За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 298
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Абе, опитах се аз да намекна, че читавите рано ги разграбват, ама...
Или както се твърдеше в един стар канадски филм, че след една определена възраст „мъжете са или грозни, или глупави, или женени“.
Читавите жени по-бързо ги разграбват, от читавите мъже.

# 871
  • Варна
Темата е предъвкана. Но каква е разликата между 20г. и 30г.мъж? Дали си е променил приоритетите, или самотата и обществения модел го подтикват към брак?

# 872
  • София
На 20 бях 3ти курс висше, в стаичка под наем, без кола, не знаех какво ще обядвам, какво ще вечерям. Не знаех какво ще работя, в кой град ще живея.
На 30 вече бях емигрирал в Канада. Бях започнал 2то си висше. Имах и 2-3 бизнеса зад гърба си. Нито успешни, нито неуспешни. Бях осъзнал силата си на мъж и бях доста по-малко самотен, отколкото на 20. Но пък по-самотен, отколото на 27, когато живеех в София и "морето беше до колене".
За брак на 30 не съм мислил. В противен случай не бих емигрирал.
Обществения модел в момента е срещу браковете. Не съм сигурен, че одобрявам съвременните обществени модели. Но това е различна дискусия.

# 873
  • Варна
Емоционалните нагласи, търсения и очаквания промениха ли се? Абстрахирай се от кариера и материални цели.

# 874
  • София
Емоционално не, бях си фанатик. Войн на светлината.
Търсенето, опрделено да. Започнах да съм по-активен в реала.
Очакването, май не. Бях си мечтател. Краен.

Сега се сещам, аз не съм представителна извадка.
Дори и на 40, имам някои промени, но са по-малки, отколкото при повечето хора.

# 875
Мхм, не зная.
Чета ви и констатирам, че все сме явно изключения.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 05:34 от Анонимен

# 876
  • Варна
А сега си?

# 877
Сега вероятно е от малкото щастливо омъжени жени.

# 878
  • Варна
Към ергените е въпроса.

# 879
  • София
Абе, опитах се аз да намекна, че читавите рано ги разграбват, ама...
Или както се твърдеше в един стар канадски филм, че след една определена възраст „мъжете са или грозни, или глупави, или женени“.
Читавите жени по-бързо ги разграбват, от читавите мъже.

А, тука не съм съгласна. Най-малкото по дефоулт жените повече драпаме за сериозна връзка, така че читавите мъже са мишени от рано. От друга страна, мъжете докато се осъзнаят, докато се наиграят, докато решат, че искат връзка... минало сума време.

# 880
Аз съм съгласна с Танграта.
Жените колкото са по-млади, са по-читави, че после захитряват 😁
Виж мъжа докато се докаже, че е читав, бая време е минало.

# 881
  • София
А, тука не съм съгласна. Най-малкото по дефоулт жените повече драпаме за сериозна връзка, така че читавите мъже са мишени от рано. От друга страна, мъжете докато се осъзнаят, докато се наиграят, докато решат, че искат връзка... минало сума време.
Мисленето ти е линейно и не включва динамиката на възрастите.
Щях да го пиша, но си замълчах. Това е една от причините, заради която се търсят по-млади жени.
Това че се разграбват жените, не означава че се разграбват само от връстници. То и по-сериозните жени (не всички от тях) се оглеждат и имат много гъвкав диапазон за възрастите. Точно защото връстниците им не им предлагат нищо сериозно.

Към ергените е въпроса.
Ако визираш мен, отговорих, колкото можах. Сега какво? Сравнително отскоро завърнал се емигрант, едва сега започвам да търся на местна почва. Напредват годините, но това е положението. Вече не се чувствам така безсмъртен, както на 30-33.
Имам потенциала да съм същия емоционално. Но средата е трудна за поддържане. Няма тези възможности за спортове, активности, които са от решаващо значение. Приятели, съученици, връстници са се променили адски много, рядко излизат, омърлушени са, негативни са и ме теглят надолу. А нямам нови кръгове от хора. Запознавам се с доста нови хора покрай нови хобита, но срещите са мимолетни. Най-вече след тренировките. Готини позитивни хора са, но всеки си има натоварено ежедневие. А и като се загаджиха, се покриха. Simple Smile

# 882
  • Варна
Някои приятелства така затихват. Появяват се нови. А би ли направил личен компромис, основно за да имаш сериозна връзка?

# 883
  • волно калдъръмче
Любопитно ми стана какъв точно компромис ще прави, та връзката след него да добие сериозност.

# 884
  • София
Е, аз имам много възможности и винаги съм имал.
Това отговаря на въпроса. Щом съм сам, съм избрал да не правя компромис. Не е като да нямам избор. Дори и сега има поне 5-10 млади момичета, между 21 и 29, които проявяват сериозен интерес. Но дори и не ги каня на среща. Даже вероятно и са над 10. Колежките са 2-3-4. От хобитата има доста повече. От бизнеса също инцидентно.

Общи условия

Активация на акаунт