията ми може да са ви интересни, а и съм любопитен да прочета вашите реакции.

За себе си мога да кажа, че не съм вече в най-първа младост, но съм неженен и ми се искаше да създам семейство в България, не навън. Последните години се бях фокусирал върху професионалното си развитие и успях да създам много успешен бизнес, който ми позволява да живея много добре, но бях занемарил личния си живот.

Връщайки се в България, очаквах да премина през период на адаптация към начина на комуникиране и отношения с жените тук, което се и случи, но за някои неща не бях съвсем подготвен. Оказа се, че много по-лесно се разбирам с ьъ, които всъщност ме интересуват в дългосрочен план.

С 30 – 40-годишните жени се оказа, че трябва да преодолявам доста пречки, които нямат нищо общо с мен. Обикновено жени на тази възраст са имали проблемни връзки в миналото и са постоянно в защитна позиция, за да могат да се предпазят ако и аз им поднеса неприятна изненада. Това поведение е разбираемо, но много затруднява комуникацията и уморява. В същото време се чудят защо съм неженен и се усеща как постоянно търсят отговора на тази мистерия. Както вече казах, комуникацията изобщо не е лесна.

С 20-ина годишните момичета, от друга страна, проблеми с комуникацията няма. Никоя от двете страни не търси дългосрочна връзка, което сваля напрежението и позволява да се отпуснем и прекараме приятно време заедно. В същото време, точно тази липса на дългосрочна перспектива някак ограничава усещането – да, прекарвате приятно време заедно, забавлявате се, но не се интересувате много дали ще се видите пак утре, или изобщо. Коренно различна ситуация от тази с по-възрастните жени.

Аз съм силно положителна личност и винаги вярвам, че ще постигна целта, която съм си поставил, така че продължавам да търся подходящата жена сред 30 – 40-годишните. Сега съм доста по-наясно с предизвикателствата, но оставам оптимист. А докато търся, продължаваме да се забавляваме с 20-ина годишните момичета – там няма големи очаквания и съответно липсват и разочарования.

Авторе, не съм чела темата, че е доста дългичка, но пиша да изразя учудване от наблюденията ти, защото са много различни от моите. Точно в 20-те връзките ми се струват доста по-объркани, емоциите по-трудни за овладяване. Не знаеш какво искаш, какво чувстваш, не си си стъпил на краката, всякакви неща предизвикват драма. След 30 нещата ми се струват много по-лесни, включително за неангажиращи отношения. Хората вече имат зрялост, наясно са със себе си, знаят какво искат, колко да изискват и т.н. Ако си такъв и попаднеш на такъв, дали сериозна връзка или просто секс, нещата си вървят по вода.

Примерно, когато не съм била в сериозна връзка, винаги съм си имала нещо неангажиращо. Преди време с един пич се разбрахме буквално с две изречения и сме си правили яко евала без никакви проблеми. Но и двамата сме директни, казали сме си нещата точно и ясно и не си прекрачваме границите. Не мога да си представя да съм можела да поддържам такива отношения преди 10 години, драмата ми изглежда неизбежна.

Твоята темичка ми се струва някаква въдичка, но в случай, че лежи на някаква истина, бих предположила, че ти върви повече с 20-годишните, защото в емоционално отношение си на техния акъл. Другите връзки изискват зрялост и осъзнаване, а ти явно си изпуснал бая години опит и сега ти се струват прекалено дълбоки някои води.

# 853
Драмата на автора е, че иска 20годишните да се държат като 30+, а 30+ като 20+.

# 854
Драмата на автора всъщност е защо 20-годишните му пускат, а 30-40-годишните – не. Simple Smile
Въпреки многото думи и димните завеси, които пуска.
Досеща се, че има причина, но стиска очите и отказва да приеме, че е в него, а не в жените.

Общи условия

Активация на акаунт