За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 338
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 705
Надникнах да прочета как е минала срещата, но автора не се е разписал още.
Авторе, пиши пак ли е разочарование или е имало приятна изненада Simple Smile

# 706
То не е само до сантиметри, трябва си и форма и фи да е тамън? За какво ти е просто спагет с еди колко си санта?
Ма като почнете с тези въпроси за сантовете много ме разсмивате. Като си избирате дреха, гледате само да не са ви дълги ръкавите ли? Simple Smile
Ох, кашляла съм поне 15 минути след това мнение заради "фи"-то! Joy
Така ще е като пия кафе и чета мнения! Joy

# 707
Тия кукли са по сценарий. Смешно е, де. Satisfied Консистенцията вика е по-друга.
Абе, консистенцията на портфейла неминуемо те отвежда в мола.Joy
Което ми напомня, че на тези години и аз имах такива съученички, докато аз си бях "грозното патенце", което залягаше над учебниците. Ама като не си била такава на младини, как да се пречупиш по-късно?

# 708
Аз уж четох внимателно, а не видях нищо за среща.

# 709
  • Пловдив
То не е само до сантиметри, трябва си и форма и фи да е тамън? За какво ти е просто спагет с еди колко си санта?
Ма като почнете с тези въпроси за сантовете много ме разсмивате. Като си избирате дреха, гледате само да не са ви дълги ръкавите ли? Simple Smile
Ох, кашляла съм поне 15 минути след това мнение заради "фи"-то! Joy
Така ще е като пия кафе и чета мнения! Joy
А аз сега се засегнах! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Значи на нея се смя, на мен не Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 710
Аз уж четох внимателно, а не видях нищо за среща.

Спомена го вчера в един от дългите си постове.Без да акцентира де:)
Та ми е любопитно дали пак ще е затвърждение на темата, която пусна:)

# 711
Здравейте,

Наскоро се върнах в България след доста години живот навън и реших да споделя с вас опита си от срещи и връзки с жени тук. Мисля, че впечатленията ми може да са ви интересни, а и съм любопитен да прочета вашите реакции.

За себе си мога да кажа, че не съм вече в най-първа младост, но съм неженен и ми се искаше да създам семейство в България, не навън. Последните години се бях фокусирал върху професионалното си развитие и успях да създам много успешен бизнес, който ми позволява да живея много добре, но бях занемарил личния си живот.

Връщайки се в България, очаквах да премина през период на адаптация към начина на комуникиране и отношения с жените тук, което се и случи, но за някои неща не бях съвсем подготвен. Оказа се, че много по-лесно се разбирам с ьъ, които всъщност ме интересуват в дългосрочен план.

С 30 – 40-годишните жени се оказа, че трябва да преодолявам доста пречки, които нямат нищо общо с мен. Обикновено жени на тази възраст са имали проблемни връзки в миналото и са постоянно в защитна позиция, за да могат да се предпазят ако и аз им поднеса неприятна изненада. Това поведение е разбираемо, но много затруднява комуникацията и уморява. В същото време се чудят защо съм неженен и се усеща как постоянно търсят отговора на тази мистерия. Както вече казах, комуникацията изобщо не е лесна.

С 20-ина годишните момичета, от друга страна, проблеми с комуникацията няма. Никоя от двете страни не търси дългосрочна връзка, което сваля напрежението и позволява да се отпуснем и прекараме приятно време заедно. В същото време, точно тази липса на дългосрочна перспектива някак ограничава усещането – да, прекарвате приятно време заедно, забавлявате се, но не се интересувате много дали ще се видите пак утре, или изобщо. Коренно различна ситуация от тази с по-възрастните жени.

Аз съм силно положителна личност и винаги вярвам, че ще постигна целта, която съм си поставил, така че продължавам да търся подходящата жена сред 30 – 40-годишните. Сега съм доста по-наясно с предизвикателствата, но оставам оптимист. А докато търся, продължаваме да се забавляваме с 20-ина годишните момичета – там няма големи очаквания и съответно липсват и разочарования.

Прескачам всички празни и някои откровено просташки мнения и бих искала да върна темата към същността й.  

Отново прочетох написаното от автора и бих казала, че и той генерализира жените, както почти всички в коментарите си всъщност се изказват обобщено за един от двата пола. Явно излизаш с един типаж жени, от което винаги следва едно и също. Интересно ми е къде ги срещаш - покрай познати или си ги подбираш в мобилните приложение?
На следващо място казваш, че се появяват пречки с тези жени, добре но какви? Кое наричаш пречка, това че не спи с теб на първа/втора среща или какво? Не ти разказва за личния си живот и семейството? Искаш да чуеш мнения, но ти самият не си казал много, освен генералното заключение, до което си достигнал.
Тази защитна позиция при жените, за която говориш, се провокира от нещо и пак е важно по отношение на какво/кога/ се появява? Защото всяка жена може да вдигне стена пред теб, ако нещо в думите ти или поведението ти го провокира. Например ако на първа среща заговориш как си се върнал в България и в момента искаш да създадеш семейство и да имаш деца, ами половината жени биха избягали, независимо от възрастта.

Просто не казваш нищо повече освен заключенията и изводите, до които си достигнал. Същевременно ми е интересно защо искаш да чуеш мнението на хората в един форум като бг мама по твоите генерални обобщения. Какво ще ти донесе това? Имаш приятели, познати, и самоуверен и зрял мъж като теб да прибягва до форум ми е малко странно. Донякъде мога да предложа, че ти липсва пълноценно общуване с хората, но знай, че за да е пълноценно то на първо място трябва да си откровен и отворен за такова.

Знам, че няма да отговориш, но ти давам няколко идеи за размисъл.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:10 от Пчеличка565

# 712
Две приятелки си говорят:
-Мими, вчера те видях с едно космато чудовище!
-Моля ти се Ваня, какво говориш! Това е прекрасен човек. Подари ми къща, кола и яхта.
-Ау, ама къде намери това пухкаво чудо?

# 713
Вие продължавайте с тези вицове, после се чудете що мъжете тъй и иначе. Мъж тоя виц няма да го види многопластово и забавно, вижда го като констатация. Най-многопластовото, което може да изсмуче от него, е да го ползва като инструмент да уязви 'жените по принцип', че са използвачки, с което да се успокои, че самият той не става като характер.

# 714
Ама, те какво очакват? Човъркат из женски форум за женско мнение, после се скандализират, че го получават.

# 715
Скандализират се, защото не схващат пласта за розата под похлупака. Виждат само беднячката Бел и Звяра с кинтите и замъка, и пресмятат, че нямат колкото него.

# 716
  • София
А, моля, моля! "Многопластовото" беше мой патент. Но никога не съм казвал, че жените са използвачки. Тоя виц повече ще пасне на Жребчето.
И ти май като мен уж пишеш за един, но имаш предвид друг. За да няма обидени. Освен който сам се разпознае Simple Smile
Тогава защо се сърдиш, като пишеш по същия начин? Simple Smile

# 717
Няма как да е твой патент, след като от векове е известно, че мъжете са от идея до пъти по-повърхностни и нежелаещи да задълбават от жените. Поне от младите жени.

# 718
За какво се мислят тези няколко "петела"? Определят се, като голямата работа. Обиждат с ясно определение, като мачизъм. Жените ги нямат за нищо. ММ има много повече ценности от вас. Уважение, обич не са ви познати. И понеже в реални живот сте едно "нищо" използвате форума. Някоя ще се върже, нали сте пичове. Да ама сте за смях.

# 719
  • Пловдив
Някоя ще се върже, нали сме пичове.
А не, не виждам някоя от тук да е тръгнала да им се връзва и да я ловят в реала.

Общи условия

Активация на акаунт