За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 293
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
Личен. Правят го и от двата пола. Късно отчитат грешката.
Не си склонен, тоест не би се променил. Точно това е ключа към отговора на темата. Жената на 20г., 30г. и т.н. ще остане със същите нагласи, навици и нрави, които ти си съхранил.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:17 от Viviana91

# 886
  • волно калдъръмче
Цитат на: Viviana91 линкове=topic=1262953.msg41669664#msg41669664 date=1604351570
Личен.
Много общо е така.

# 887
4 години след емиграция и въобще са си доста години вече.
Още на първата е било времето да се огледате.

Просто явно желанието за семейство не е толкова силно. Мъжете, които искат жена, дете, дом и семейна среда бързо се ориентират и са желана партия. Другите си личат също толкова ярко, че уж искат това, но реално не желаят обвързване и жените реагират бързо и те.

# 888
  • София
Захванах се със строителство, паралелно с работата и нямах грам свободно време, също и нерви, също и физически сили. Психическото натоварване беше огромно. Тормоз от майстори, тормоз от банки, плащания, ремонти.
Отвори ми се възможност, с покачването на цените на имотите. Не можех да я пропусна. Дали съм сбъркал, не знам. Но не е работа на чужди хора да ме съдят. Без да знаят и 1/100 от живота ми.

# 889
  • Варна
Желаната компания не винаги намира адекватна партия. А от многото бройки, може да помни единици.

# 890
  • волно калдъръмче
Мъжете, които искат жена, дете, дом и семейна среда бързо се ориентират...
Основна грешка.

Достатъчно е да поискат само жената. Останалите екстри идват с нея.

Често са толкова обсебени от идеята да се задомят, че са способни да разтопят момиче с думите: виждам те като майка на децата ми, ще се омъжиш ли за мен. Само да има будали да им вържат.

# 891
Тангра, четем се от години.
Фактите са налице.

Както любимецът ми Хайтов се е изразил :"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.".

# 892
  • София
А, тука не съм съгласна. Най-малкото по дефоулт жените повече драпаме за сериозна връзка, така че читавите мъже са мишени от рано. От друга страна, мъжете докато се осъзнаят, докато се наиграят, докато решат, че искат връзка... минало сума време.
Мисленето ти е линейно и не включва динамиката на възрастите.
Щях да го пиша, но си замълчах. Това е една от причините, заради която се търсят по-млади жени.
Това че се разграбват жените, не означава че се разграбват само от връстници. То и по-сериозните жени (не всички от тях) се оглеждат и имат много гъвкав диапазон за възрастите. Точно защото връстниците им не им предлагат нищо сериозно.

А, включва, включва. Те младите не се търсят за читавост, а от други стремежи. Моите наблюдения са, че тая игра с обвързването я решават жените и затова интересните мъже не остават сами. Печелят по-напористите жени, а пък по-активните мъже си забърсват каквото искат или по-наивничките. Но те се сещат по-късно и затова се получават луфтове. Тая работа с големите възрастови не ни е по-вкуса на всички жени Wink

# 893
  • Sofia
То и по-сериозните жени (не всички от тях) се оглеждат и имат много гъвкав диапазон за възрастите.
Всъщност, не. Запознах се със съпруга ми в ранните си 20 г., но тогава и през не би ми минало да имам общо с по-възрастен партньор. Към онзи момент всички мъже, по-големи от мен с около 3-5 г., вече ми се струваха чичковци.
Когато решиш да градиш нещо смислено с друго човешко същество, вътрешно в себе си усещаш нуждата да сте максимално близо в житейските си път, да стартирате от една и съща житейска позиция, да имате равен старт, да знаеш, че навярно ще "израстнете" заедно – това усещане е незаменимо. Поне при повече мислещи жени е така. Връстничките ми, които по онова време се занимаваха с отчетливо по-стари мъже, бликаха от дефицити.
Възрастта, обаче, е фактор, който има свойството да "избледнява" с годините. Затова е много по-често срещано да се натъкнеш на жена в 40-те, която има връзка с 32-годишен мъж, отколкото на 25-годишна с 18-годишно гадже.

Е, аз имам много възможности и винаги съм имал.
Това отговаря на въпроса. Щом съм сам, съм избрал да не правя компромис. Не е като да нямам избор. Дори и сега има поне 5-10 млади момичета, между 21 и 29, които проявяват сериозен интерес. Но дори и не ги каня на среща. Даже вероятно и са над 10. Колежките са 2-3-4. От хобитата има доста повече. От бизнеса също инцидентно.
Ох, чакай, че тази щуротия чак сега я прочетох. Joy
Да не би да са ти предложили да ти вземат кафе, като са слизали до вендинг автомата, та затова да ги числиш към кликата на мераклииките?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:57 от Blаck Cat

# 894
  • София
Тангра, четем се от години.
Фактите са налице.

Както любимецът ми Хайтов се е изразил :"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.".
Е щом си ме чела, аз винаги пиша каквото мисля. Та така. Като се връщах планирах 2-3 години да не работя и да си почина, да поспортувам и да търся. Бях взел 3 апартамента в строеж, които тъкмо бяха завършени и една бригада ги работеше. Та още със стъпването си, взе да иска пари по няколко К всяка седмица. Парите свършиха и трябваше да започна работа. Намерих бързо работа. Оказа се платена, но и изискваща. След това теглих голям заем и тн и тн и тн.
Та, като на хорото е. Като се хванеш и няма отказване. Пак се повтарям. Може и да съм сбъркал, но това е положението.
Не ти ли хрумва, че жените са различни. Аз не твърдя, че 100% са еди какви си. Казвам "част от тях", "някои".
На мен не ми трябва всички да са такива.
Тезата ти съм я чел сигурно вече 10 пъти. Знам я наизуст. Не е общовалидна, съжалявам. Не е задължително жените да са с дефицити. Точно обратното! Много често това са много сериозни и много интелигентни момичета, дори и с много високи заплати, амбиции, отдадени, работят много и тн. Състудентки от 2то ми висше в Канада, колежки от работата и тн. Аз не ходя и по места, където има "жени с дефицити".

# 895
  • София
То и по-сериозните жени (не всички от тях) се оглеждат и имат много гъвкав диапазон за възрастите.

Всъщност, не. Запознах се със съпруга ми в ранните си 20 г., но тогава и през не би ми минало да имам общо с по-възрастен партньор. Към онзи момент всички мъже, по-големи от мен с около 3-5 г., вече ми се струваха чичковци.
Когато решиш да градиш нещо смислено с друго човешко същество, вътрешно в себе си усещаш нуждата да сте максимално близо в житейските си път, да стартирате от една и съща житейска позиция, да имате равен старт. Поне при повече мислещи жени е така. Връстничките ми, които по онова време се занимаваха с отчетливо по-стари мъже, бликаха от дефицити.
Възрастта е фактор, който има свойството да "избледнява" с годините. Затова е много по-често срещано да се натъкнеш на жена в 40-те, която има връзка с 32-годишен мъж, отколкото на 25-годишна с 18-годишно гадже.

На мен и до ден днешен 5 години разлика и ми бие на старо Joy Винаги ми е било супер важно да сме на едно място в житейския си път. И не защото той се е сетил късно късно какво иска, или защото е решил, че има още време да го започва, а защото сме се развивали с една скорост. Не мога да възприема да минавам от там, откъдето половинката ми вече е минала, той да ме гледа отгоре от позицията на опита и зрелостта, а аз отдолу като някоя ученичка да се уча. Това не е партньорство, това е родителство. Нямам нужда от баща, имам си роден.

# 896
Ей, почувствах се прецакана, че мм е 8г по-възрастен.

# 897
  • Варна
Когато изтъкваш основно материалните активи и кариера, привличаш определен таргет. От тях нищо сериозно и истинско няма да получиш. За различни резултати, елементорно сменяш подхода.

# 898
  • София
Не изтъквам материалните активи.
Yummy Mommy ме пита защо за 4 години след като се върнах в България не съм намерил, обясних, че съм бил изцеден през всяка секунда от тях.
На никого нищо не споделям за никакви активи. Нося обикновени дрехи, карам обикновена кола.
Вие хем питате нещо, после защо съм се хвалел. Да лъжа ли?
Ти ме пита дали ще правя компромис, отговорих, и котката се заяде на моя отговор, който не е бил до нея + някакви добавени фантазии.

# 899
  • France
"Когато решиш да градиш нещо смислено с друго човешко същество, вътрешно в себе си усещаш нуждата да сте максимално близо в житейските си път, да стартирате от една и съща житейска позиция, да имате равен старт, да знаеш, че навярно ще "израстнете" заедно – това усещане е незаменимо."

Точно така го чувствам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт