За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 369
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 675
Аз телевизия не гледам от 7 години, вечер решавам задачи с големия син, кви реалита, кви пет лева.

# 676
  • София
Е с тоя Тръмп откъде се познавате? Кафе ли пиете, жени ли обсъждате, или си чела за него в някое списание?

# 677
  • Обран бостан ;)
Нали знаете, защо жените не могат да паркират: Защото цял живот ги учат, че ей това са 20 сантиметра.
Аз за това и карам колело, така и не се научих да паркирам.

Седалката махаш ли я ? Trollface

В подофрум "Актуални теми"  има тема "Красиво женско лице". Идете и вижте как жени се карат коя красавица е по-красива.   Това донякъде отговаря на въпроса поставен от автора.

Аз телевизия не гледам от 7 години, вечер решавам задачи с големия син, кви реалита, кви пет лева.

А форуми четеш ли ?

# 678
Тръмп е в новините в ролята си на президент на САЩ, какви риалитита те гонят, в час ли си? Плюс това риалитита, в смисъла на забавни програми, с негово участие няма в България. Изключая 5 секунди в някой 30годишен епизод на Сам вкъщи по Коледа.
Твърде много се превземате и генерализирате колко сте запознати с живота и хората.

# 679
  • София
Ми гледам интересите и мненията на другите участници в темата.
Има и интереси в реалитита и турски сериали, не съм хванал шизофрения все още Simple Smile

# 680
Не знам какво точно гледаш, но явно не разбираш какво пишат другите участници, иначе няма друго обяснение защо изтърсяш напълно неуместна и офтопик реплика.

# 681
  • София
Много рядко ми се случва да ми каже някой, че не разбирам нещо Simple Smile
Не знам дали си забелязала, но аз пиша на няколко нива. Като не държа да разяснявам всички. Кой каквото разбрал, разбрал.

# 682
  • Sofia
Аз чак сега се сетих, че Тръмп верно участваше в някакви реалитита. Обаче, преди да стане президент на САЩ, не знаех почти нищо за него. Точно със сценката от "Сам вкъщи", спомената от Галинор, съм го запомнила. И че беше мъж на Ивана Тръмп. Simple Smile За всичко останало покрай него научих от президентстването му.

# 683
  • Обран бостан ;)
И че беше мъж на Ивана Тръмп. Simple Smile

Аха, за това значи се казва Тръмп. Взел е фамилията на жена си Ивана. Каква му е ергенската фамилия знаеш ли ?

# 684
  • Sofia
Ами, принципно няма значение кой чия фамилия е взел. Тя така ли се казва официално или бъркам? Wink

Естествено, мъжете обожават да изтъкват незначителни подробности, а не да се фокусират върху същината на дискусията. После пак някой да дойде да каже, че жените сме нелогичните...

# 685
Много рядко ми се случва да ми каже някой, че не разбирам нещо Simple Smile
Не знам дали си забелязала, но аз пиша на няколко нива. Като не държа да разяснявам всички. Кой каквото разбрал, разбрал.
Ще ти го кажа ясно и се надявам да го схванеш - разбира се отлично какво пишеш и че пишеш глупости. Няма нужда от допълнително разясняване. Твоя воля дали ще спреш да пишеш, или ще продължиш и ти, поредния, с позьорщината о, кой разбрал, разбрал.
Става вече адски банално. Единият в 9 от 10 мнения се обяснява на другите как не го е еня за другите, вторият в 9 от 10 мнения пуска майтапи и намеци тип девствен селски потник, третият в 9 от 10 мнения се мъчи да го играе регулировчик. Отворена книга сте всичките, с автор Венета Райкова.

Аз чак сега се сетих, че Тръмп верно участваше в някакви реалитита. Обаче, преди да стане президент на САЩ, не знаех почти нищо за него. Точно със сценката от "Сам вкъщи", спомената от Галинор, съм го запомнила. И че беше мъж на Ивана Тръмп. Simple Smile За всичко останало покрай него научих от президентстването му.
Аз бях чувала за него и Ивана преди много време. Около кандидат-президентската му кампания научих, че имал някакво конкурсно риалити, ама за обещаващи бизнесменчета или секретарчици беше, не помня. Не съм му фен.

# 686
  • Обран бостан ;)
Ами, принципно няма значение кой чия фамилия е взел. Тя така ли се казва официално или бъркам? Wink

Естествено, мъжете обожават да изтъкват незначителни подробности, а не да се фокусират върху същината на нещата.

Е как така незначителна подробност ? Кой го знеше Доналд преди да се ожени за Ивана ? Никой!
Малко може да е намазал покрай онзи анимационния Доналд Дъг, ама иначе е бил тотално неизвестен мужик. Trollface

Апропо - погледнах в Уики как се е казвала Ивана - Ивана Мари Зелничкова.

Ако Тръмп наистина и беше взел фамилията щеше да се казва Доналд Зелничков.

# 687
  • Sofia
Е, надявам се, че поне за Мария Кюри няма да тръгнеш да правиш подобни малоумни аналогии.

# 688
В САЩ днес има точно 584 милиардери,но само един от тях (Тръмп) стана президент. Казвате че това е станало възможно защото Иванка му е дала начален тласък...!

# 689
  • Sofia
И ти съвсем се объркА. Оназ, Иванка, е друга.

Общи условия

Активация на акаунт