За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 325
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 855
За да прозира емоционалния им багаж, значи нещо в теб ги кара да си го спомнят.

Да, това е едната възможност и ако е така, би означавало, че приятели и познати, които споменах, че виждат това, което и аз виждам, също сами го предизвикват. Все пак сме доста близки по характер с тях, затова сме и приятели. Като се замисля, може би е трябвало да помоля някой от тях да отвори тази тема тук, че сигурно повече бихте ги харесали и комуникацията би била по-лесна, но надали някой би се навил, а и вече е късно...

# 856
а-ха. По-лесна. Защо мислиш, че е лесна комуникацията с мъже, които се хилят просташки по разни механи/ресторанти и показват снимки на колите си на чужди хора/жени. Вие сте някъв отбор чичаци с "успешни бизнеси" дето са пълни емоционални бастуни. Това е положението. Късно е либе за китка/промяна. Инвестирай в абонамент за ескорт.

# 857
Абе, опитах се аз да намекна, че читавите рано ги разграбват, ама...
Или както се твърдеше в един стар канадски филм, че след една определена възраст „мъжете са или грозни, или глупави, или женени“.

# 858
  • Пловдив
Или както се твърдеше в един стар канадски филм, че след една определена възраст „мъжете са или грозни, или глупави, или женени“.
Остава да се надяват на някой разведен.

# 859
Много често между разведен и ерген има огромна разлика, въпреки общите години.

# 860
За да прозира емоционалния им багаж, значи нещо в теб ги кара да си го спомнят.

Да, това е едната възможност и ако е така, би означавало, че приятели и познати, които споменах, че виждат това, което и аз виждам, също сами го предизвикват. Все пак сме доста близки по характер с тях, затова сме и приятели. Като се замисля, може би е трябвало да помоля някой от тях да отвори тази тема тук, че сигурно повече бихте ги харесали и комуникацията би била по-лесна, но надали някой би се навил, а и вече е късно...

И какъв е проблема с емоционалния багаж не разбрах?!  Много е трудно да пробиеш бронята на такава жена или просто не ти се занимава?
То хубаво се срещаш, но не знам какво очакваш..Любов от пръв поглед, може би?
Все пак срещите са едно. Жена, която те е впечатлила съвсем различно.. Тогава с багаж или без, опитваш защото мислиш, че си заслужава.

# 861
  • там, където ми харесва
Офф , цялата тема я следа. Към автора - Пожелавам ти да срещнеш жената, която търсиш, с която ще си паснете. Smile

# 862
Или гейове.

# 863
Диагнозата - стар ерген!
Жените в категории, всяка категоеия с минусите.
Аз съм злато, но не срещам такова!

# 864
Ако можеше 20-годишните да са с акъла на 40-годишните, броят на мъжете, правещи безгрижен секс, рязко щеше да спадне.

Това е един от най-забавните коментари досега и виждам, че и други са го забелязали.

# 865
И какъв е проблема с емоционалния багаж не разбрах?!  Много е трудно да пробиеш бронята на такава жена или просто не ти се занимава?
..
Все пак срещите са едно. Жена, която те е впечатлила съвсем различно.. Тогава с багаж или без, опитваш защото мислиш, че си заслужава.
Не бих повярвала, че след толкова страници писане, смях и закачки, вече е останало нещо за казване по темата.
Но не щеш ли, ето ти въпрос: а какво му е на емоционалния багаж? Какво им е на тези жени, дето са имали лош опит, но все пак излизат по срещи? Значи искат да бъдат разубедени в опасенията си. Никоя ли не си заслужава усилието?

# 866
Аз пък не вярвам в идеята за багажа. Поредното оправдание.
А пък да си вземеш поука от грешка е последното, което бих нарекла багаж.

# 867
Вероятно пречките в тези жени са евентуални деца от минали връзки.
Иначе лошият опит (който не винаги е лош, защото не всяка бивша връзка има само негативи) е само в плюс за светогледа и нагласата към живота, обикновено.

# 868
  • Sofia
58 изписани страници и все още дефиницията на тоя "багаж" остава висяща.

Преди време bratan така се пробва да ме нагруби – че съм била с "багаж". Отговорих му, че действително в скоро време отпрашвам на почивка. Wink

# 869
Много ги е страх от тея багажи, иначе се бутат за връзки. Ами аз човек без багаж не познавам, познавам и 16 годишни с багаж. То пък иначе е чудно да си с някоя 30 годишна, наивна като 5 годишно, която само стои и ти се усмихва тъпо насреща, вярвайки все още в принцове и тиквени каляски.

Общи условия

Активация на акаунт