За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 339
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 720
Ловят тука на лични, ама без успех. Дотука тамън двама при мен. Единият отдавна агресира в темите.

# 721
....
Само 24-29, преко сили 30 годишни. Другите са само за лаф.
....

Toва би било релевантно ако и ти си под 30 или на 30.
В моят кръг нямаме мъже, които да са по- големи от съпругите си с повече от 2-3 години, а поне 50% от 40 годишните са с по- млади от тях мъже.  

Чета ви и определено ви е супер  забавна темата.

# 722
  • Пловдив
Ловят тука на лични, ама без успех. Дотука тамън двама при мен. Единият отдавна агресира в темите.
Тъй де, правят опити, мъже са все пак, ама не виждам признаци на успех.

# 723
Grinning Е, то е ясно - два месеца го гледаш как се усуква на всяка, после внезапно започва с обидите - очевидно всички са го резнали на лични.

# 724
Grinning Е, то е ясно - два месеца го гледаш как се усуква на всяка, после внезапно започва с обидите - очевидно всички са го резнали на лични.
За кого говориш? За Танграта ли?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 19:44 от Дракарис

# 725
  • София
За мен, разбира се  Simple Smile
Усуквам се на всички, пиша на всички, и после обиждам всички Simple Smile
Мисля, че присъствието ми тук се поизчерпа откъм смисъл.

# 726
Тангра, много си егоцентричен. Аз гласувам за Фарангас. Ти си по-безличен, ако мога така да се изразя.
Това в случая е комплимент.

# 727
Не, точно за Танграта - не. Даже не помня да съм чела обиди от него, нито да се е усуквал поне около някоя, за разлика от други, които нямат пропуск.

# 728
  • Пловдив
Ако някой от мъжете тук успее да си хване жена от форума гарантирам ви, че няма да стои тук. Подозирам, че и жената.

# 729
Не, точно за Танграта - не. Даже не помня да съм чела обиди от него, нито да се е усуквал поне около някоя, за разлика от други, които нямат пропуск.
Ако става дума за ФФ, той е писал в някоя от темите, че не пише на ЛС.
Макар че ми прави силно впечатление неговото фамилиарчене.

# 730
Я да се върнем на темата за разликите между дамите на възраст и тези, които могат да са им деца.
...Дъщеря ми тъкмо беше взела книжка. Звъни мобилният на ММ: "Тате, как да си сипя бензин?" Joy
Аз днес от сутринта се занимавам с едни дървени конструкции, това са на практика призми, върху които се прикрепя конопено зебло и служат за защита на чемширите ми през зимата. (Имам 3, а в Канада, ако не ги защитиш измръзват.)
Никога не го бях правила това, ама след като свърших, изводът до който достигнах беше: "Не ми трябва як мъжага! Трябва ми само електрическа отверка!"Joy
Кой разбрал, разбрал! Satisfied

# 731
Може, но аз съм на 41 и съм абсолютно неспособна за технически, ремонтни и други дейности. До човек е.
А, и не шофирам. Pensive

В професията си съм доста добра, но тя не включва горните дейности. Smiley

# 732
Мъж без жена е половин мъж, жена без мъж е мъж и половина.

# 733
При ФФ много неща правят впечатление, нещо като ярките цветове на отровните животни, полезно нещо.

Една разлика между младите и не толкова младите жени е, че вторите вярват на това, което виждат (евентуално). Дали това ще се види като емоционален багаж зависи от качествата на индивида, на някои хора им тежи да ги гледат без нахлупени розови очила, сигурно не им харесва погледа. Ако на някого му се ще да се възползва от слепотата на младите, това говори достатъчно.

# 734
При ФФ много неща правят впечатление, нещо като ярките цветове на отровните животни, полезно нещо.

Една разлика между младите и не толкова младите жени е, че вторите вярват на това, което виждат (евентуално). Дали това ще се види като емоционален багаж зависи от качествата на индивида, на някои хора им тежи да ги гледат без нахлупени розови очила, сигурно не им харесва погледа. Ако на някого му се ще да се възползва от слепотата на младите, това говори достатъчно.

Съмнявам се в болднатото, по-скоро си има бастуни. Превод – хора, неспособни да мислят и чувстват в повече от един коловоз, нюанс, буквалисти, без гъвкавост на ума според човека, ситуацията. Това са качества на ума, които колкото и да ни се иска, не всички притежават. Вече се научих, че не всички са способни на определено възприятие и не им се сърдя, ако не виждат дадена ситуация под 24245 ъгъла като мен. Преди даже им се гневях. Сега просто се усмихвам и подминавам.

Общи условия

Активация на акаунт