За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 533
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 345
Разводнявате разговора...
Да се върнем на съвета за секси бельото и фризьора...значи отива първо на фризьор после да си купи бельото и....

# 346
Съвсем честно ще обясня защо не са ми симпатични тоя вид мъже.
1. Цял живот се съобразяват само и единствено със собствените си желания и потребности, не се затормозяват с отговорности като семейство, деца и ипотека и когато разберат, че и те са простосмъртни, решават да търсят някоя, която да ги слуша и да им прави компания. Ами, всичко си има цена на тоя свят.
2. Не си прави труда да помисли на какво обрича жена и дете/деца, ами важното е да се окичи с млада хубавица и наследник. На принципа - след мен и потоп.
3. Ако все пак реши да действа като истински мъж, ще си избере луксозен старчески дом, ще завещае имането на някой племенник и ще си гледа живота. Семейният живот не е за него.
Леони, точка 3 направо ме разби. Тук се шири легендата за 53те години на автора, която изобщо не е потвърдена. Човекът може да е на 35 и затова да си търси жена между 30 и 40. Ясно, че може и да е на 60.

Но, даже ако е на 60 - какъв старчески дом! Нямаш ли някакви близки над 50, за да се опиташ да си представиш какво е да си над 50! Това ли правят истинският мъж и истинската жена - завещава де що има, отива в старчески дом и си гледа живота, разбирай - памперсите и грейката! Край на любовта, на идеята за семейство!
Мила Леони, сигурно си наистина много млада.

# 347
Не съм се зачитала, нямам време да чета всичко, но е много забавно наистина това със старческия дом. Laughing

# 348
  • София
То остави другото, това беше дадено като аргумент защо такива хора са ѝ антипатични.
"Защото трябвало да отидат в старчески дом!" Laughing

# 349
  • София
Да не забравяме ипотеката като висша форма на отговорност.

# 350
Ама, старческите домове само, ако сме богаташи, ил всички натам да ходим? Щото, “ луксозен “ пише, викам, ако нямаме баш за луксозен, редови такъв, върши ли работа?

# 351
  • Обран бостан ;)
То остави другото, това беше дадено като аргумент защо такива хора са ѝ антипатични.
"Защото трябвало да отидат в старчески дом!" Laughing

Пропускате "луксозен", като преди това завещае всичко на племенник.

Дето се вика : "Гладна племенничка, наследство сънува".

Да го прати този съвет на Тръмп. Стига се е мотал. Trollface

Разводнявате разговора...
Да се върнем на съвета за секси бельото и фризьора...значи отива първо на фризьор после да си купи бельото и....

Нищо!

# 352
Имам една приятелка, която е точно "секси бизнес дама", разведена и на бая години и си има млад любовник. Говорим за разлика 20-25 години.
Казва, че е супер. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Кой пръв ще хвърли камък?

# 353
Аз стажувах навремето при една адвокатка, която също имаше подобен приятел, че и женен с дете.
Никой не се криеше.
Не ми е хрумвало да виня когото и да било за избора му за начин на живот. Излъгана, евентуално при подобна ситуация,  остава само съпругата, но при наличие на информация при нея за горното си е въпрос на неин пък избор такова съжителство. Така че в случая и тя не е нито лъгана, нито някой нещо лошо й е сторил.
Виновни няма. Прецакани - също. Никой за нищо никого  насила не е карал.

# 354
Авторе, добре дошъл в СО! Това е формуът с най-много необвързани милионери на глава от населението. Вярвам, че ще намериш съмишленици сред някои от околните господа - и те споделят същото завидно финансово положение, и те са обект на интерес на жени от няколко поколения, и те не могат да намерят точната за тях.

Тук сме главно жени на по 30+, но няма как - обичайно на тази възраст ни вълнуват бебетата, дома, децата, пък и дрешки и готвене, за които си бъбрим с момичетата, носейки тежкия си емоционален багаж.

За предпочитаната от вас категория около 20-те, моля, побързайте, докато не са ударили съвсем кепенците на заведенията. Затварянето на Плаза и 33 в Студентски град са сериозни удари по ексчейнджа между възрастни мъже и девойки, но - никой не може да спре гората да се разлиства! Успех!

# 355
Не мога да се сетя за жена с отгледани деца и добри доходи, на възраст 40+ , наново деца да ражда на милионери емигранти. То е ясно, че ще си хване любовник /млад, стар/ зависи от предпочитанията, но след тежкия емоционален товар на един разпаднал се брак, айде нема нужда пак в същите л@йна, да влизаме.
Аз ви говоря, че старите чанти си гледат само кефа, вие си мислите, че не ви разбират. Абе разбират ви, но компромиси вече не искат да правят. Вие го разберете това най-после.

# 356
  • София
Не много отдавна имаше една жена, която на 38 искаше съвети за привличане на мъже или нещо подобно.

# 357
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не много отдавна имаше една жена, която на 38 искаше съвети за привличане на мъже или нещо подобно.

Причините са сходни, но тя поне беше честна със себе си  и околните.

# 358
  • Обран бостан ;)
Затварянето на Плаза и 33 в Студентски град са сериозни удари по ексчейнджа между възрастни мъже и девойки, но - никой не може да спре гората да се разлиства! Успех!

На това се казва полезен съвет - директно инфо от кухнята.

Имам една приятелка, която е точно "секси бизнес дама", разведена и на бая години и си има млад любовник. Говорим за разлика 20-25 години.
Казва, че е супер. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Кой пръв ще хвърли камък?

Евалла. Щом е секси и е навита, друго на един мъж не му трябва. За вкусна мусака и хубав м...ет си трябва опит.

# 359
  • София
Причините са сходни, но тя поне беше честна със себе си  и околните.
Написах го като пример, че на тази възраст се срещат И необвързани и без деца.
Може и авторът да е честен, мъжете в голямата си част обичат да се поизфукат с материалните си постижения.
И колкото и да се опитваме да сме обективни (а някои хич не опитват) - отношението няма да е същото, ако някоя кугарка влезе да сподели как върти млади момченца.

Общи условия

Активация на акаунт